O parere
![]() ![]() ![]() |
O parere
AndreiBoss |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 19 December 09 From: Cluj ![]() |
|
||
--------------------
Megane Sedan
1.5 DCI
- CJ 09 XUB
2006
|
|||
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Se potrivesc, dar cum spunea si Manuel, se i-a repede vopseaua de pe ele la ce drumuri avem.
Cauta la dealer sau la bursa unde stiu ca avea cineva de vanzare. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
AndreiBoss |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 19 December 09 From: Cluj ![]() |
dar asa un pret aproximativ sa stiu daca merita sa le iau ca o sa schimbe cu mult aspectul.Ork le voi pastra si pe cele vechi in caz ca imi iau si cand se duc alea le pun inapoi
P.S. daca sti vreun anunt legat de vanzarea acestor ornamente pe undeva te rog anunta-ma ca mai bine le-as lua asa decat sa dau o gramada de bani sa le iau de la reprezentanta This post has been edited by AndreiBoss: 23 Dec 2009, 15:29 |
--------------------
Megane Sedan
1.5 DCI
- CJ 09 XUB
2006
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu pot sa caut acum, incearca sa cauti si ai sa gasesti, din pacate acum nu am timpul necesar.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
jentile din reclama cred ca ar schimba mai mult aspectul
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
de ce sa strici aspectul masinii ??
mi se pare ca arata nasol rau de tot grila vopsita asa |
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Individiosilor
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Parerea mea ca arata mai bine cu cele dintre faruri.Cele dintre proiectoare nu prea imi plac.
Ca pret sunt in jur de 200 Ron la reprezentanta cele de sus,si se potrivesc. |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
AndreiBoss |
![]()
|
Nu vreau decat cele de sus nu si cele de la masca de jos
![]() This post has been edited by AndreiBoss: 23 Dec 2009, 21:31 |
--------------------
Megane Sedan
1.5 DCI
- CJ 09 XUB
2006
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
cauta un megane 2009 dauna totala
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 12:03 |