Cutie de viteze automata foarte lenta!
![]() ![]() ![]() |
Cutie de viteze automata foarte lenta!
dragos_s |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 18 March 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2008/privilege
|
|||
Petrebbu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 8 December 09 ![]() |
Eu stiu ca la cutiile automate daca o calci in blana iti schimba in turatii mari si ai cuplu maxim acum depinde de tn cum o calci.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2009
- IF 24 BBU 2.0 dci 150 cp
|
|
csorin66 |
![]()
|
![]() Membru fabricat in Romania Group: Members Posts: 504 Joined: 22 September 08 From: Ploiesti ![]() |
Spuneti-mi si mie cate trepte are cutia automata, eu cand am facut un drive test cu o L3 2l/150cp cu cutie automata in modul manual nu avea decat 4 trepte, este posibil ca pe modul automat sa aiba 6 trepte si pe manual4 trepte?
L-am intrebat si pe cel care ma insotit in drive test si mi-a spus ca nu are decat 4 trepte.Sunt mai multe modele? Luminati-ma si pe mine. |
--------------------
Renault
LagunaIII 2.0 16V/140 CP
2008 Privilege ''Viata trebuie savurata, nu suportata''
|
|
neptune |
![]()
|
![]() Zaraki Kenpachi Group: Members Posts: 87 Joined: 9 October 09 From: Bucuresti ![]() |
cutia manuala de pe gt line 2.0 dci 150cp are 6 trepte
|
--------------------
renault
laguna 3
GT Line 2.0 dci, 2009
|
|
csorin66 |
![]()
|
![]() Membru fabricat in Romania Group: Members Posts: 504 Joined: 22 September 08 From: Ploiesti ![]() |
Eu intrebam de cutia automata.
This post has been edited by csorin66: 11 Dec 2009, 17:32 |
--------------------
Renault
LagunaIII 2.0 16V/140 CP
|
|
sachelos |
![]()
|
sachelos Group: Members Posts: 242 Joined: 4 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Sal,
@csorin66: mod automat 6 trepte, mod manual tot 6 trepte. @dragos_s: in modul automat schimba in functie de cum "o calci" de la 2000 la 4500. In schimb, in modul manual are un delay, nu schimba cand ar trebui, cel putin la mine, nu e sprintena in sensul asta. Nu exista termen de comparatie intre automat si manual, asta e clar. Nici intre CVM si manual in cazul CVA. Nu am mers la drum lung pana acum in manual, doar automat. De calcat i-am dat talpa in afara in mod auto, se infige insa nu cat ar tb. Am preferat CVA doar pentru comoditate si confort. Atat. Sunt multumit de CVA, cu siguranta urmatoarele achizitii (peste ceva ani bineinteles) tot cu auto vor fi. In alta ordine de idei, m-a facut unu' cu un audi A4 sapt trecuta, era manuala cred aia, 2.0 diesel, daca nu ma insel 140cp are?!? Din nefericire, pentru mine, eram in auto..sunt tare curios daca era aceeasi situatie daca cuplam pe manual..dar vor mai fii ocazii..sper ![]() |
--------------------
Laguna III/Hyundai
2.0 dci 150cp Privilege CVA/ix55 3.0 V6 dCi 240cp
2009/2009
- B-06-JWK/B-747-MIM =I Love My Cars=
|
|
csorin66 |
![]()
|
Am intrebat pentru ca in ploiesti pe masina de drive test avea cutia in 4 trepte, cel putin in modul manual, eram la un semafor si am dat-o in modul manual si nu a urcat decat pana la 4, fara sa rulez doar stand pe loc, de aici si nedumerirea mea.
Mi-as fi dorito si eu cu cutie automata, in aglomeratie este excelenta |
--------------------
Renault
LagunaIII 2.0 16V/140 CP
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
1. Nu exista cutie automata cu 4 trepte la L3, este numai cu 6 trepte. Poate ca din a 4-a nu ai mai trecut tu in 5 si 6, altfel nu imi explic. In modul auto sunt iarasi 6, de multe ori verific pentru mine in ce treapta sunt, trecand rapid din auto in manual si invers.
2. daca mergi cu CVA in modul manual o sa simti cuplul ceva mai bine de la 2000rpm decat in modul automat. Am facut deja 3000km cu L3 CVA si simt cum si-a mai dat drumul. Intr-adevar nu are viteza de reactie ideala, insa confortul domina. La depasiri daca e motorul cald pot sa fiu si cu 30km/h ca o calc blana si sare instant in fata, facand depasirea fara probleme. La drum lung am mers in ambele moduri, si e la fel. am gasit mai lejer si confortabil sa merg in auto ca nu imi mai bat capul, insa pe o portiune de drum unde stiam ca va trebui sa fiu ca o pantera am trecut in manual ![]() Tine de preferinte, insa nu as cataloga CVA ca fiind foarte lenta, ci conform asteptarilor. Nu este DSG, dar e potrivita pentru cei care nu vor Ferrari in haine de L3 ![]() |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
sachelos |
![]()
|
sachelos Group: Members Posts: 242 Joined: 4 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Acelasi lucru am facut si eu stand pe loc la semafor, nu urca mai sus de treapta a 4-a in mod automat, tu chiar vrei sa pleci cu a 5/6-a de pe loc?
![]() |
--------------------
Laguna III/Hyundai
2.0 dci 150cp Privilege CVA/ix55 3.0 V6 dCi 240cp
2009/2009
- B-06-JWK/B-747-MIM =I Love My Cars=
|
|
csorin66 |
![]()
|
Acum m-am luminat si eu, mersi.
|
--------------------
Renault
LagunaIII 2.0 16V/140 CP
|
|
silviuum |
![]()
|
![]() nu te abtine, scuipă tot Group: Members Posts: 297 Joined: 26 May 12 From: timisoara ![]() |
cutiile automate de pe motoarele de 2L de 170 cp benzina tot 6 trepte au?
|
--------------------
Renault
Laguna1
2001 1.8 16v 120cp
- TM-86-ALS Renault Laguna 2 2002 1.8 16v 116cp Automata TM-11-UXJ
Renault Laguna 3 2008 2.O 16V T 170 cp Automata TM 14 SAU |
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Da, AJ0.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 17:26 |