eroul jandarmeriei romane, aresteaza un huligan periculos
![]() ![]() ![]() |
eroul jandarmeriei romane, aresteaza un huligan periculos
bogdan_bok |
![]()
|
||
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
|
|||
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
doar atata e de discutat: daca fata a incalcat legea sau nu. Daca a incalcat-o sa-i fie de bine
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
De acord cu aphophis. Nu trebuie sa fie discriminare de niciun fel intre barbati si femei, doar pentru ca e femeie nu inseamna ca nu poate fi arestata si chiar imobilizata daca opune rezistenta.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
nu arestarea in sine ar fi problema, ci abuzul...gluga ei cu ce il deranja...aaa...a vrut sa o faca vedeta...da...da
sau a vrut el o poza cu prada in toata splendoarea. |
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.801 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Probabil a primit ce merita. De ce nu ii aresteaza si pe aia care nu fac nimic?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
nimic de comentat aici...natura umana...
|
--------------------
*
*
- *
*
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
cum ar fi fost un gang bang in beciurile jandarmeriei?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Si ageamii aia de comentatori...
"O domnisoara dusa in spatele camionului" "Extraordinar...." No comment, nu stiu de unde i-au gasit p-aia... |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
danyhhh |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 646 Joined: 22 July 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Foarte tare subiect si-au gasit si astia ..nu inteleg care e prblema .. daca aia a incalcat legea care e problema ca e femeie asu barbat ?
|
--------------------
Renault /
Megane /
2004
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pai o problema al fi... daca-i barbat si da un pumn, arunca o piatra, mai inteleg, da' parca sa-i aplici la o fata cate un pumn in ceafa ca la snitel e putin cam... juma' de neuron. Chiar n-ajungeau bratarile si duba?
L.E. Sorry, greseala mea. mi s-o parut ca-i si da una cand i-o dat gluga jos. m-am inselat. This post has been edited by bucatzel: 2 Dec 2009, 23:52 |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
RaR5 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 25 August 09 ![]() |
Problema este ca daca tu ai consimtit, ca cetatean al acestei tari sa iti apara figura la TV, sau oriunde altundeva in Media, filmarea este o incalcare flagranta a dreptului la intimitate.
|
--------------------
Renault
5
GTX, 1.7 B18FT
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mi se pare mie sau pe la noi nu prea respecta ziaristii intimitatea? Am vazut odata filmari de la un accident, filmau oamenii prin geamul salvarii. Apoi vin in spital peste pacient si-l filmeaza. Ca sa nu mai spun ca am vazut si poze facute cu telefonul in ambulante, care probabil era facuta de cei din ambulanta.
Si fata aia poate nu vroia sa fie filmata. A incalcat sau nu legea, du-o la sectie, dar de ce o filmezi? Prin alte tari isi pun aia tricoul in cap sa nu apara la TV si nu vezi niciun politist care sa-l ia de acolo si sa-i arate figura. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
peste tot e la fel.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu chiar la fel, prin alte tari sunt consecinte putin mai grave pentru astfel de lucruri. Dar de acord, si prin alte parti ziaristii exagereaza... De paparazzi nu mai spun, dar macar in cazul vedetelor poti spune "Ma, persoana publica, riscurile meseriei."
Eu am vazut pe unul care a murit intr-un accident de masina, si ziaristii de pe acolo au filmat descarcerarea, cum au scos-o pe nevasta lui, apoi pe el (care era deja mort), totul fara niciun fel de cenzura, apoi au pus clipul pe YouTube si de acolo embed pe site-ul lor. Nu mi se pare normal. Oare cum s-a simtit familia lui? Tu cum te-ai simti sa-ti vezi copilul sau sotul sau tatal asa? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
bogdan_bok sa-mi zici si mie cum e sa iei o piatra sau o bata in cap de la "roscovana".
Asta daca nu o sa ramai balbait pe viata ![]() |
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
imi pare rau daca am fost inteles gresit, dar nu arestarea in sine era ideea mea, ci abuzul care il face "omul legii" fata de roscovana.
asta ca sa nu ne amintim de misiunea "trupelor speciale" de la timisoara, sau ca atunci cand vin jandarmii, ii aresteaza prima data pe cei batuti, si apoi, daca mai raman ceva agresori, se ocupa si de ei. inca odata scuze pentru ca poate m-am exprimat gresit. |
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Si care e abuzul?Cu ce o scuza faptul ca-i femeie daca ea incalca legea?
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
catalin, cu tot respectul, te rog citeste posturile anterioare, sau uita-te la clip si analizeaza maniera de comportament a omului legii.
|
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
|
|
T0xic |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 10 October 08 From: Constanta ![]() |
in primul rand daca a incalcat legea este absolut normal sa fie arestata. Dar abuzul nu este deloc la fel de normal. Si nici nesimtirea presei care nu te mai lasa nici sa respiri fara sa apari la TV, doar trebuie gasit mereu cate un subiect cu care sa alimenteze fascinatia bolnava a romanilor inebuniti dupa violenta si cocalarisme.
|
--------------------
Dacia
1310L
- CT-02-AGZ
1993 All the power in the universe can't change destiny
|
|
nlu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 20 February 07 ![]() |
Presa nostra a inteles prost democractia, iar icaierarea cu o p...a e ce mai data dreacu... apeleaza mereu ca a fost lovita o femeie care "nu trebuie lovita nici macar cu o floare". Am vazut cazuri concrete
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane Expression 1.6 16v 2007
Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th August 2025 - 04:53 |