Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Defectiune indicatori de bord, Indicatorul de baterie si benzina raman aprinsi

carstea100
post 11 Jan 2010, 11:56
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Buna ziua ! Sunt nou pe forum dar sper sa ma adaptez repede la modul de lucru. Am un Megane II Sedan din 2003. Mi s-au aprins pe bord indicatorii de baterie si cel de benzina si culmea, o perioada ramani aprinsi chiar dupa ce incui masina. De asemenea, daca turez motorul se aude un sfarait din spatele bordului. Am fost azi la reprezentata si concluzia lor este ca bordul e defect si ca trebuie inlocuit. Nu ma pricep, dar...cel putin la prima vedere mi se pare o solutie putin cam radicala(mai ales daca ma gandesc la pret - bordul costa 380 de Euro- probabil fara montaj). Am vorbit cu un electrician pentru o a doua opinie, dar ii este teama sa se puna pe desfacut pentru ca nu stie ce efecte are asta asupra computerului de bord. Se poate face ceva in afara de solutia data de reprezentanta?

Multumesc anticipat.

--------------------
Megane II Sedan 2005, 1,6 benzina, 115CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
valentin_29
post 11 Jan 2010, 12:57
Post #2

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Daca nu se poate repara, vezi poate gasesti ceva la dezmembrari sau ai putea sa te uiti si la sectiunea Bursa de pe forum. Bafta !

--------------------
Renault Megane II Hatchback 2008 Dynamique 1.5 dCi 105 CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 22:41
Dacia