Bord electronic
![]() ![]() ![]() |
Bord electronic
Tyby13 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 21 March 07 From: Hunedoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II
2001 / Privilege
- HD 13 TIB
|
|||
M@NIVELA:)) |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 15 January 09 From: Sf.Gheorghe ![]() |
Fratele meu a montat un set de ceasuri dinastea cum ai tu pe una care nu avea, sa chinuit vreo 3 zile , fir cu fir, si acum am ceasurile marcate cu fiecare fir ce inseamna....a si desenat schema undeva, daca o mai gasesc fac un scan si ti-o trimit, e destul de complicata treaba...nu ti se ating ceva fire intre ele ? vreun contact imperfect sau masa ceva?sau poate sunt duse ceasurile , se incalzesc si fac un scurt mic undeva....am sa incerc sa gasesc ce am despre ceasurile astea...
|
--------------------
Renault
Laguna
99
- CV44FTY
|
|
aly_vo |
![]()
|
![]() . . . Group: Members Posts: 475 Joined: 23 September 07 From: Nehoiu \ Buzau ![]() |
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=93551&hl=
Vezi ca e postat de un coleg o documentatie pt bord digital...descarca pdf-ul...poate te ajuta ! Cheers ! |
--------------------
Audi
A6
Quattro Skoda fabia 1.2 HTP; Ex Fabia 1.2HTP 'Mototolita total' de BN03WUW
|
|
Tyby13 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 21 March 07 From: Hunedoara ![]() |
ms de sfaturi...am si eu cartea si m-am pus azi pe mesterit...si se pare ca am un scurt...am scos din mufa un fir de minus si merg ceasurile...am luat un minus de pe caroserie si iar nu mai merg...am tot probat ceasurile fara firul ala...si merg...prob este ca imi raman aprinse luminile de avertizare de la proiectoare ,faza lunga si semnalizari...si n-am lumina in bord...concluzia mea,avand in vedere ca s-au stricat dintr-o data este ca sa dus ceva din ceasuri..la piesa,rezistenta...ceva de genu...pe joi sper sa apuc sa duc ceasurile la un electrician,,,nu stiu cum le va verifica dar merita sa incerc,,,buna concluzia mea?...le are cineva cu electonica?ms inca odata
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001 / Privilege
- HD 13 TIB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:25 |