Dacia, un succes rasunator peste hotare
![]() ![]() ![]() |
Dacia, un succes rasunator peste hotare
MadHawk1 |
![]()
|
||
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
Dacia, dragostea mea
![]() LE: daca se considera c-am postat in locul nepotrivit, rog sa fie mutat aici. This post has been edited by membru_DC: 5 Nov 2009, 18:05 |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
cam penibil filmuletul, mi-a placut insa 1100-ele
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
unde-s facute filmarile ? la titu ?
|
--------------------
*
*
- *
*
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
pai ce este la TITU?
![]() |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Momentul cel mai dificil, spune artistul, a fost calatoria din Alexandria la Valencia, facuta cu o Dacie din 89. “Calatoria a tinut 5 zile, iar viteza maxima a fost de 90 km/ora.”
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
noua tata nano?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Eu cred ca va scapa simbolistica. E vorba de un teaser al unui film, in care sunt prezentate prima si ultima (pana azi) generatie de masini produse de Dacia.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(aphophis @ 5 Nov 2009, 23:13) Bre, Maria-Ta, era o gluma! Nu trebuie sa o iei "ad litteram"! ![]() Ideea era ca e o masina extrem de ieftina care "bate" la fund multe alte masini sub raport (calitate+dotari)/pret incat nici macar Tata Nano nu cred sa reuseasca sa o detroneze! ![]() This post has been edited by R19/16v: 6 Nov 2009, 10:48 |
--------------------
.
.
.
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
QUOTE(MadHawk1 @ 5 Nov 2009, 23:24) Ideea era ca e o masina extrem de ieftina care "bate" la fund multe alte masini sub raport (calitate+dotari)/pret Spre deosebire de Tata Nano care "nu bate la fund" nicio masina (poate doar biciclete si mopede). |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Nano nu va concura niciodata Dacia, aia nu e masina.
Desi nu sunt mare fan Logan, recunosc ca fac o figura frumoasa (si) in afara, ajutati puternic si de criza. Bravo lor! |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
- --
--
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Ma mir sa vad asa ceva de la ProMotor. Aia is in general o adunatura de fitosi la care le pute tot ce e Dacia. Cand a aparut loganul 1.6 16V abia au dat vreo 2 minute cu masina in care tot ce au reusit mai bun sa zica a fost ca e buna de carat cartofi, si apoi s-au intors la masinile de fite care le cumpara 1% din populatie. Daca vreau o asa abordare ma uit la Top Gear, macar acolo stiu ca e show si ma distrez. Aia o fost ultima emisiune de a lor la care m-am uitat, cu exceptia unor clipuri pe net ...
LE: Aha, nu e ProMotor, ma gandeam eu ca nu s-a schimbat nimic pe acolo ... This post has been edited by minny: 7 Nov 2009, 01:19 |
--------------------
------
------
------
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Anul asta am umblat vreo 2 luni prin Austria, Belgia, Olanda. In tot acest timp nu am vazut decat 2 loganuri, unul in Belgia si altul in Austria. Unde s-a bagatara Daciile astea, daca-s asa de bine vandute in vest ?!
|
--------------------
-
-
-
|
|
minny |
![]()
|
Nu in zonele in care circulai tu, adica cele turistice in care circula bani multi. Mai la periferie si pe unde nu circula nimeni. Cel putin in Franta asa e.
|
--------------------
------
------
------
|
|
ThunderRa |
![]()
|
![]() posesor posedat Group: Members Posts: 412 Joined: 8 April 05 From: Piatra Neamt ![]() |
Eu am intalnit Logan-uri in strainatate insa in special MCV-uri si mai putine berline.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
- NT-23-DAC
2008 - Lux Privilege 1.6 16v Dacia MCV Laureat 1.6 16v recolta 2007
http://radunastasa.com |
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am vazut la fel:multe MCV si cateva Sandero.Cele mai multe le-am vazut prin Germania, Franta si Italia.In Austria si Belgia putine.
|
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
- B-00-xxx
2006 Laureate/1973/2008
|
|
loganfan2008 |
![]()
|
![]() Volvo Group: Members Posts: 392 Joined: 6 May 08 ![]() |
QUOTE(Fan3 @ 5 Nov 2009, 20:55) din ce se vede la secunda 18, se pare ca la Merisani: PoligonMerisani1.jpg This post has been edited by loganfan2008: 8 Nov 2009, 16:43 |
--------------------
Volvo
S40
1996 Swedish car
|
|
alin13n2002 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 3 September 06 ![]() |
http://stirileprotv.ro/video/romania-te-iu...hotare/60386900
This post has been edited by alin13n2002: 8 Nov 2009, 21:29 |
--------------------
dacia/
solenza
2004
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
minny |
![]()
|
Ca masina atata poate e alta poveste, dar tipul acesta de jurnalism facut de spargatori de seminte la colt de strada cu a lor pareri "pertinente" ce tin neaparat sa si le evoce nu e pe placul meu. In general vreau sa mi se prezinte faptele si sa fiu lasat sa imi fac eu o parere. Eu am renuntat atunci sa mai urmaresc emisiunea.
Si faptul ca acum PROTV-ul se da cu fundul de pamant sa rupa si ei ceva rating din povestea asta cu Loganul cand toti s-au plictisit de subiect imi arata ca am avut dreptate, nu au avut viziune, emisiunea nu e ancorata in realitatea romaneasca si e facuta de oameni cu niste stereotipuri mai mari decat picioarele prezentatoarei. |
--------------------
------
------
------
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
"cutii da viteza"
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
QUOTE(hash @ 7 Nov 2009, 01:17) Asta pentru cei care chiar nu au vazut Dacia in Vest: Taxi berlinez langa poarta Brandenburg (in fata ambasadei americane mai exact). Adica in centrul orasului, la capatul bulevardului Unter den Linden: PICT4063.JPG ( Size: 1.43mb ) Number of downloads: 345 PICT4064.JPG ( Size: 1.54mb ) Number of downloads: 379 Si tot la Berlin, anul asta am vazut vreo 15 MCV-uri si 2 VAN-uri. Si in afara de Germania, eu am mai vazut (chiar si in zone turistice ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
In septembrie la Viena am vazut in doar doua zile cel putin 5-6 Dacii Logan inmatriculate acolo. Poze n-am facut ca era altceva mai interesant de pozat.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 20:12 |