Claxon, aveti 1 sau 2 claxoane pe masina voastra?
![]() ![]() ![]() |
Claxon, aveti 1 sau 2 claxoane pe masina voastra?
turbodxman |
![]()
|
||
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
|
||
--------------------
---------
----------
------------
|
|||
Rila89 |
![]()
|
![]() Rila89 Group: Members Posts: 43 Joined: 10 November 09 From: Brasov ![]() |
salut! Eu am 2 claxoane dar nu imi functioneaza, nu sunt mufele bagate si nu le gasesc! Bafta!
|
--------------------
Renault
25
- BV 07 VIW
1985 v6 injectie
|
|
turbodxman |
![]()
|
Salut Rila89!
Ms de confirmare. Informatia se confirma. Poti face o poza fiecarui claxon? Ce marca sunt? Sunt claxoane simple sau cu compresor? ![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
s3rg3ntu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 11 August 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si eu am 2 claxoane si sunt simple
|
--------------------
Renault
21
2L Turbo Quadra
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.396 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
2 aveam si eu... simple.. foarte asemantoare cu ce gaseai pe daciile 1310... le-am eliminat rapid si am pus un Bosch cu compresor electric si 3 goarne..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
turbodxman |
![]()
|
@s3rg3ntu: Ms
![]() @cj98czh: O miscare inteleapta ![]() Are cineva releu pt claxon cu compresor? original sau montat ulterior? |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
ADELL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 27 June 07 ![]() |
am avut un kit de claxon cu compresor , releul era ceva de genul celor folosite la dacii pe lumini sau mai gasesti la unele alarme auto , vine un releu pt decuplarea demarorului , deobicei nimeni nu l monteaza
|
--------------------
renault
25
- is-03-bbj
1986
|
|
turbodxman |
![]()
|
@ADELL: THX
![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
M@NIVELA:)) |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 15 January 09 From: Sf.Gheorghe ![]() |
Am eu un claxon de pe Espace 2 , e ceva ai mare , ciudat, adica e cu compresor cred , am sa ii fac o poza in seara asta si o sa probez daca e bun, aseara l-am gasit printre niste piese, daca merge poate e cineva interesat.
|
--------------------
Renault
Laguna
- CV44FTY
99
|
|
turbodxman |
![]()
|
@M@NIVELA:)) : Pozele sunt bienvenite.
Este donatie cumva? k intre colegi? ![]() ![]() This post has been edited by turbodxman: 11 Dec 2009, 21:38 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 15 January 09 From: Sf.Gheorghe ![]() |
Nu am apucat sa fac poze , o sa fie donatie pentru tine daca merge, si daca nu merge si il vrei tot donatie pentru tine o sa fie ...asa sa simtim spiritul craciunului
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- CV44FTY
99
|
|
turbodxman |
![]()
|
@M@NIVELA:)) : O super veste! THX! Poti trimite pozele pe mailul meu Fie ca spiritul Craciunului sa iti lumineze sufletul
![]() This post has been edited by turbodxman: 14 Dec 2009, 19:37 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
![]()
|
Poate zici ca sunt neserios, sunt plecat de ceva vreme , in o saptamana ajung acasa si iti dac poze , til si trimit, un an nou fericit, cadoul e valabil chiar daca intarzie
|
--------------------
Renault
Laguna
- CV44FTY
99
|
|
turbodxman |
![]()
|
@M@NIVELA:)) OK. Astept.
Dupa ce soseste la mine ma revansez. ![]() This post has been edited by turbodxman: 5 Jan 2010, 23:07 |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
dolphintm74 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 26 February 04 From: Timisoara ![]() |
Sal all. Stiti careva unde este amplasat claxonul pe Laguna 1 Ph.2? Am observat ieri ca a amutit. Siguranta este buna. Am deschis capota si m-am uitat dupa claxon... nu se vede (poate mi l-a furat careva
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1
2001, 1.6 16V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 16:47 |