Cum scot caloriferul de caldura la Renault Laguna
![]() ![]() ![]() |
Cum scot caloriferul de caldura la Renault Laguna
Gabryel.GLN |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|||
narcisadrian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 20 October 09 ![]() |
salut .eu am o laguna 2000cm si l-am scos pe dedesupt pe la pedalier .vin doua tevi de caldura ,dar intai sa opresti circuitul de apa pt. ca risti sa o inunzi.caloriferul are doua suruburi cu inbus si un singur surub ce face prinderea cu tevile de caldura .succes .
|
--------------------
renault 25
renaut 25
- B 12GJZ
1988/2200cm/tip 2
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Multumesc mult de informatii! O sa incerc.. Sa vad daca ma descurc.
![]() |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
B o g d a n |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 17 December 08 ![]() |
Inainte de toate,trebuie sa desfaci cele doua furtune din compartimentul motorului,tot acolo sunt doua suruburi care trebuie desfacute.Daca nu desfaci cele doua suruburi,cand o sa desfaci surubul de prindera al tevilor de calorifer,risti sa le rupi,pentru ca va trebui sa tragi de ele.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
1,9-2001-120 cp
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
Multumesc Bogdan!
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Daca faci operatiunea asta poate pui si niste poze care ar ajuta si pe alti cand se dau cu capul de problema aceasta.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
- NT 77 BYA
EXPRESION 2001
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
Am facut deja operatiunea asta la 2 masini, dar nu m'a dus capul sa fac si niste poze..
![]() |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 14:50 |