Problema suspensie-directie, zdranganit, scartie cand apas pe partea din fata
![]() ![]() ![]() |
Problema suspensie-directie, zdranganit, scartie cand apas pe partea din fata
shading_cone |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 15 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2005 Renault Megane II sedan, 1.6 16V 83 Kw, 2005
|
|||
Bhal |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 233 Joined: 30 April 07 ![]() |
fa un test de suspensie. s-ar putea sa fie arcurile.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
Sedan Expression + Clima 1.6 16V 2007
|
|
shading_cone |
![]()
|
azi m-am programat la un test, am mai facut unul de curand si nu mi-au gasit nimic defect, ba mai mult i-am facut si ITP-ul si a iesit totul ok
3 Nov 2009, 20:04: am fost azi la teste de drectie si mecanicul a ajuns la concluzia ca sunt bucsele de la bara stbilizatoare fata. in plus a a gasit si suportul anticuplu al motorului foarte slabit. acum nu stiu daca zdrangantul respectiv e din cazua lor dar ramane de vazut amine cand ma duc sa le schimb This post has been edited by shading_cone: 3 Nov 2009, 20:04 |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
nashudela1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 484 Joined: 6 January 09 From: Bucuresti ![]() |
scartaiutul vine de la pivoti.
|
--------------------
Renault
EX Megane 2
2005 Sedan
|
|
shading_cone |
![]()
|
am fost, am schimbat tamponul sau suportul cum i-o zice si bucsele de la bara stabilizatoare:
Uraaa, am scapat de zdranganit scartiit la rece:D poate foloseste cuiva cu aceleasi simptome pe viitor 6 Nov 2009, 11:21: 45 de ron bucsa 150 ron suportul sau toamponul, 100 ron montajul total - 340 This post has been edited by shading_cone: 6 Nov 2009, 11:21 |
--------------------
Renault
Megane II
|
|
oliviub |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 14 October 04 ![]() |
preturile sunt de la service renault?
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
- xx
2005 1.6 16v "Banca este locul care te imprumuta cu bani, daca faci dovada ca nu ai nevoie de ei." - Bob Hope
|
|
shading_cone |
![]()
|
piese autocenter iasi magazin de piese ptr toate marcile, si service SOCOM tot pentru toate marcile
|
--------------------
Renault
Megane II
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Stii ca nu e locul potrivit pentru reclama, nu?
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
shading_cone |
![]()
|
daca numai acolo am gasit piesele, si am cautat si la unix si la meteor, na ca acu nu mai e reclama ca le-am insiruit pe toate mai mari. si ca si ifomatie, la unix se gaseste tamponul de sus al motorului de langa curea, la 220 roni. iar la service la socom e vaga treaba ca fiecare stand e inchiriat de un mecanic, ar fi fost reclama daca spuneam la care mecanic:d, ca is vreo 10 diferiti.
|
--------------------
Renault
Megane II
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
@Hack: omul a fost intrebat daca a luat piesele din reteaua Renault, n-a venit el sa-i promoveze. Iar eu unul nu cred ca e reclama daca spunem de unde ne-am luat piesele, din contra, astfel de informatii ne pot ajuta sa ocolim uneori nesimtirea Renault in ceea ce priveste preturile la anumite componente (vezi topicul de bobine spre exemplu).
|
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
shading_cone |
![]()
|
exact la asta m-am gandit si eu, si mai ales ca pe alte topicuri se mentioneaza firme la greu. Plus ca trebuie sa stie si cei de prin iasi pe unde gasesc piesele
|
--------------------
Renault
Megane II
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Stie cineva ce cod au bucsele astea de la bara stabilizatoare?
pt. a le schimba tb dat cadrul motor jos? |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
- CT 99 xxx
1.6 dci Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
orbinho |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 30 July 09 ![]() |
Aceeasi problema arhi-cunoscuta, zdrangane bordul la megane de-mi vine sa vand masina , probleme cele mai mari sunt : un zdranganit pe partea pasagerului in zona aeratorului, de mai bine de jumatate de an ma chinui sa-i dau de cap si nu reusesc ,si bordul care troncane ,dar am descoperit in seara aceasta ,ca atunci cand afara ploua nu troncanitul se atenueaza, rog sfaturi, ce anume uda sau greseaza apa de nu mai zdrangane mirificul bord de megane si plasticele aferente ?
|
--------------------
renault
megane
2006 bicorp
|
|
bejanmarinel |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 15 February 10 ![]() |
vezi la tutoriale cum se linistesc greierii. este primul topic de sus cand intrii in sectiunea MEGANE II.
poti sa pui ilicon de parbriz negru , cate o dara subtire, in dreptul stalpilor, acolo unde se unseste plansa de bord. bineinteles cu el dat jos sa nu se vada dup aia. mai pui cate putin pe aici pe colo ca plasticele sa stea fortat si ai terminat cu greierii. |
--------------------
renault
Talisman
2018 1.6dci 160 edc
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 23:57 |