[VAND] TEREN 1600 MP.SIRNEA ZONA SUPERBA, nu mai stau in tara si vand f.f.convenabil 1500 eur
![]() ![]() ![]() |
[VAND] TEREN 1600 MP.SIRNEA ZONA SUPERBA, nu mai stau in tara si vand f.f.convenabil 1500 eur
DORTMUND |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 26 October 09 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
BICICLETA
PEGAS
1981
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.795 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pune un numar de telefon sau un mail ca nu poti raspunde la PM. Am un coleg interesat. Daca sigur e 1500 de euro?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Mai multe datalii, sunt interesat!
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
DORTMUND |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 26 October 09 From: BUCURESTI ![]() |
Asa e, nu pot raspunde dar ma fac eu mare...
![]() L_am cumparat de la www.lordoflands.ro, parcela Sirnea 5, langa mine se vinde o alta parcela de 1000 mp.cu 5000 euro, amanunte gasiti din belsug pe siteul lor vis a vis de perspectivele zonei! Pe terenul meu sunt 5 mesteceni iar pe cel alaturat 7 brazi falnici, foarte inalti! Telefonul meu 0758.26.75.40, azi dupa ora 11 ma puteti gasi, in rest oricand! Numai bine!! ![]() Adaug si 0733.935.758 telefonul agentului de la lordoflands, George Dia se numeste si il puteti intreba orice detaliu, ei fac drumul in zona, bazinul de apa e gata, urmeaza generatorul si de aceea cel mai bine vorbiti cu el fiindca suntem amici si va lamureste cu placere! Parcela mea e in Sirnea 5, cea mai mare, de 1600 mp. This post has been edited by DORTMUND: 5 Nov 2009, 09:11 |
--------------------
BICICLETA
PEGAS
1981
|
|
MDD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 18 February 06 From: Otopeni ![]() |
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=163255&hl=
Va fac o oferta plecand de la ideea aceasta de schimb. O sa sun maine sa detaliem. Merci |
--------------------
Renault
Grand Scenic ,Twingo 2 Initiale Paris bva
2012 Aprilia Scarabeo 500
|
|
DORTMUND |
![]()
|
Tocmai am vandut terenul, era parcela 9 din Sirnea 1, multumesc celor interesati si va urez numai bine!
Cu stima! ![]() ![]() |
--------------------
BICICLETA
PEGAS
1981
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 02:58 |