problema megane 2
![]() ![]() ![]() |
problema megane 2
alexalina |
![]()
|
||
![]() www.megane2.fr Group: Members Posts: 349 Joined: 17 February 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane dCi
2004
- HEL
|
|||
megane_brotac |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 579 Joined: 21 February 08 ![]() |
schimba roate aia cu rezerva .
|
--------------------
renault
megane
2007 / 2.2 nu te pune cu prostu ca are mintea odihnita .
|
|
alexalina |
![]()
|
multumesc....mai astept si alte pareri.
|
--------------------
renault
megane dCi
2004
- HEL
|
|
valentin_29 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 208 Joined: 27 June 09 From: Bucuresti ![]() |
Nu ar fi rau sa te duci la un service sa iti faca o verificare la directie. Socul poate a fost serios, nu risca ...
|
--------------------
Renault
Megane II Hatchback
2008 Dynamique 1.5 dCi 105 CP
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
ar fi bine sa faci poza la groapa aia si sa te duci cu ea la casco sa ii dea pe aia in judecata. daca n-ai casco dar ai timp ai putea sa ii dai tu in judecata ca sa iti repari tot ce ai de reparat. totul dupa o constatare la service, desigur.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
alexalina |
![]()
|
casco am....dar sper totusi sa nu fie nevoie sa o repar(maine sper sa pot sa o programez pt o verificare amanuntita la serus)...dupa parerea mea soc mare nu a fost dar mai stii ce a fost afectat...mi-a mai zis cineva ca ar putea fi si din cauza nisipului intrat pe acolo si ca ar trebui sa o spal totusi putin pe dedesubt.
This post has been edited by alexalina: 3 Jan 2010, 19:17 |
--------------------
renault
megane dCi
2004
- HEL
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
vezi in ce stare este si baia de ulei...trebuie ridicata ..si vazut ce si cum este pe dedesubt..cam aiurea sa faci un topic de genul...
''am lovit masina pe dedesubt'' '''aveti idee ce daune am?''' ....tu singur trebuie sa vezi asta..nu sa presupuna aiurea 10 persoane... service pt verificare recomand..daca nu te pricepi.. |
--------------------
------
------
------
|
|
alexalina |
![]()
|
sper ca m-am facut inteles.logic ca ma voi duce la service (ca nu ma pricep si degeaba ma uit ca ma uit ca matza-n calendar)dar eu pur si simplu am cerut niste sfaturi,pareri,recomandari....multumesc.daca nu mai are nimeni nici o parere ,sfat multumesc celor ce mi-au raspuns.salutare.
|
--------------------
renault
megane dCi
2004
- HEL
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
cel mai bine ar fi sa nu uiti sa faci poza la groapa aia si numele strazii(preferabil cu pasii pana la placuta cu numele ca sa se vada clar ca e de pe strada), ca s-ar putea sa o astupe cand o sa ai nevoie. macar o sa fii sigur ca firma ta de casco ii va da in judecata sa se invete si ei minte sa mai lase gropi neastupate(sau astupate cu nisip si pamant
![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Razor |
![]()
|
![]() Doc Group: Members Posts: 530 Joined: 25 January 07 From: Timisoara ![]() |
In principiu nu prea are cum sa ajunga bieleta de directie sa loveasca buza gropii, deci posibil sa fi indoit altceva pe acolo (posibil si janta). Deci nu prea cred sa fie de la bieletele de directie, care sunt in zona aia.
|
--------------------
VW / Honda
Passat 2.0 TDi / CBR 600RR
2010 Highline / 2008 Inteligenta artificiala nu se compara cu prostia naturala
And God said: Ride hard, I've got your back! |
|
alexalina |
![]()
|
multumesc inca odata celor ce mi-au raspuns.maine am programato pt o verificare la service.
This post has been edited by alexalina: 4 Jan 2010, 23:54 |
--------------------
renault
megane dCi
2004
- HEL
|
|
alexalina |
![]()
|
SA REZOLVAT...PROBLEMA ERA CA INTRASE MULT NISIP INTRE ROATA SI ETRIER SI ATINGEA...SI DE AICI PROBLEMA CU VIBRATIILE....MULTUMESC CELOR CE M-AU INDRUMAT...SALUTARE
|
--------------------
renault
megane dCi
2004
- HEL
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Ai putea sa-i spui un multumesc si lui Dumezeu ca ai scapat asa ieftin.
![]() This post has been edited by Catalinmodena: 6 Jan 2010, 13:35 |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd June 2025 - 22:10 |