Exfoliere vopsea
![]() ![]() ![]() |
Exfoliere vopsea
meganescu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 20 August 04 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
valpred |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 27 November 07 From: Galati ![]() |
Salut
Din proprie experienta iti spun ca este foarte greu sa obtii ceva pe garantie de la Renault. Iar despre garantia la vopsea ..... ce sa zic ... e imposibil. Eu m-am certat rau de tot cu ei (VC, cu cei din service ...). Scuza lor este ca vopseaua este "eco-friendly" si ca desi imi sarise vopseaua incercau sa ma convinga ca ea are rol "decorativ" si ca tabla e protejata de grund. Dar sincer mie putin imi pasa ... ce ? ei protejeaza mediul pe banii mei ?? Eu am platit pentru vopsea .... ![]() In cartea de service si garantii scria ca "nu se acorda garantie in cazul petelor pe vopsea cauzate de ....." dar mie imi sarise vopseaua pana la tabla.... Le-am propusa sa scrie in aceasta carte ca nu se acorda garantie la vopsea daca circulam cu masina cand ploua, cand e soare sau luna plina ca vopseaua este "eco-frindly" ... ![]() Eu te sfatuiesc sa mergi mai departe cu reclamatiile la VC si la OPC si solicita-le o expertiza. De unde si-au dat seama ca problema de la vopsea vine de la gainatul de pasare ? Asa la ochi ?? Insista si pana la urma poti deschide si actiune in instanta .... Garantia (mai ales cea extina) este prosteala pe fata ![]() Ciao |
--------------------
Renault
Clio III
- GL-07-...
Dynamique / 2007 / 1.4 16V 100cP
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
De acord cu tine... subscriu... dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa mearga mai departe. In caz de proces eu cred ca isi vor schimba opinia cei de la Reno... mai ales ca n-au vazut masina, iar tembelu' ala care trebuia sa constatem, a dat o explicatie scrisa fara sa constate nimic.
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 21:56 |