culegere/carti, am nevoie de o carte
![]() ![]() ![]() |
culegere/carti, am nevoie de o carte
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
||
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC03406.JPG ( Size: 882.93k ) Number of downloads: 142 |
||
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|||
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu cat te multumeste raspunsul meu, dar totusi... ai incercat sa-ti faci abonament la Biblioteca, oricat de mica ar fi ea ? E una chiar in spatele hotelului Intercontinental.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
anticariatele de la universitate
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
o sa incerc, dar cu greu gasesti carti de genul care si asa s-au fabricat in numar mic, si biblioteca e prea departe pentru orarul meu ca sa ma duc sa invat. daca as fi aproape ar fi altceva. la politehnica, la etti, biblioteca e tocmai la polizu, fac o groaza pana acolo, sala de lectura nu au, si trebuie sa ii dau poza, copie dupa buletin etc. ca sa iau o carte acasa si ma mai si trateaza ca pe ultimul om.
O carte de Teoria Transimisiunii Informatiei are cineva? nu conteaza autorul, dar sa am dupa ce invata. multumesc! p.s. din pacate, timpul este cel care imi limiteaza cautarile. This post has been edited by spy_oh_joy1389: 2 Nov 2009, 20:58 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 23:39 |