Cateva probleme, r19
![]() ![]() ![]() |
Cateva probleme, r19
overdose90 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 2 December 09 ![]() |
Attached thumbnail(s) SS853081.JPG ( Size: 3.2mb ) Number of downloads: 285 SS853078.JPG ( Size: 3.1mb ) Number of downloads: 351 SS853054.JPG ( Size: 3.19mb ) Number of downloads: 333 |
||
--------------------
renault
19 1.8 RN
- IS 03 JJH
1990
|
|||
BiGBearRO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.338 Joined: 19 October 05 From: de unde se da ora exacta ![]() |
Masina este faza I (dupa bord, tapiterie si an), insa ia fost schimbata partea din fata (poate si spate)
This post has been edited by BiGBearRO: 8 Dec 2009, 08:37 |
--------------------
Toyota
AURIS
- IF-94-URS
Touring Sport 2015
|
|
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
salut.
cel mai probabil este o problema de senzori sau de la sistemul de vacuum. un furtun de aer fisurat sau o valva sparta poate genera asemenea probleme. si eu am patit-o cand abia imi luasem masina si tot prin ce ai trecut tu, am trecut si eu....fise, bujii, sonda lambda, chiulasa, mausrat compresia pe fiecare cilindru....asta erau sfaturile mecanicilor de dacie ![]() nu ai probleme grave....est eceva minor, o problem ade electronica. mihai1677 este priceput...poate te ajuta el.... citeste topicurile de la sectiunea ''Lipicios'' si afli mai multe. masina ta este ph1 dupa interior dar fata a fost schimbata. daca este pana in 92 este ph 1, dc est edupa 92 est eph2 clar. dc est e92, poat efi un hibrid, desi nu cred....e ph 1 cu botul schimbat. |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
dj_bonssay |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 5 October 07 ![]() |
Eu zic ca e Ph2. Fata e de ph2 si are bara care vine pe sub faruri si prin fata pe la motor modificata fiindca avea acolo emblema de la Renault. Si portierele sunt de Ph2 arata identic cu cele de pe masina mea. Bordul e la fel ca la masina mea, fiind bord imbracat in piele ar fi trebuit sa ai tapiterie de piele pe scaune, model Baccara. Singura diferenta fata de a mea este panoul central cu butoane si ceas care la Ph1 era cu butoane galbene.La Ph2 ceasul era deosebit si amplasat intre butoane, nu in partea dreapta ca la Ph1. Si ar trebui sa scrie pe undeva pe masina un B. La mine e o emblema cu B si pe portbagaj si pe portierele din fata. Mai pune cateva poze. Sa o stapanesti sanatos.
This post has been edited by dj_bonssay: 8 Dec 2009, 12:09 |
--------------------
Renault
19
1993, Hatchback
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu. Este un Ph1 care a fost, probabil, lovit in bot.
Si, pentru ca e un Ph1, nu a fost nici Baccara. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
dj_bonssay |
![]()
|
Si cum iti explici ca si portierele laterale sunt la fel ca la Ph2?
|
--------------------
Renault
19
1993, Hatchback
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu sunt la fel. Ph2 are bandourile mai inguste.
Singura diferenta intre usile de Ph1 si Ph2 este ranforsarea din interior. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
overdose90 |
![]()
|
o sa mai pun poze imediat ce reusesc sa mai fac...si tot astazi o sa dau jos filtrul de aer,si o sa incerc sa curat sondele alea de temperatura apa si aer...sa vad daca schimba cu ceva situatia....multumesc pt promptitudine si sfaturi
|
--------------------
renault
19 1.8 RN
- IS 03 JJH
1990
|
|
dj_bonssay |
![]()
|
Vezi ca sondele alea nu se curata.,.. adica le lustruiesti degeaba. Mai bine le masori asa cum scrie in tutorialul despre consum mare.
|
--------------------
Renault
19
1993, Hatchback
|
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
la bord mai are schimbat panoul central de control aeroterma si ventilatie ( PH2) si blocul de lumini - PH2 , in rest totul este "leit' PH1.
O poza din spatele masinii ? o poza cu haionul ridicat ( la ph2 s-a trecut la trecerea cablurilor pt stergator in partea superioara renuntandu-se la acele 5 contacte ). dar pana la urma concludent este VF1xxxxx.. deci ![]() Te asteptam ![]() In fata cred ca a suferit un facelift ulterior unui eveniment rutier ![]() |
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
- IF-80-VEP
2015 Dinamique / 1988 GTS Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
claudiucla |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 20 November 09 ![]() |
DACA NU TE SUPERI MA INTERESEAZA CIT AU COSTAT SEGMENTII MULTUMESC
|
--------------------
renault 19
hachtbak
- b 44 cav
1990 1721
|
|
overdose90 |
![]()
|
claudiucla segmentii au costat 250 ron...mai ieftin nu cred ca o sa gasesti
|
--------------------
renault
19 1.8 RN
- IS 03 JJH
1990
|
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
oare de ce nu ai spus si producatorul la segmenti sa ne formam si noi o idee?
|
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
- IF-80-VEP
2015 Dinamique / 1988 GTS Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 09:26 |