Intrebare Pentru Electronisti Si Nu Numai....
![]() ![]() ![]() |
Intrebare Pentru Electronisti Si Nu Numai....
smara_1009 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 12 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
opel
astra
1,7DTI
|
|||
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Vrei sa dai km inainte?
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
smara_1009 |
![]()
|
Da, vreau sa-i dau inainte .
|
--------------------
opel
astra
1,7DTI
|
|
smara_1009 |
![]()
|
Chiar nu stie nimeni nimic despre acel senzor si semnalul pe care il genereaza ?!
|
--------------------
opel
astra
1,7DTI
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
tare! cand te apuci sa-l faci? esti din bucuresti? sunt la electronica si vreau sa invat si eu cum se fac lucrurile astea practic. nu dispui de un osciloscop sa poti vedea semnaulul?
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
smara_1009 |
![]()
|
Cind ma lamuresc ce-i cu semnalul ala, caut o schema si trec la practica.
Nu sunt din Bucuresti. Nu am osciloscop ( ca daca aveam vedeam si semnalul ). |
--------------------
opel
astra
1,7DTI
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
daca nu-i prea mare deranjul, poti sa imi trimiti si mie schema aia pe care o sa o folosesti?
spy_oh_joy1389@yahoo.com daca nu poti sau nu vrei nu-i bai! |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
vta |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 28 October 06 ![]() |
cam tarziu dau reply dar am o mica impresie ca prietenu' cu semnalu' ( ca sa ma exprim plastic ) a vrut sa faca o "maimuta" de taximetristi....sa genereze impulsuri in plus la aparatul de taxat
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1 Classic
2002 - 1.6 16V
|
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Un coleg de-al meu a aranjat un flagrant la un din asta...a luat taxiul, a mers...si a trimis un SMS, la cine trebuia. In nici un km individul a fost oprit in trafic, tras pe dreapta...dosarelu penal
![]() Din mare jmecher al soselelor cu figuri si pumni in piept...sa vezi ce se milogea individu'... |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
bogdan112 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 17 November 11 ![]() |
Salut, am cumparat de curand un Megane II din 2007 si i-am montat senzori de parcare spate. Mi s-a ars probabil o siguranta pentru ca nu mi se mai aprind becurile pe pozitie fata + spate si nici ledurile din interior de la consola centrala, CD, AC. Am verificat sigurantele din stanga de sub volan dar toate sunt in regula. Imi poate spune cineva daca mai este vreun loc cu sigurante sau ce ar putea fi de vina? Becurile sunt bune, le-am verificat.
|
--------------------
Renault
Megane II
2007
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
In zona centrala, mai jos de butonul de avarie, langa locasul acela mic pentru depozitare se mai afla o siguranta. Ajungi la ea daca scoti capacul indicat in poza .
This post has been edited by gabizegrean: 17 Nov 2011, 17:38 Attached thumbnail(s) 12460452562_154_renault_megane_1_6_16v_big.jpg ( Size: 48.37k ) Number of downloads: 827 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 19:25 |