senzori pneuri, se aprinde in bord
![]() ![]() ![]() |
senzori pneuri, se aprinde in bord
cucurucu18 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 20 October 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
2003
|
|||
ardelut |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 21 September 08 ![]() |
Povești . Am avut o astfel de problemă când mi-a intrat ceva umezeală la receptor . Acesta se află sub mașină cam sub scaunul soferului . Este relativ ușor de scos . Încearcă într-o primă fază să-i verifici mufa , poate are contactele oxidate . Dacă nu scoate-l , desfă capacul ( este ușor , are câteva cleme ) și vezi dacă nu a pătruns apă .
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- MS 07 NAT
2004 , Expression , 1,9 dCi 79 kw
|
|
amadi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 971 Joined: 17 January 08 From: Mehedinti ![]() |
prima data verifica presiunea din roti. pot fi mai multe cauze la problema ta. de la un contact imperfect la baterii descarcate la senzori, si pe care nu le poti schimba.
oricum, foloseste functia "search" inainte de a deschide topicuri noi! este discutata problema asta forum ![]() |
--------------------
renault
laguna 2
2002 privilege :( 1.9 dci 120hp
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Verifica presiunea din roti inainte sa te pui sa desfaci toata masina.
Acum cu sezonul rece,trebe sa mai maresti putin presiune in roti,deoarece la frig presiunea se mai contracta iar senzorul sesizeaza si te atentioneaza. Eu iarna maresc putin presiunea din roti ( la toate,undeva pana la 2.5 max ) Si eu am patit asa,si acuma e ok. Baftalo!! |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
- TM 24 GBY
2001 Expression
|
|
ardelut |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 21 September 08 ![]() |
La presiune scazuta sau ridicata palpaie nu dispar rotile de pe display . Dar , pentru linistea ta verifica presiunile .
|
--------------------
Renault
Laguna 2
- MS 07 NAT
2004 , Expression , 1,9 dCi 79 kw
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 01:19 |