[VAND] magazie 6CD VDO CHM604 MP3
![]() ![]() ![]() |
[VAND] magazie 6CD VDO CHM604 MP3
victoriousgoofy |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 19 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) Image062.jpg ( Size: 234.63k ) Number of downloads: 928 Image057.jpg ( Size: 248.55k ) Number of downloads: 1061 |
||
--------------------
Renault
CLIO Symbol
2005/Fidji 1.5 dCi
- B-47- ---
|
|||
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Ai idee daca e compatibila cu anumite modele de RCD de la Renault (in speta Megane 2 TunerList)?
Are si cablu? |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
victoriousgoofy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 19 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiu eu e compatibila cu modelele tuner list; cel putin asa a reiesit din dicutiile de pe forum si care m-au facut sa incerc. daca esti din bucuresti sau pitesti putem sa ne vedem sa incercam daca merge sau nu.....
30 Nov 2009, 16:40: PS: Are tot kit-ul de montaj, cablu (lung sa ajunga pentru toti) si tot ce iti trebuie.... This post has been edited by victoriousgoofy: 30 Nov 2009, 15:40 |
--------------------
Renault
CLIO Symbol
2005/Fidji 1.5 dCi
- B-47- ---
|
|
victoriousgoofy |
![]()
|
Pentru cei care intreaba, oferta este inca valabila.
3 Dec 2009, 15:01: PS: Va rog fara PM pentru ca nu va pot raspunde; nu am suficienta prezenta pe forum ca sa dau reply..... ![]() 3 Dec 2009, 21:08: Revin cu un update: se pare ca sunt mai multe variante la magazia asta si singurul mod in care se poate face verificarea e sa incerci fizic obiectul; o sa incerc maine sa fac o proba cu baietii de la Falcon sa vad care unitate ar merge pe Clio al meu (macar sa stim si noi care e povestea) si o sa postez codurile unitatilor VDO (in clasificare Reno) pentru ca fiecare sa poata verifica daca unitatea lui e pe lista compatibila sau nu; se pare ca sunt mai multe editii de Cass\CD care au aceeasi infatisare si nume (tunner list) dar care sunt diferite intre ele... ![]() PS: Codurile unitatilor sunt pe o eticheta pe lateralul HU (usor de identificat, incep cu 8200XXXXXX ) Daca as fi stiut cata bataie de cap e cu magazia asta, ma lasam pagubas de la inceput... ![]() Pentru cei care stiu, conectorul care merge la HU e albastru, e unul singur si are pinii pe 3 randuri in configuratia 3-2-3 Sper sa fiu de ajutor la mai multa lume care e poate curioasa de jucaria asta frumoasa.... This post has been edited by victoriousgoofy: 3 Dec 2009, 20:08 |
--------------------
Renault
CLIO Symbol
2005/Fidji 1.5 dCi
- B-47- ---
|
|
cezarium |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 274 Joined: 27 November 07 From: ploiesti ![]() |
poti afla daca merge pe laguna 2 ? eu am din fabrica alpine dar nu citeste mp3. daca se potriveste da un semn.
|
--------------------
Nissan
Patrol GR Y60 2.8TD 116cp TractoRila
1993 Renault Laguna 1.9dci
|
|
Bitu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 471 Joined: 29 July 05 From: Deva ![]() |
Ia vedeti aici poate ajuta:
http://www.mp3car.com/vbulletin/hardware-d...ontrols-10.html Tabelul cu compatibilitati pe autoturisme / an de fabricatie/ cod de radio cd http://www.orbitica.com/gps/vdo/accueilvdoassitance2.htm Pt. victoriousgoofy Am vorbit la telefon si mai mult de 90% se potriveste la masina mea. Ne mai auzim. Dorin This post has been edited by Bitu: 4 Dec 2009, 14:23 |
--------------------
Renault
Megane 1 benzina 1.4 16V Break (2003);
Megane 2.2 diesel 1,5 dci Sedan (2007)
|
|
victoriousgoofy |
![]()
|
revin cu codurile de unitati asa cum sunt ele date in micul manual in romana care a venit cu unitatea: 8200057676; 8200403537; 6001998166
Magazia a fost montata pe unele serii limitate de Logan (sa nu intrebati care ca nu stiu) si in mod cert e compatibila cu HU din lumea Renault ... Pana la momentul acesta am identificat 3 editii la unitatea asta: varianta MP3 simpla, varianta /62 pentru HU Blaupunkt (de pe Logan actual) si /74 pentru unitatile VDO (mai noi: inca nu am ajuns la Falcon - importatorul unitatilor sa verific daca merge sau nu); daca cineva stie ceva mai multe, va rog sa impartaseasca si cu noi, ceilalti pasionati de sunet la pret decent ![]() |
--------------------
Renault
CLIO Symbol
2005/Fidji 1.5 dCi
- B-47- ---
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Conform topicului de aici :
http://www.reno.ro/Detalii-despre-instalar...ane-t56365.html cea fara /62 in coada e pentru tuner list, cea care are terminatia respectiva e pentru update. Daca inteleg bine, cea de aici e fara, deci e pentru tuner list. Imi pare rau, dar dupa o analiza a bugetului de sarbatori am ajuns la concluzia ca nu prea pot in perioada asta sa o iau, mai ales ca mi se apropie si distributia de facut. Asa ca tot ce pot sa-ti spun este spor la vanzare! PS: pentru cei care sunteti din aceeasi localitate cu vanzatorul, cel mai usor e sa va intalniti si sa probati, dureaza 2 min. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
victoriousgoofy |
![]()
|
Mii de multumiri pentru precizari.... uite asa ne mai imbogatim si noi cunostintele....
