RCA si CASCO Millenium Insurance BROKER, RCA SI CASCO
![]() ![]() |
RCA si CASCO Millenium Insurance BROKER, RCA SI CASCO
mihaivasilescu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 29 October 09 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Ultimul mesaj legat de rugamintea de a citi si respecta regulamentul acestei sectiuni.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
mihaivasilescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 29 October 09 From: bucuresti ![]() |
am citit regulamentul ...si in acelasi timp un coleg de al tau mi-a spus sa postez aici pentru ca la asigurari mi la sters.
mesaj de al adi_ar Va rugam postati ofertele in sectiunea Anunturi Permanente. In sectiunea Asigurari si Daune Auto nu este permisa reclama. Va multumim pentru intelegere! sau macar spune ce regula incalc pentru ca eu nu imi dau seama. This post has been edited by mihaivasilescu: 29 Oct 2009, 12:26 |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Problema nu este locul si modul. Cred ca acest link va rezolva problema http://www.reno.ro/Reguli-speciale-sectiun...uri-t55742.html este in prima parte de topicuri din Aceasta sectiune, (lista de preturi etc.)
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
mihaivasilescu |
![]()
|
In primul rand o lista de preturi ar fi imposibila deoarece fiecare firma de asigurari cu care colaboram are propriile tarife si ar fi o insiruire prea mare. Plus ca pentru produsele casco polita poate sa varieze in fiunctie de mai multi parametri : varsta asiguratului, vechimea carnetului de conducere, numarul de km estimati pentru anul ce va urma, localitatea , etc..de aceea nu pot sa fiurnizez aceasta lista de preturi si pot sa va trimit un tarif exact dupa ce primesc anumite informati despre asigurator si masina asigurata, iar ulterior sa indic pretul RCA-ului sau al politei CASCO.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
rokos |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 25 January 07 From: IASI ![]() |
pune si tu un exemplu de pret pentru o masina cu tariful minim pentru Rca si CASCO. Ar fi suficient.
bafta! |
--------------------
VW // DACIA
Golf IV 1.9 TDI // LOGAN 1.5 DCI
- is-%%-###
2000 // 2008
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Se "gaseste" undeva CASCO cu franciza 0 ?!
Daca da , cam cat "costa" CASCO pt un Peugeot 206 , din 2009 ( are pana-n 6 luni ) si cu 4000 km la bord ? Masina e modelul Sedan si are ca optionale ABS si culoare metalizata ![]() Pretul de achizitie a fost in jur de 10.000 de euro ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
mihaivasilescu |
![]()
|
Da am posibilitatea sa iti prezint o oferta casco fara franciza dar as vrea sa ma ajuti cu urmatoarele detalii:
-daca mai aveti factura de nou a masini ? - in cate rate doriti sa achitati polita ( intergral, semestrial sau trimestrial ) - si copie de pe talon sau seria de sasiu trimisa pe mailul meu personal mihai.vasilescu86@yahoo.com multumesc si va doresc o zi cat mai placuta !!! 30 Oct 2009, 13:46: Revin cu urmatoarele detalii: Pentru a va prezenta o oferta RCA cat mai exacta am nevoie de urmatoarele detalii: Tip persoana: fizica sau juridica; Tipul autovehiculului: autoturism, autovechicul, Capacitatea cilindrica: Localitatea Varsta asiguratului: Durata: 6 luni / 1 an De cand sa inceapa polita Pentru oferta Casco sunt necesare urmatoarele detalii: Tipul de persoana: fizica sau juridica; Localitatea: Data nasteri (exacta) a proprietarului: Vechimea carnetului de conducere: Daca aveti sau nu copii minori: Numar mediu de Km estimativ parcursi anual: Al catelea proprietar al masinii sunteti: Date despre autovehicul: - Categorie: - Marca/Tip: - Putere: -Serie sasiu: - Anul fabricatiei: -Capacitate cilindrica: - Valoarea de nou: -Factura proforma daca masina este noua: Pentru mai multe detali: mihai.vasilescu86@yahoo.com 0746 41 66 44 Va multumesc si va doresc o zi cat mai placuta !!! This post has been edited by mihaivasilescu: 30 Oct 2009, 12:46 |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
cmandrei |
![]()
|
Nu este imposibili nimic, asta 1 si 2 incercati va rog sa respectati regulamentul asa cum o fac si ceilalti user care au postat oferte de asigurari. In caz contrar se aplica regulamentul. Multumim anticipat pentru intelegere,
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
|
mihaivasilescu |
![]()
|
Se "gaseste" undeva CASCO cu franciza 0 ?!
