Probleme mari la electromotor, m-a disperat nu stiu ce sa mai fac
![]() ![]() ![]() |
Probleme mari la electromotor, m-a disperat nu stiu ce sa mai fac
grimm 1 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
19 txe
1992/hackbach
- b-32-xua
|
|||
tomas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 4 January 09 From: RM.VALCEA ![]() |
La bobina de la electromotor te-ai uitat???????
Cum se manifesta defectiunea ta? |
--------------------
RENAULT
19 1.8I
1995 BERLINA
|
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca bobina ( starterul) este in regula eu iti pot oferi un electromotor Valeo SH (fara bobina ).
|
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
2015 Dinamique / 1988 GTS
- IF-80-VEP Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
Am eu un electromotor complet.
Este in stare de functionare 150 RON, dc te intereseaza. |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
vionik |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 9 May 09 ![]() |
schimba electromotorul sau uitate bine daca intra pe ghidajul de la cutie ca daca calca strimb il forteaza si il srica
|
--------------------
renault 5
renault 19
1994 1,8 litri
|
|
grimm 1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
am fost la service cu ea si mi-a desfacut electromotorul si a gasit furca rupta si acum e ok. dar nu stiu cat va merge ca eu cam la 4 luni de zile rwepar electromotorul . problema care mi-o face de fiecare data este urmatoarea : pun contactul se aude releul si atat in rest electromotorul nu se invirte de loc , nu se misca de nici o culoare. E posibil sa fie de la contact sa nu faca butucul contact pe ultima pozitie unde e contactul demarorului?
26 Dec 2009, 15:51: am schimbat la electromotor :starter,stator, capacul cu periile,bendixul, si in cutie am schimbat volanta ca mi_a zis unul la sevice ca e sticata volanta. Deci la electromotor a ramas vechi decat rotorul in rest le-am pus pe toate noi . Ma intreb acum cat o sa ma tina de data asta ca in 2 ani si jumate de cand am masina l-am facut de 6 ori. This post has been edited by grimm 1: 26 Dec 2009, 14:51 |
--------------------
renault
19 txe
1992/hackbach
- b-32-xua
|
|
tomas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 4 January 09 From: RM.VALCEA ![]() |
Ce releu se aude?
Te referi la bazaitul pompei de benzina care se aude cand pui contactul sau la ce????????? Daca da verifica firul care pleaca de la contactul masinii la electromotor. Verifica asa cum ti-am mai spus si bobina electromotorului. E primul caz de il aud cu furca rupta si alte nebunii...... |
--------------------
RENAULT
19 1.8I
1995 BERLINA
|
|
hd90ady |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 21 July 09 From: Brad ![]() |
aceeasi problema o am si eu,se aude un click la releu si atat,nu invarte,nu caraie nimic,dar nu ii fac probleme prea mari pt ca am altul,in schimb nu stiu cat e de greu de schimbat pt ca dupa cate am vazut,e chiar sub turbo,in spatele motorului,ma ajuta cineva cu cateva pareri referitoare la schimbarea electromotorului?
|
--------------------
Renault
r19
1989
- HD02LMH
|
|
john reno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 30 December 09 From: Bucuresti ![]() |
ca sa-ti dai seama daca e contactul defect,desfaci legaturile electromotorului si-l alimentezi direct.daca nu se misca ,bobina defecta sau vreun contact
|
--------------------
renault19
hatchback
1993
- PH10ZME
|
|
cosmin90 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 18 March 10 ![]() |
baietii si eu am avut sapt dureri de cap cu electromotorul,si pana la urma am cumparat unul nou sa fiu linistit,si acum merge bibelou pentru cat timp nush.....oricum nu a fost scump 250 ron
|
--------------------
renault
R19
1994 cabrio
|
|
demonbogdan |
![]()
|
![]() Junior Group: Members Posts: 91 Joined: 25 January 10 From: vaslui ![]() |
am si eu un electromotor de vanzare pt cine vrea: 150 lei. tel: 0743996198
|
--------------------
hyundai
accent
2008/diesel
- vs67bem
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:34 |