Cateva intrebari r19
![]() ![]() ![]() |
Cateva intrebari r19
grimm 1 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) r19.jpg ( Size: 78.88k ) Number of downloads: 256 |
||
--------------------
renault
19 txe
- b-32-xua
1992/hackbach
|
|||
Horyca |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 230 Joined: 8 September 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
salut.. din cate stiu eu este recuperatorul de gaze arse sau nearse... recupereaza gazele...eu unul dintre furtune l-am deconecat si i-am prins un capat undeva sub motor acolo fiind un fel de a doua evacuare
![]() din cate am inteles de la fostul propritar sa infundat odata si a improscat ulei peste tot dar la dus la cineva la aruncat in bezina si ia dat foc si acuma nu a mai facut probleme This post has been edited by Horyca: 15 Dec 2009, 15:10 |
--------------------
Renault
19 Chamade I
1991 Renault 19 Chamade (model 1) 1721 cm3,54 kw, F3NL740, L53B, an 1991.
|
|
djmihai_82 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 19 December 07 From: sibiu ![]() |
Dap,e recuperatorul de gaze,eu m-am chinuit 1 ora sa il scot fara rezultat,daca a reusit cineva sa imi spuna si mie metoda
![]() Mersi 2.Depinde pe unde iti curge ulei,daca e pe la baia de ulei s-ar putea sa fie garnitura,daca e intr-e motor si cutie atunci e semeringul de palier,aceeasi problema am avut-o si eu acum 3 ani, semering=20 ron parca,manopera= 250 ron Buna afacere ![]() This post has been edited by djmihai_82: 15 Dec 2009, 15:24 |
--------------------
renault 19
phase 2
- sb
1994,1721 cc 66kw, mandru posesor de R19 :D
|
|
dj_bonssay |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 5 October 07 ![]() |
E recuperatorul de gaze, iar furtunul care iese din el intra inapoi in capacul de plastic de la corpul injectorului. Se scoate capacul de metal si apoi prin rasucire se extrage recuperatorul care se lasa o noapte in decarburol, curatat cu benzina sau alcool, pui un pic de silicon, il pui pe pozitie il bati usor cu un lemn.
|
--------------------
Renault
19
1993, Hatchback
|
|
maryusuku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 904 Joined: 24 January 09 ![]() |
mi se pare mie sau filtrul ala de benzina e pus dupa pompa?
|
--------------------
renault
19
- BT 04 CVR
1989/phase1/1721 txe
|
|
dj_bonssay |
![]()
|
Pai nu dupa pompa trebuie sa fie pus? stiu ca si la defuncta Dacie tot dupa pompa era pus...
|
--------------------
Renault
19
1993, Hatchback
|
|
maryusuku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 904 Joined: 24 January 09 ![]() |
sper sa nu gresesc,dar la 19 ,pe injectie,e tot inainte si mi se pare normal sa nu intre mizerie si in pompa,iar la oltcit,din fabrica e tot inainte de pompa sub masina si pompa era sub capota.....
la dacie nu styu ce sa zic |
--------------------
renault
19
- BT 04 CVR
1989/phase1/1721 txe
|
|
dj_bonssay |
![]()
|
La mine pompa este in rezervor.. deci nici daca ai vrea nu cred ca ai putea sa pui un filtru inainte de ea. Si in plus ala mi se pare un filtru suplimentar atasat inainte de a intra benzina in injector (suplimentar pentru ca filtrul de benzina este undeva pe langa rezervor) . Eu la masina nu am filtrul asta suplimentar dar ma gandesc ca nu e o idee rea sa ai asa ceva.
|
--------------------
Renault
19
1993, Hatchback
|
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
De ce nu il schimbati pe cel de sub rezervor ( langa ) periodic si asa rezolvati problema ?
Un filtru suplimentar plus noname si nu stiu cat de calitativ ar rezolva la o adica problema, poate chiar mareste riscul de a pierde presiune. Si mare grija la monoinjectie aveti presiune mai mare ca la defuncta dacie .... |
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
- IF-80-VEP
2015 Dinamique / 1988 GTS Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
grimm 1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
masina este pe carburatie si filtrul este pus de cand am cumparat-o , eu doar l-am schimbat o data . pe mine m-a intereseaza cum pot scoate acel recuperator
17 Dec 2009, 13:07: sau spuneti-mi daca e vreo problema daca mai curge nulei pe acolo pentru ca la mine e spart capacelul cilindric pe care intra furtunul This post has been edited by grimm 1: 17 Dec 2009, 12:07 |
--------------------
renault
19 txe
- b-32-xua
1992/hackbach
|
|
dj_bonssay |
![]()
|
Scuze de offtopic... un cod pentru filtrul ala de benzina? ca nu cred ca l-a schimbat fostul propietar... poate cel din Germania....
|
--------------------
Renault
19
1993, Hatchback
|
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Grimm_1 : poti citi tutorialula sta ,e foarte bun ....
Se scoate carcasa prin manevre stanga dreapta - apoi si recuperatorul de gaze simetric . Nu are filet , este bagat fortat si "uns' cu silicon rezistent la temperaturi mari ![]() daca pe vremea asta nu iti permiti sa stai sa mesteresti la ea ( nu ai garaj , n ai unde ) ..poti lasa provizoriu asa . dar mare grija dea lungul timpului iti murdareste filtrul de aer ( imbacsire cu ulei la turatii mari ) si bineinteles consum mai mare de enzina si totodata consum de lei motor. www.autokarma.ro costa intre 25Ron si 55Ron ![]() |
--------------------
Renault
- IF-80-VEP
2015 Dinamique / 1988 GTS Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
grimm 1 |
![]()
|
mersi frumos vepman o sa incerc sa-l schimb dar sa mai lase frigul
20 Dec 2009, 18:17: QUOTE(dj_bonssay @ 17 Dec 2009, 14:46) Scuze de offtopic... un cod pentru filtrul ala de benzina? ca nu cred ca l-a schimbat fostul propietar... poate cel din Germania.... filtru de benzina e normal ,l-am luat de la o benzinarie oarecare This post has been edited by grimm 1: 20 Dec 2009, 17:17 |
--------------------
renault
19 txe
- b-32-xua
1992/hackbach
|
|
vepman_ro |
![]()
|
Normal nu stiu cat este ..trebuie tinut cont insa de dimensiunea lui ..ca prindere si stuturi si nu in ultimul rand dimensiunea de filtrare
|
--------------------
Renault
- IF-80-VEP
|
|
dj_bonssay |
![]()
|
Am gasit nou facut de Bosch, modelul care este pus pe Logan. Ma gandesc ca e la fel si pretul e ok. ... 26 de RON.
|
--------------------
Renault
19
1993, Hatchback
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 14:29 |