Pentru cei interesati, nu sunt presat de vanzare....vreau doar ca cel care o va lua pentru a-si satisface sufletelul sau de meloman sa si o foloseasca nu sa se uite la ea asa cum am patit eu... ![]() Unitatea este MP3 simplu, pentru modelele pana in 2004. In ceea ce priveste montarea, mai mult o sa stati sa desfaceti piese de plastic ca sa treceti cablul de legatura decat conectarea in sine ![]() Pentru toti care citesc aceste randuri, La Multi Ani pentru sarbatorile 2009!!!!! |
--------------------
Renault
CLIO Symbol
2005/Fidji 1.5 dCi
- B-47- ---
|
|
probert |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 10 September 09 ![]() |
o mai ai? as fi eu interesat de ea
|
--------------------
Renault
Clio
Clio II 2002
- ---
|
|
victoriousgoofy |
![]()
|
Unitatea a ajuns la noul ei proprietar care a confirmat aseara ca functioneaza si ca este exact ceea ce si-a dorit
![]() Pentru cei care sunt interesati, va pot ajuta sa intrati in posesia acestui produs cu o singura conditie: sa o doriti cu adevarat. Nu sunt vanzator de profesie si nici depozit de electronice, vreau numai sa ajut colegii de forum sa se bucure de acest add-on pentru sufletul de meloman cu resurse limitate ![]() PS: Deschid un topic la sectiunea 'In Car Entertainment' pe tema acestei magazii pentru ca toti sa beneficieze de micul studiu de compatibilitati pe care l-am facut cu aceasta ocazie This post has been edited by victoriousgoofy: 10 Dec 2009, 09:27 |
--------------------
Renault
CLIO Symbol
2005/Fidji 1.5 dCi
- B-47- ---
|
|
Bitu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 471 Joined: 29 July 05 From: Deva ![]() |
Recomand.
Om serios si parolist. ![]() Stima QUOTE victoriousgoofy CD changerul face toti banii. Multumesc din nou si Numai bine! This post has been edited by Bitu: 11 Dec 2009, 12:47 |
--------------------
Renault
Megane 1 benzina 1.4 16V Break (2003);
Megane 2.2 diesel 1,5 dci Sedan (2007)
|
|
probert |
![]()
|
vreau si eu daca mai poti face rost.
|
--------------------
Renault
Clio
Clio II 2002
- ---
|
|
victoriousgoofy |
![]()
|
Pentru PROBERT: O sa pot sa-ti dau un raspuns Marti, 15.12.2009. Esti in Bucuresti (ca locatie....)? Te intreb pentru ca daca raspunsul este da, ai putea avea unitatea vineri....
|
--------------------
Renault
CLIO Symbol
2005/Fidji 1.5 dCi
- B-47- ---
|
|
probert |
![]()
|
da, sunt din bucuresti
|
--------------------
Renault
Clio
Clio II 2002
- ---
|
|
victoriousgoofy |
![]() ![]()
|
Am verificat si mai sunt magazii: daca sunt doritori, acum e momentul.....
![]() Lasand gluma, daca sunt persoane care doresc aceasta magazie (repet!!!!! este NUMAI pentru modelul de HU cu 'tuner list' ) va rog contact la: victor.s.popa@gmail.com sau la tel 0722205171 |
--------------------
Renault
CLIO Symbol
2005/Fidji 1.5 dCi
- B-47- ---
|
|
victoriousgoofy |
![]() ![]()
|
pentru ultimele noutati legate de compatibilitate:
http://www.reno.ro/Magazie-CD-VDO-604-MP3-...0-p2189604.html |
--------------------
Renault
CLIO Symbol
2005/Fidji 1.5 dCi
- B-47- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 00:26 |