Caseta de directie servo, oare se potriveste?
![]() ![]() ![]() |
Caseta de directie servo, oare se potriveste?
Fery_ |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 17 January 07 From: DEVA ![]() |
|
||
--------------------
Renault
21
- HD75LEX
GTS-1989 1721MPI 69kw
|
|||
M@NIVELA:)) |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 15 January 09 From: Sf.Gheorghe ![]() |
Salut, ce pot sa iti spun este ca , caseta se potriveste perfect, dar de la cel care ai luato intreaba-l daca are si coloana de volan de la caseta asta, pentru ca altele sun mai lungi , altele mai scurte , altele cu nuturi , altele cu patrat in capat. cel mai simplu este sa ai si coloana de volan si sa o schimbi, din cate stiu eu nu se poate schimba la R21 doar crucea.
|
--------------------
Renault
Laguna
- CV44FTY
99
|
|
Fery_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 17 January 07 From: DEVA ![]() |
ms de raspuns am pus caseta si sa potrivit perfect
era identica .............nutiu de ce stiam ca io am celalant model mai nou de caseta sa potrivit si merge bine mersi |
--------------------
Renault
21
- HD75LEX
GTS-1989 1721MPI 69kw
|
|
just_me |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 3 December 09 ![]() |
am si eu o nelamurire..vreau sa cumpar o caseta directie pt un renault 21 din 88 si nu am gasit la nici un remat din orasul meu..am gasit doar una de renault 19 din 89 (cred ca era)..mentionez ca nici una nu are servo. Aveti idee daca se potrivesc? multumesc anticipat pt raspunsuri
|
--------------------
Renault
21 Nevada
1988
|
|
Fery_ |
![]()
|
fara servo in loc de cel cu servo nu se potriveste
in sensu ca difera foarte mult articulatia de la volan la caseta ca si prindere bate dar in rest nu asta probata de mine ca am vrut sa pun o caseta fara servo si nu so potrivit cum am zis ..asa ca am muncit cateva ore degeaba |
--------------------
Renault
21
- HD75LEX
GTS-1989 1721MPI 69kw
|
|
just_me |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 3 December 09 ![]() |
pai nici masina mea nu are servo, nici cea de la care vreau sa iau caseta. deci oare se potrivesc? am mai gasit la cineva o caseta de la un renault 21 care nu e break..iar a mea e break:( si nu stiu sigur daca se potrivesc, avanad in vedere ca masina mea e mai mare :-s
|
--------------------
Renault
21 Nevada
1988
|
|
Fery_ |
![]()
|
daca e break cu motor de 1.7 sar putea sa mearga dar verifica inainte
daca ai cu motor de 2000 nu se potriveste |
--------------------
Renault
21
- HD75LEX
GTS-1989 1721MPI 69kw
|
|
santo.cristian |
![]()
|
![]() membru pasionat Group: Members Posts: 417 Joined: 25 February 10 ![]() |
Salut baieti.Pentru cei interesati,vinde un prieten o caseta de servo directie de R21 la 150 lei,il gasiti la tel 0722224881 MIRCEA
This post has been edited by santo.cristian: 11 May 2010, 08:08 |
--------------------
Renault
25 tx
- IF-03-VHF
1988 2165 cmc 108 cp/79 kw
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 16:47 |