Download ilegal, Deconectarea utilizatorilor care descarca ilegal
![]() ![]() ![]() |
Download ilegal, Deconectarea utilizatorilor care descarca ilegal
Batrânul |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Deci va deconecta 99% din utilizatori?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.775 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Sa plateasca Consiliul European abonamentul in continuare la providerul de internet. Ca provider de internet le-as da jet cu deconectarea lor ... sa sa imi plateasca echivalent.
This post has been edited by IRONICK: 28 Oct 2009, 17:25 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Romania va face exceptie... sper.
Daca as lua de buna stirea asta, mi-as taia singur cablul, de pe acum... |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Ca ne place sau nu, e o realitate, si o sa o inghitim fara sa cracnim, si o sa ne inchipuim ca are gust bun si miroase frumos.
Exista o legislatie, si asta este. Ca nu s-a aplicat, e alta poveste. Nu cred ca exista provider de net care sa nu aiba in contract o clauza prin care fie sa oblige clientul sa nu purceada la ilegalitati (RDS are, Romtelecom are, nu stiu de UPC), fie sa suporte penalitati enorme. Dar contractele oricum nu le citeste nimeni. Si RDS deconecteaza pe baza contractului, nu a legislatiei. Nu, n-o sa deconecteze 99% din utilizatori, fiindca ati ramane surprinsi daca ati vedea cat de mic e traficul presupus ilegal. Btw, asa, sincer-sincer, cati dintre noi ne-am pus net exclusiv ca sa ne luam soft si muzica moka? Cati chiar am renunta la net daca n-am mai avea acces la "ilegalitatile" de pe net? (sa nu uitam ca pr0n-ul nu e afectat! ![]() Nici sa le dai jet cu deconectarea nu prea merge. Hai, sa zicem ca nu-ti pasa de lege, dar ca provider de net, fie ca te cheama Romtelecom sau RDS sau OferimNetPrinSemnaleDeFum SRL esti dependent de alti provideri, cu care ai nevoie de trafic, altfel ramai cu propria-ti retea, si clientii tai n-ar fi fericiti. Si daca aceia te ameninta ca iti inchid robinetul nu prea ai ce face, si te conformezi. Uff, stiam eu ca la un moment dat se va ajunge si aici... ![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Intai ar trebuii sa se ocupe de cei care fac bani din treaba asta, si apoi de ulizatorii care folosesc ce downloadeaza doar in scopuri personale.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Nu ar trebui sa se ocupe de cei care uploadeaza chestiile ilegale?
Sa stam pe torente si sa descarcam filme cu catelul vecinului, pe plaja in Mamaia, concediu 2009! |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Arhimede @ 28 Oct 2009, 18:22) Intai ar trebuii sa se ocupe de cei care fac bani din treaba asta, si apoi de ulizatorii care folosesc ce downloadeaza doar in scopuri personale. Fie ca furi un film sa il vinzi cuiva pe 10 lei, fie ca il vezi o singura data acasa, fapta de furt exista si nu poate fi, teoretic, negata. Comercializarea de bunuri furate e o circumstanta agravanta, asa cum contemplarea filmului in sufrageria proprie nu e o circumstanta atenuanta. Future sounds good, Europa! |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.081 Joined: 23 July 09 ![]() |
PAi mie nu-mi comvine legea lor. Eu platesc abonament la internet, ca sa descarc muzica, sa nu mai platesc albumele. La fel si cand vine vorba de filme si programe. Pai n-ar mai fi rentabil internetul daca l-as folosi doar pentru comunicare ieftina si informare. Acum pe bune, cine sa poata fi de acord cu asa ceva? Sa se pirateze, ca si-asa sunt bogati astia de la hollywood.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
colegu, sincer ma uimesti. am mai auzit eu de oameni economi da nici ca tine. inca un pic si ai sa ne spui ca folosesti hartia igienica pe ambele fete, ca e pacat sa folosim numa 50% din potentialul ei!