Daca da , cam cat "costa" CASCO pt un Peugeot 206 , din 2009 ( are pana-n 6 luni ) si cu 4000 km la bord ? Masina e modelul Sedan si are ca optionale ABS si culoare metalizata smile.gif Pretul de achizitie a fost in jur de 10.000 de euro ! -------------------- ex : Dacia SuperNova Clima 2003 /// actual : Daewoo Cielo GLE 1999 --- DACIA --- The Best Car Ever !!! ( or not ... ) Don't love and cry !!! Just f**k and smile !!! Informativ sub rezerva modificarii daca datele nu au fost suficiente si daca se modifica ceva. Casco ful si cu vandalism si cu jante si cu anvelope asigurate 692 EURO plata integral. 728 euro cu plata in ( 2 sau 4 rate ) Preturile sunt fara fransiza. Iar pentru fransiza 100 euro pe eveniment in rate : 546 euro Va multumesc si astept un mail pentru confirmare ( nu pot sa trimit PM deoarece nu am numarul de posturi suficiente ) |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
mihaivasilescu |
![]()
|
Cine ma poate ajuta cu aceasta problema:
The error returned was: You don't have enough posts to access the PM system. Please contact an administrator for more details. |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Trebuie sa ai minim 25 de posturi sa poti trimite mesaj privat !
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
mihaivasilescu |
![]()
|
Chiar tie am vrut sa iti trimit mesaj cu oferta pentru CASCO full fara fansiza.
Informativ sub rezerva modificarii daca datele nu au fost suficiente si daca se modifica ceva. Casco ful si cu vandalism si cu jante si cu anvelope asigurate 692 EURO plata integral. 728 euro cu plata in ( 2 sau 4 rate ) Preturile sunt fara fransiza. Iar pentru fransiza 100 euro pe eveniment in rate : 546 euro |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Tipul de persoana: fizica
Localitatea: Bucuresti Data nasteri (exacta) a proprietarului: 25.06.1954 Vechimea carnetului de conducere: 15 ani Daca aveti sau nu copii minori: nu Numar mediu de Km estimativ parcursi anual: 5.000 Al catelea proprietar al masinii sunteti: primul Date despre autovehicul: - Categorie: berlina, 4 usi - Marca/Tip: Renault Symbol - Putere: 65 cp -Serie sasiu: - Anul fabricatiei: 2006 -Capacitate cilindrica: - Valoarea de nou:~ 10.500 -Factura proforma daca masina este noua: |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
mihaivasilescu |
![]()
|
am nevoie de raspunsul la aceasta intrebare si am sa revin cu ofertele
-Capacitate cilindrica: |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Capacitate cilindrica: 1461 cmc
|
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
mihaivasilescu |
![]()
|
Pentru andreis :
Am atasat oferta Casco de la GENERALI ( contine fransiza 100 EUR/ EVENIMENT) iar tariful pentur RCA la astra 221 RON 6 luni si 455 RON pe un an la ASTRA. Va multumesc si va doresc o zi cat mai placuta !!! Attached File(s) ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
andreis |
![]()
|
Multumesc, o sa o i-au in considerare. Ma intereseaza si fara franciza, asa ceva ai?
|
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
mihaivasilescu |
![]()
|
da pot sa iti fac la ardaf . revin cu oferta casco de acolo
<span class='edit'>2 Nov 2009, 21:26:</span> pentru andreis la ARDAF fransiza zero SUMA ASIGURATA - 6901 EUR; prima de asigurare - 617 EUR Pretul este mai mare deoarece nu contine fransiza This post has been edited by mihaivasilescu: 3 Nov 2009, 12:40 |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
mihaivasilescu |
![]()
|
Reduceri pentru politele CASCO si RCA sunt intre 2,5%-30% in functie de firma de asigurari de la care doriti oferta.
Va multumesc si va doresc o zi cat mai placuta !!! |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
mihaivasilescu |
![]()
|
Millenium Insurance Broker va ofera polite CASCO cu sii faransiza la preturi speciale.
Lucram cu pentru 15 firme de asigurari si va putem prezenta o gama larga de oferte. Va multumesc si va doresc o seara cat mai placuta !!! |
--------------------
Dacia
Logan
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 10:45 |