Solutia pentru pretul benzinei, cum sa combatem
![]() ![]() ![]() |
Solutia pentru pretul benzinei, cum sa combatem
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.823 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|||
black_alienware |
![]()
|
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
Mda
![]() |
--------------------
Renault
Scenic
- DB || B L K
2001/1.9DCI/102HP
|
|
wizkid |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 190 Joined: 1 February 09 ![]() |
Ma intreb oare el si-ar conduce scuterul la -14 grade la noi in romania?Cu drumurile inzapezite? Chiar ar fi amuzant sa-l vad mergand
|
--------------------
Dacia
1300
- vn-01-fgd
1976/berlina
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
E o idee interesanta. Am si eu o idee, daca de la masina la scuter zice domnul ca se trece usor, economisind benzina, de la scuter la bicicleta se trece foarte usor, si nu consuma benzina.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
black_alienware |
![]()
|
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
Si eu am vazut unul. Livra pizza, dar nu stiu daca a mai ajuns intreg
![]() |
--------------------
Renault
Scenic
- DB || B L K
2001/1.9DCI/102HP
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
si eu pe 13 septembrie. fac dreapta de pe sebastian, trece unu cu scuteru de pe banda 2 in fata mea repede, in fata lui 385ul tocmai oprise si pune o frana... de unde?
![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nu se compara scooter-ul cu masina. In primul rand pe scooter nu pot sta decat 2 persoane, pe cand intr-o masina, incap cel putin 4-5 persoane (depinde de masina). Pe langa asta riscurile la care esti expus intr-un scooter sunt mult mai mari fata de o masina. La 30-40 pe scooter, daca intri in ceva (orice) o sa cazi dupa el si probabil o sa si inveti sa zbori. Pe langa asta nu cred ca o sa ramai prea intact. In Romania, sau in Bucuresti, daca mergi pe scooter esti ca o rata pe lac ce asteapta sa fie tras in ea. In alte tari exisa benzi special amenajate pentru scootere sau biciclete, si unde chiar se respecta si incurajeaza folosirea unor astfel de mijloace de "transport".
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
wizkid pe ninsoarea aia torentiala am vazut oameni si pe scuter si pe biciclete... deci se poate
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
wizkid |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 190 Joined: 1 February 09 ![]() |
rtBK cred ca au ajuns cu un "zambet" inghetat la destinatie
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1300
- vn-01-fgd
1976/berlina
|
|
nlu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 20 February 07 ![]() |
Am un prieten care a avut un scuter si nu l-a tinut mai mult de 3 luni, l-a vandut datorita unui sofer inconstient care nu l-a observat cu toate ca avea prioritate si l-a dat cu rotitele in sus si din acea nefericita intamplare a tras concluzia ca mai bine merge pe jos decat sa moara cu zile
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane Expression 1.6 16v 2007
Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st August 2025 - 09:08 |