sistem dezaburire luneta, nu dezabureste complet
![]() ![]() ![]() |
sistem dezaburire luneta, nu dezabureste complet
flaviu_n |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 14 February 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1999
- Cj26VNC Fara evenimente
[COLOR=red]Renault Megane I RXT 1.6 1,6 V[/COLOR] |
|||
IonutGligan |
![]()
|
![]() impatimit marca renault Group: Members Posts: 783 Joined: 7 June 09 From: Cluj Napoca ![]() |
nu da cu smirghel deoarece in timp se va oxida la loc ba risti sa intrerupi circuitul. Si la mine face cam la fel dar nu ma deranjeaza. Iar daca ai circuit intrerupt exista folie de cupru care se lipeste ca un scotch si tai cu o foarfeca dungi subtiri si completezi in zona rupta ca sa ai continuitate pe acea portiune de circuit bineinteles ca trebuie sa cureti putin capetele unde vei lipi acea banda de cupru. Am pus si niste poze cu aceasta banda lipicioasa de cupru. Aceasta banda este folosita de electronisti in unele depanari.
Attached thumbnail(s) DSC02315.JPG ( Size: 837.48k ) Number of downloads: 1863 DSC02316.JPG ( Size: 823.08k ) Number of downloads: 1999 DSC02317.JPG ( Size: 777.42k ) Number of downloads: 1912 |
--------------------
Renault
Megane 3 Estate SPORT TOURER dCi 1.9-130 ponei
2010
|
|
Shafu |
![]()
|
![]() SHĂFU' Group: Members Posts: 777 Joined: 19 April 07 From: Iași ![]() |
Este sigur intrerupt circuitul ca si la mine e la fel si sa impuscat toata reteaua de degivrare de pe luneta. Am gasit o solutie de la Loctite de vreo 40 lei care se da ca lacul de unghii numai ca arata cam urata dupa daca nu dai strat subtire. Cred ca am sa il schimb intr-un final ca la mine s-a impuscat tot si nu imi place ce fel arata pasta aia, cu atat mai mult cu cat vad ca e gata sa se impuste si in alte locuri.
Cred ca acele folii de cupru sunt binevenite si ar arata mult mai bine. This post has been edited by Shafu: 17 Nov 2009, 20:42 |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
flaviu_n |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 14 February 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
@IonutGligan
multumesc, ar putea fi solutia corecta respecte |
--------------------
Renault
Megane
1999
- Cj26VNC Fara evenimente
[COLOR=red]Renault Megane I RXT 1.6 1,6 V[/COLOR] |
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Si solutia ta ar fi perfecta daca inainte de a da cu "oja' lipesti o banda izoliera sus si jos .
Lasi sase usuce un pic 1-2 minute si apoi smulgi banda izoliera . Astfel ramane o urma dreapta, uniforma si frumoasa ![]() |
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
2015 Dinamique / 1988 GTS
- IF-80-VEP Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
Shafu |
![]()
|
![]() SHĂFU' Group: Members Posts: 777 Joined: 19 April 07 From: Iași ![]() |
mda .... asa este, numai ca la mine e "impuscata" pe fiecare rand, pe unele chiar in doua trei locuri, si umrme slabe de viitoare intreruperi, asa ca din punctul meu de vedere nu merita efortul decat niste banda din aia eventual sau schimbata. Nu mai vorbesc de pozitia incomoda in care trebuie sa stai ca sa lucrezi.
Stie cineva cat ajunge o luneta "aftermarket"? This post has been edited by Shafu: 29 Nov 2009, 08:23 |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
cavaler |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 9 January 09 From: timisoara ![]() |
la modelul combi 650 ron tot cu montaj in timisoara
|
--------------------
renault
megane I
1999/ 1.6- 16v,RT/ grandtour
|
|
valium2008 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 22 October 09 ![]() |
Si eu am aceeasi problema la megane 1, sedan, 2001. Cele mai de sus 4 fire nu mai functioneaza. Ati putea sa imi spuneti cine/unde ar putea sa o repare?
Va multumesc anticipat. PS: as prefera Arad/Tm dc se poate |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2001
- AR-97-SAB
|
|
valium2008 |
![]()
|
Chiar nu stie nimeni un service in Timisoara sau in Arad unde se poate rezolva problema? Sau poate sunt singurul cu problema asta??
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2001
- AR-97-SAB
|
|
PatrauleaFMS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 17 June 08 ![]() |
Salut, si eu am avut o problema cu luneta, trebui desfacut ornamentul din interior de la prag, in partea stanga jos este o mufa care oxideaza, si mai este una la stalpul din spate care oxideaza, am scos mufa am dat cu spray de contacte si acum totul este la fel ca innainte
|
--------------------
Renault
Megane
1998
|
|
valium2008 |
![]()
|
Eu mi-am rezolvat problema cu luneta.
Cauze: ublat pe la munte, am pus schiurile in masina, intre schimbator si luneta si transportul lor nu a fost o problema. Din neatentie (si sincer nu m-am gandit la scenariu) mi-am intrerupt firele 1-5 si 7, deci vedeam extraordinar de putin in spate. Solutie: Mers in Arad la CIP (Str. Lucian Blaga) si cumparat Bizon Electron (eu am primit ceva asemanator) sau cum se mai numeste: Suspensie de argint sau Silverglue etc. (circa 50 ron). Morala ii ca se foloseste de electronisti pentru refacut circuite intrerupte. La achizitie am primit o sticlutza de 3 ml (este arhisuficient) si o pensula. Pensula este cam groasa (seamana cu cea de oja) deci atentie sporita. Procedura aplicata: - curatat luneta cu solutie de curatat geamurile (pentru degresare) - identificat locul unde firul este intrerupt cu ochiul liber sau cu o lupa - lipit niste benzi de scotch deasupra si dedesubtul locului respectiv deoarece pensula era mult mai groasa decat firul de degivrare - dat in locul intrerupt cu solutie (dupa ce a fost ffff bine agitata in prealabil) mai multe straturi (eu am dat cam 4 straturi, cu pauza de 10 min intre, pentru a se usca) - asteptat 1 zi pentru a se usca f bine - dat drumul la dezaburitor cu functionare perfecta - dezlipit scotch-urile lipite Sper ca v-am ajutat pe cei cu aceleasi probleme. |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2001
- AR-97-SAB
|
|
BN13DNM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 28 December 15 ![]() |
Masina am cumparat.o vara, megane 1 classic 2002 iar iarna trecuta am observat ca nu dezgheata, nu incalzeste luneta, doar oglinzile, ce ar trebui sa verific? mufe, sigurante, relee? daca stie cineva pe unde le localizez exact, multumesc.
|
--------------------
renault
megane
2002
|
|
nlu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 20 February 07 ![]() |
Verifica continuitatea circuitului de dezaburire de pe luneta si mufele de la luneta daca ajunge curent la ele. Mai depate megi daca nu gaseti problema din aproape in aproape pe traseul de alimentare a lunetei
|
--------------------
Renault
Megane sedane Expression 1.6 16v 2007
Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 15:44 |