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
QUOTE(vijelie @ 29 Oct 2009, 19:19) Fie ca furi un film sa il vinzi cuiva pe 10 lei, fie ca il vezi o singura data acasa, fapta de furt exista si nu poate fi, teoretic, negata. Comercializarea de bunuri furate e o circumstanta agravanta, asa cum contemplarea filmului in sufrageria proprie nu e o circumstanta atenuanta. Future sounds good, Europa! Pai si eu de unde sa stiu ca nu ie voie??? Io am 7 ani (sunt baiatu' lu tata meu... ) si am gasit si eu ....cumva....pe undeva.....un film, o muzica.....si m-am uitat la ele! de unde sa stiu ca nu ie voie? nenea ala care le-a pus acolo....de ce le-a pus??? Nici macar manle nu o sa mai avem voie sa luam de pe net?? |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Si daca descarc fisiere de la o firma de stocare, la care platesc un abonament anual, tot download ilegal se cheama?
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e
- HA308MV
05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@vet
Trimite un copil de 7 ani sa incheie contract de net si zi-ne daca a reusit. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
De 15 ani se pune?
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vet @ 29 Oct 2009, 19:54) Pai si eu de unde sa stiu ca nu ie voie??? Io am 7 ani (sunt baiatu' lu tata meu... ) si am gasit si eu ....cumva....pe undeva.....un film, o muzica.....si m-am uitat la ele! de unde sa stiu ca nu ie voie? nenea ala care le-a pus acolo....de ce le-a pus??? Nici macar manle nu o sa mai avem voie sa luam de pe net?? Cum raspunderea penala e personala nu vei raspunde penal si, evident, nici baiatul tau de 7 ani. DAR cum tu esti responsabil pentru faptele copilului tau dpdv civil (Art. 1000 c.civ) atunci tu vei raspunde civilmente pentru faptele sale. Cu alte cuvinte sari cu banu' fiindca trebuia sa ai grija (insituind protectii la browser, parole etc) ca plodul tau sa nu incalce legea Daca maine baiatul de 7 ani fura o masina ti se pare ca nu e nicio problema? QUOTE Nici macar manle nu o sa mai avem voie sa luam de pe net?? Manelele alea sigur sunt proprietatea intelectuala a cuiva, deci nici alea. QUOTE Daca fisierul e ilegal, tare ma tem ca da. Desi problema ridicata e foarte subtila... IN OPINIA MEA, daca CUNOSTEAI ca fisierul respectiv e "piratat" atunci si tu esti responsabil. E ca si cum ai imparti prada cu un hot. Ai profitat de pe urma infractiune savarsite de respectivul care detine fisierele proprietate intelectuala in mod abuziv, deci infractor. Pe de alta parte si cu "cunoasterea" faptului ca respectivul fisier e piratat e cu dus si intors. Principiul Nemo censetur ignorare legem atesta faptul ca nimeni nu poate invoca necunoasterea legii ... In fine aici intra in discutie si cum detinea respectivul fisierele pe site-ul acela... Cel putin eu asa privesc lucrurile. This post has been edited by Executron: 30 Oct 2009, 00:22 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Intrebare: mai erau atata utilizare de IT in Romania daca nu exista pirateria?
|
--------------------
.
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
da daca io stau pe un hotspot moca si downlodez ce fac aia ? taie netu moca ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.306 Joined: 24 June 07 ![]() |
@Laurentziu83: Eh mai era. Nu mai era. N-au reusit tari cu mai multa apa calda ca Romania sa incetineasca progresul pirateriei, si o sa reusim noi?
Dupa cum se spunea in debuturile thread-ului, nebuni sa fie ISP-istii sa-si saboteze singuri afacerea. Daca stam sa ne gandim, ca si viteze oferite de ISP-isti, noi stam grozav, si asta cui se datoreaza? Normal, pirateriei... @C@talin: Bineinteles ca in cazul aplicarii unei astfel de imbecilitati, hotspot-urile ar trebui sa dispara pe capete. ![]() This post has been edited by Merced: 30 Oct 2009, 09:58 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
In Australia exista deja de anul trecut un proces intre iiNet (provider de net) si AFACT (ceva gen RIAA). In principiu li s-a cerut celor de la iiNet sa-si deconecteze utilizatorii care descarcau ilegal, astia au zis pas si s-a ajuns la proces
http://www.iinet.net.au/customers/iinews/i...-and-afact.html http://www.zdnet.com.au/news/communication...39294812,00.htm |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
nu a auzit nimeni de proxy ?
|
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.306 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ba da, insa nu-i prea greu de gasit pana la urma sursa reala.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 21:47 |