Trafic - probleme servo, nu mai am servo la turatii mici
![]() ![]() ![]() |
Trafic - probleme servo, nu mai am servo la turatii mici
raptorady |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 20 December 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Trafic/Cango/Clio
- B 32 HMF
2007/2008/2008
|
|||
micutz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 744 Joined: 12 August 03 ![]() |
este pompa de vina la tine
|
--------------------
Renault
Laguna 1.9 dci 120CP
- PH-88-PWR
2002 Privilege Weitec, Luxor 17', Clarion 958 HU, Clarion APA 4400, Helix A1,Mac-Audio,2xPhase Thriller Pro 10' sub
|
|
diag |
![]()
|
Membru simplu Group: Members Posts: 133 Joined: 22 November 09 ![]() |
dar totusi inainte de a-l schimba ,recomand o diagnosticare in atelier specializat,asa ceva cere o confirmare prin diagnoza inainte, pentru ca nu este ieftin
|
--------------------
Suzuki
GSX R 1000
2003
|
|
nando |
![]()
|
Cluj Group: Members Posts: 22 Joined: 18 April 09 From: Cluj ![]() |
Salutari.Am si eu o problema cu pompa de la servodirectie,am servo numai la turatii mari.lichidul este la nivel.Am inteles ca pe Renault Trafic sint mai multe modele de pompe servo.De unde imi dau seama ce pompa sa imi cumpar ? fara sa o demontez pe cea de pe masina.(ca sa stau cu masina cit mai putin pe dreapta,poate o demontez si nu gasesc imediat de cumparat)
|
--------------------
Renault
Trafic
- CJ 75 NNN
2003
|
|
furia galbena |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 6 March 11 From: Modena Tirgu Neamt ![]() |
Salutare
@ raptoradi pompa ta s-ar putea sa mearga fara ulei ..., daca deja a mers fara ulei atunci sigur o sa ai ceva de asteptat pina are sa se aeriseasca singur , daca ai ulei atunci pompa este de controlat , este de verificat regulatorul de presiune al pompei , este o biluta cu un arculet care trebuie sa mentina presiunea in circuit @ nando este cam dificil sa-ti dai seama ce model este pompa montata , mai usor iti dai seama de diferente uitindu-te atent la fulie , acolo deosebirile sint mai evidente, di cite am vazut eu (propria experienta )masinile (2001 ,2002 ) au pompele de la vechile kangoo.... ar fi mai indicat inainte de a inlocui-o sa gasesti un alelier care regenereaza pompe , este si mai ieftin si mai rapida reparatia , o pompa noua nu este prea ieftina... http://www.ebay.co.uk/itm/RENAULT-MASTER-A...=item2eb344d0ba ....de la aceasta firma am cumparat eu pompa regenerata ...recomand ![]() |
--------------------
RENAULT
TRAFIC
- NT 04 PIN
cabina dubla 2005 Puterea , este nimic fara control
|
|
nando |
![]()
|
Cluj Group: Members Posts: 22 Joined: 18 April 09 From: Cluj ![]() |
Ai platit-o prin card? Cum ai primit-o in tara si in cit timp?
|
--------------------
Renault
Trafic
- CJ 75 NNN
2003
|
|
cristi73 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 August 11 ![]() |
Eu am schimbat de curand caseta de directie si am vazut ca la final, mecanicul care a lucrat la ea a facut doua viraje (totale) stanga si invers, dreapta, inainte de a o scoate de pe rampa. Binenteles ca a complectat cu ulei ptr servo si a facut si o aerisire dupa montajul celei noi. Poate ca ,,raptorady" nu ai pompa defecta, incearca o aerisire dupa ce complectezi cu ulei . Zic si eu poate merge.
This post has been edited by cristi73: 27 May 2012, 21:43 |
--------------------
Renault
Trafic II DCI
- B-25-UNV
2005 JL/JLBC TRAFIC 252.000KM Bucuresti
|
|
furia galbena |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 6 March 11 From: Modena Tirgu Neamt ![]() |
Da pompa am platit-o prin card pe ebay ...dar am primit-o in italia , in romania nu expediaza...
![]() |
--------------------
RENAULT
TRAFIC
- NT 04 PIN
cabina dubla 2005 Puterea , este nimic fara control
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 00:38 |