Probleme yale usi Laguna II, solutii, recomandari
![]() ![]() ![]() |
Probleme yale usi Laguna II, solutii, recomandari
bogdanrana |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 22 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault Laguna II
1.9 DCI
2002
|
|||
naighba |
![]()
|
![]() Benzinar din mosi stramosi Group: Members Posts: 589 Joined: 27 February 07 From: Bacau (Ro) / Bar sur Aube (Fr) ![]() |
Cauta una la dezmembrari . Daca te crezi in stare desfa broasca si ai sa gasesti imediat problema. Este un ghidaj de plastic care s-a rupt. Eu am reusit sa il lipesc cu poxipol apoi adaugand 2 bucatele de sarma incalzite cu pistolul de lipit pe parti pentru a intari lipitura. Piesa e destul de solicitata. NU am nici o poza cu operatiunea ... sorry
|
--------------------
Renault
Laguna 3 GT 2.0T 4Control
2008 Laguna 2001 1.8 16v - Privilege
Clio 2002 1.4 16v - Privilege Peugeot 206 1.4 HDI - Comercial Solenza 1.4 MPI - Clima |
|
bogdanrana |
![]()
|
Merci mult
vroiam sa stiu daca se poate repara mai intai tre sa leg usa cu ceva sa pot ajunge acasa si apoi sa ma apuc de treaba ma ajuta atasamentul cu ceva? Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault Laguna II
1.9 DCI
2002
|
|
naighba |
![]()
|
![]() Benzinar din mosi stramosi Group: Members Posts: 589 Joined: 27 February 07 From: Bacau (Ro) / Bar sur Aube (Fr) ![]() |
Dap ... te ajuta . E schema de demontare a broastei. Pregateste-te cu nervi de otel. E destul de greu de scos din portiere. Trebuie rotita, invartita etc . Desfa cu grija ... are niste cleme pe parti. O sa iti dai seama destul de repede de sistem.
Acum vad ca la tine nu sta deloc inchisa. La mine nu mai merge inchiderea pe ea ... dar statea inchisa. Banuiesc ca tot vreo parghie de plastic e de vina. Un sfat . Innainte de a monta broasca la loc verfica sa merga . Impingi cu surubelnita "motzul" ala si tragi de cablul acela. Ar trebui sa se deschida. Acelasi lucru si cu parghia manerului de la exterior. |
--------------------
Renault
Clio 2002 1.4 16v - Privilege Peugeot 206 1.4 HDI - Comercial Solenza 1.4 MPI - Clima |
|
bogdanrana |
![]()
|
merci mult de sfat
raman dator ![]() |
--------------------
Renault Laguna II
1.9 DCI
2002
|
|
naighba |
![]()
|
|
--------------------
Renault
|
boozywoozy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 18 August 06 From: galati ![]() |
omului nu i se mai inchide usa la propriu, n-are nici o problema cu incuiatul...Problema e mai grava sau poate mai simpla,cert e ca daca dai jos incuietoarea ai sa gasesti un arc ceva rupt...
5 Jan 2010, 13:15: omului nu i se mai inchide usa la propriu, n-are nici o problema cu incuiatul...Problema e mai grava sau poate mai simpla,cert e ca daca dai jos incuietoarea ai sa gasesti un arc ceva rupt... This post has been edited by boozywoozy: 5 Jan 2010, 13:15 |
--------------------
ex renault
laguna 2
2002 1.9 dci dynamique
- gl 41 nyk
|
|
bogdanrana |
![]()
|
mai simpla decat am crezut: inghetase
![]() am lasa un pic caldura in masina si din reflex am inchis usa m-am scos ![]() merci mult de sfaturi oricum |
--------------------
Renault Laguna II
1.9 DCI
2002
|
|
mariusa10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 18 December 07 ![]() |
Daca intram ieri pe forum iti spune-am sa nu intri in panica ...sa incalzesti in masina si gata sau sa bagi masina undeva unde este peste 0"C.Am patit asta iarna trecuta si culmea fratele meu a patit ieri treaba asta(tot cu Laguna 2 ca daca suntem frati sa avem si masini la fel).De atunci la inceputul iernii bag pe la yale WD40 si nu mai am treaba.In momentul in care patesti treaba cu yala nici nu sti ce sa faci usa ramine deschisa vreo 2-3 cm asa ca nu poti sa mergi de linga masina
![]() |
--------------------
laguna II
1,9dci
2003 privilege “Nu aruncați gunoaiele! Din ele se fac show-uri TV”
Woody Allen |
|
bogdanrana |
![]()
|
de ce n-ai intrat ieri si m-ai lasat sa transpir pana azi?
![]() |
--------------------
Renault Laguna II
1.9 DCI
2002
|
|
william |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 578 Joined: 7 December 08 From: A r a d ![]() |
Se pare ca ai inceput anul cu o "gluma" de problema ... Fie ca asta sa fie singura problema pe anul asta
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 3 Estate
1.5 dci 2012 110cp Enzo wheels Respectul se castiga nu se impune...
|
|
bigigi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 907 Joined: 29 September 06 From: Brasov ![]() |
Ma poate ajuta cineva cu o schema pentru montat demontat broasca usii spate ?
Multumesc. Paste fericit ! |
--------------------
Renault
Laguna 1.9 dci , Laguna 2.0 dci
2006
- BV 07 UDL
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Pagina 10:
![]() This post has been edited by mars: 14 Apr 2017, 19:17 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
bigigi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 907 Joined: 29 September 06 From: Brasov ![]() |
Multumesc pentru raspuns.
Pe cei care sunt amatori ca mine, ii avertizez ca in schema(pg.10) nu este precizat ca montantul 4 are in capat un banal surub T20 care trebuie inlaturat inainte de scoaterea montantului, pana mi-am dat seama am incercat " cu simt " si totusi am indoit usor bucatica de tabla in care era surubul. Sarbatori fericite ! This post has been edited by bigigi: 15 Apr 2017, 07:26 |
--------------------
Renault
2006
- BV 07 UDL
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Zice acolo "demontati surubul superior montant fix". Mai e altul?
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
bigigi |
![]()
|
Regret ...n-am fost atent !
|
--------------------
Renault
2006
- BV 07 UDL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 10:18 |