[CUMPAR] modul comanda volan, Satelit de comanda radio
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] modul comanda volan, Satelit de comanda radio
ionutz72 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 19 October 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2005
|
|||
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Exista ce cauti tu? ai un link, o poza?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
ionutz72 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 19 October 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
2005
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ionut72, sari degeaba in sus, nu stiam ce cauti.
Acum am observat ca tu vrei un satelit de pe clio sau magan 1. Eu am asa ceva montat pe loganul meu, dar am cd-ul de pe prima versiune. Daca vrei, pot sa vorbesc cu persoana de la care am cumparat eu, de la dezmembrari. Cat esti dispus sa dai? |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
JJY |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 3 May 07 From: IASI ![]() |
QUOTE(ionutz72 @ 27 Nov 2009, 16:25) cred ca cauti asa ceva: http://www.domo.ro/Audio-Video/Echipamente...Blaupunkt_RC-10 este compatibila cu orice cd blaupunkt eu o folosesc si este ok |
--------------------
DACIA
LOGAN ABS+
- IS-ZZ-YYY
2007 / 1,6
|
|
ionutz72 |
![]()
|
Știam de Rc 10. Preferam însă de Clio. Tine și de gust. Între timp am aflat că Rc 10 e cu 3 fire, iar aia de clio e cu 6. Se pare că nu prea aș putea modifica ceva să o pot folosi pe aia de clio...
|
--------------------
dacia
logan
2005
|
|
tribunul |
![]()
|
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ionutz72 |
![]()
|
Exact ceea ce scrie in anunt! E fix problema mea ce fac eu cu ea!
Daca ai,spune un pret,daca nu scuteste-ma te rog pe viitor de comentarii inutile! |
--------------------
dacia
logan
2005
|
|
tribunul |
![]()
|
Special pt. tine ca te vad asa priceput, acum la superoferta ca vin sarbatorile....doar 100 lei.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
ionutz72 |
![]()
|
Merci, aștept și alte oferte!
|
--------------------
dacia
logan
2005
|
|
mihai8509 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.440 Joined: 20 September 07 ![]() |
|
--------------------
clio
symbol
2008 cel mai repede ma gasiti pe telefon 0753 321 036
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th August 2025 - 16:28 |