Se opreste motorul in mers
![]() ![]() ![]() |
Se opreste motorul in mers
lary2201 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 2 November 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
2000 denis_s
|
|||
Shafu |
![]()
|
![]() SHĂFU' Group: Members Posts: 777 Joined: 19 April 07 From: Iași ![]() |
Eu am patit asa, aveam un cablu de sub volan impuscat, inadit de fostul proprietar si cand si cand imi facea asa. Am gasit cablul inadit si l-am refacut in zona respectiva cu un conector din ala pentru cabluri electrice cu doua suruburi care se gasesc in comert la set.
Deci banuiesc ca ai un scurt undeva, sau o inaditura de cablu care cedeaza pentru putin timp. O alta problema posibila sa fie si bateria, sa aiba ceva elementi sitrusi in teriori si sa dea caderile astea de tensiune. Alte idei nu mai am ![]() |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
lary2201 |
![]()
|
multumesc simbata ma apuc de treaba o iau la puricat . ia bateria e cam pe duca ca iarna trecuta la -25*C facea figuri ( e de inteles ) da oricum trebuie schimbata . multumesc pt raspuns .
![]() |
--------------------
renault
megane
2000 denis_s
|
|
lary2201 |
![]()
|
problema rezolvata. am fost la service si cauza opriri motorului in mers era oxid pe contactele de forta si pe sigurante, ia la problema turatiei ce fluctua la relantii era oxid pe contactele de la senzorul de volanta cauza a scurgerii lichidului de parbriz pe cablu si mufa de la calculator .
7 Dec 2009, 17:26: aici vin cu o idee mecanicul de la service mi-a zis ca sa poate monta un filtru de aer ca sa nu se maim murdareasca corpul clapetei cu vapori de ulei si fum .trebuie doar sa gasesc o solutie de adaptare This post has been edited by lary2201: 7 Dec 2009, 17:26 Attached thumbnail(s) P1000318.JPG ( Size: 3.73mb ) Number of downloads: 230 |
--------------------
renault
megane
2000 denis_s
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 20:56 |