aparatori de plastic deasupra pe masina, acelea unde unii isi monteaza suporturi de ski-uri
![]() ![]() ![]() |
aparatori de plastic deasupra pe masina, acelea unde unii isi monteaza suporturi de ski-uri
IonutGligan |
![]()
|
||
![]() impatimit marca renault Group: Members Posts: 783 Joined: 7 June 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC00977.JPG ( Size: 482.04k ) Number of downloads: 818 DSC00980.JPG ( Size: 417.65k ) Number of downloads: 912 |
||
--------------------
Renault
Megane 3 Estate SPORT TOURER dCi 1.9-130 ponei
2010
|
|||
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Mai sapa. Sigur s-a mai discutat de problema. Foloseste google search de pe pagina de start, dreapta sus. Dupa ce gasesti, cu functia report, te rog sa soliciti stergerea acestui topic, pe motiv de dublura.
Succes. ![]() |
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
IonutGligan |
![]()
|
![]() impatimit marca renault Group: Members Posts: 783 Joined: 7 June 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Imi pare rau nu am gasit topic cu privire la problema mea cel putin nu atat timp cat nu ai un cuvant cheie o denumire a pieselor ca sa stii ce sa cauti. Eu am cerut o denumire a pieselor sa pot sa caut un magazin online dar atat timp cat nu stii cum se numesc cauti in zadar. Credeam ca cineva si-a schimbat acele piese de plastic aparatori sau cum s-or numi ele si stie sa spuna clar cum se numesc.
|
--------------------
Renault
2010
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Se numesc mulaje!
Cod daca ai port-bagaj:7700414442 si costa 161 E Cod daca nu ai port-bagaj:7700428459 si costa 46 E Numai bine! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
IonutGligan |
![]()
|
Multumesc de raspunsul rapid.
|
--------------------
Renault
2010
|
|
IonutGligan |
![]()
|
Revin cu amaraciune deoarece nicaieri pe internet nu am gasit aceste "mulaje" sau cum le-o spune indiferent de nume ori cod. Cred ca numai la reprezentanta se gasesc asa ceva. Mai are cineva sfaturi idei de unde v-ati cumparat ... daca le-ati schimbat... etc
|
--------------------
Renault
2010
|
|
jocherjocher |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 17 July 09 From: prin lume ![]() |
si eu mi leam schimbat....leam luat de la dezmembrari...mers efectiv in parcul de masini la locul cu caroserii de megane..identificat care pareau cele mai bune si platit...vreo 12 euro...dar am facut prostia sa le iau de pe un megane classic fara facelift (al meu e din 2001)....bineinteles ca nu sau potrivit (traiasca politica Renault)....intors, schimbate fara bani extra (dar cu chitanta data la cumpararea lor) cu altele de classic cu facelift si sa rezolvat....la reprezentanta Renault imi cereau 45 euro fara tva pe bucata
![]() |
--------------------
Peugeot 207
Dacia Logan
Ford Transit
|
|
IonutGligan |
![]()
|
Mai astept pana vine alta masina in dezmembrari.... la ce am vazut acolo nu sunt bune si sa le vad cu ochii mei cum arata. Nu as cumpara de la cineva care dezmembreaza si sa mi le trimita pe curier c-au patit-o altii. E nasol mai ales zilele astea cand a intrat o multime de zapada sub ele iar daca ingheata acolo inchipuiti-va cum se ridica in sus. Prost model... parca la alte marci de masini nu arata chiar asa de urate dar asta e ne multumim cu ce avem.
This post has been edited by IonutGligan: 17 Dec 2009, 18:47 |
--------------------
Renault
2010
|
|
tzaga |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 28 December 09 ![]() |
eu am un coupe si am fost la renault sa le cumpar,si minune 10 milioane lei vechi............am spus ca nu merita..........
This post has been edited by tzaga: 28 Dec 2009, 22:07 Attached thumbnail(s) megane.JPG ( Size: 186.81k ) Number of downloads: 661 |
--------------------
renault
megane 1
2001 coupe
|
|
IonutGligan |
![]()
|
10 milioane doua chestii de plastic !!! pai normal ca doar traim in Romania ce naiba... ne permitem da cine mai are salarii ca noi, salarul minim peste 1000E eterna si fascinanta Romanie. Auzi unde ai gasit cele doua plasticuri din capota ?? arata foarte bine le-as schimba si eu.
This post has been edited by IonutGligan: 29 Dec 2009, 10:18 Attached thumbnail(s) index.php.jpg ( Size: 174.44k ) Number of downloads: 586 |
--------------------
Renault
2010
|
|
jocherjocher |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 17 July 09 From: prin lume ![]() |
10 mil de lei?
![]() |
--------------------
Peugeot 207
Dacia Logan
Ford Transit
|
|
GTM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 3 May 09 ![]() |
|
--------------------
MEGANE
COUPE COACH
1,9 dci 2001
- ph-20-gtm
|
|
felixneagu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 273 Joined: 17 September 08 From: Galati ![]() |
Salut Ionut...te rog cand rezolvi cu acele''mulaje'' sau cum s-or numi ele , te rog posteaza aici, unde si cum ai rezolvat.
This post has been edited by felixneagu: 9 Jan 2010, 22:06 |
--------------------
Renault
Megane Classic 1.6, 16v
2003
- Galati
|
|
IonutGligan |
![]()
|
Deocamdata nimic
![]() ![]() |
--------------------
Renault
2010
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
eu m-am last de tot de ele.....
![]() ![]() Nu dau atatia bani pe 2 cauciucuri....poate o sa gesec vreoadata ceva bun si o sa le pun la loc This post has been edited by Vallybz: 12 Jan 2010, 18:11 |
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
mining |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 404 Joined: 13 December 08 ![]() |
Pretul lor este in jur de 250 lei la reprezentanta, originale.
Pret pe bucata. This post has been edited by mining: 13 Jan 2010, 09:33 |
--------------------
Renault
Fluence
1,5 dCi, 110 CP
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
un fleac...5 mil pe praful asta....
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
Coupe 1999 K4M-A7-00
- BZ 87 BVM
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Eu le-am pus adeziv, acum 2 ani si apoi caramizi de-a lungul lor pana s-a intarit, stau ok si azi
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
cretu22 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 25 June 09 ![]() |
[quote=Axe,17 Jan 2010, 22:43]
Eu le-am pus adeziv, acum 2 ani si apoi caramizi de-a lungul lor pana s-a intarit, stau ok si azi ![]() Poti preciza te rog ce adeziv si cum ai facut? Multumesc |
--------------------
Renault
Laguna 3
1.5 dci 2011
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Mie mi-au cerut 350 lei + manopera la repr reno in Baia Mare, am zis pas, mi le iau din dezmembrari la 75 setul si mi le montez eu ca nu-i mare scofala.
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
IonutGligan |
![]()
|
Asa am zis si eu dar cele din dezmembrari peste tot unde am vazut sunt ca ale mele. Cred ca le voi lipi intr-un final si eu
![]() |
--------------------
Renault
2010
|
|
cretu22 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 25 June 09 ![]() |
ce solutie de lipit si care este procedura?
mutumesc |
--------------------
Renault
Laguna 3
1.5 dci 2011
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Depinde ca si eu am vazut ca ale mele, dar si unele bune. Oare ma intreb, alea de pe Hatchback se potrivesc? sau trebuie taiate ?
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 16:59 |