Defectiuni ciudate Renault Symbol, Probleme care reprezentanta nu poate rezolva
![]() ![]() ![]() |
Defectiuni ciudate Renault Symbol, Probleme care reprezentanta nu poate rezolva
ienciu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 19 October 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol
2006 Symbol
- CJ-22-RBX
|
|||
lucianm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 799 Joined: 13 December 06 From: Iasi ![]() |
daca masina merge si o lasi pe liber mai face sau doar in viteza?
|
--------------------
VW
Golf 6 1.4 TSI
2011
|
|
ienciu |
![]()
|
La liber totul este normal, doar in viteza si doar la accelerare se aude.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 Symbol
- CJ-22-RBX
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Vad ca esti din Cluj... hai la intalnirea memebrilor Cluj sa ne dam cu parerea.. live..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
ienciu |
![]()
|
Numerele de inmatriculare sunt din cluj eu sunt din oradea, nu este departe intr-adevar dar nu pot veni din pacate... M-ar ajuta o idee, o sugestie sa pot merge la service mai hotarat sa nu mai las pe mana lor totul.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 Symbol
- CJ-22-RBX
|
|
costeloosh |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 10 January 08 From: constanta ![]() |
in ceea ce priveste aceste batai, eu am avut o experienta de mai mare rasul. sotia are un ford ka, ce manifesta aceleasi simptome, dar pe care eu leam descris ca fiind btaia unei tije pe tabla, si tot in acceleratie. dupa ce am dat cutia jos, cutie ok, monta cutie, nu s-a schimbat nimic. cumparat cutie noua, schimbat....nimic. s-a dovedit ca era tija de sustinere a capotei care incepea sa vibreze cand acceleram. tot eu am descoperit problema, altminteri cine stie ce imi mai demonta "meseriasu' ". sper ca ceeasi sa fie problema ta.
toate bune |
--------------------
clio II
symbol
2007 / Expression / 1.5 DCI / 50 KW / K9K - V7
- CT 79 LMC I'M WATCHING YOU !!!
|
|
ienciu |
![]()
|
Masina intra maine in service se pare ca nu pot evita CUTIA DE VITEZE. Se presupune ca este pinionul de atac, dar nimeni nu se pronunta pana nu se desface cutia de viteze. Supriza va fi dupa demontare.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 Symbol
- CJ-22-RBX
|
|
andreitudose |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 11 November 08 ![]() |
Salut ienciu. Si eu am aceeasi problema, e ca un sunet ascutit care vine din fata, parca ar veni din spatele bordului. Din ce am citit pe forum cred ca e vorba despre o tablita de la catalizator care intra in rezonanta cand accelerezi motorul. Presupun ca e asta problema. Oricum la mine se manifesta intre 3000 si 3100 de turatii si numai cand sunt in viteza.
|
--------------------
Renault
Symbol Fidjy 1.5dCI 80 CP
2006
- IS-61-TDR
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Zgomotul (zornaitul) tablitei de la catalizator - pe care din pacate il am si eu - se aude de sub motor.
|
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
ienciu |
![]()
|
Nu este tablita. La mine face permanent cuplata in viteza indiferent de turatie. Stiu acel zgomot. Deobicei apare dupa ce se schimba distributia sau se de jos scutul si nu este strans bine la loc si tablita acea se destrange si la o anumite turatie face zgomot. La mine este cutia de viteze de vina. Azi am primit constatarea finala. Rulment terminat ( nu stiu de care) din cutie + suportii din cutia de viteze rupti. Total cost reparatie 1900 lei la reprezentanta renault.
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 Symbol
- CJ-22-RBX
|
|
Brohlin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 11 June 07 From: Bucuresti ![]() |
ACum ceva timp am observat ca intre 2700-2900 ture se aude un zgomot metalic (un fel de vibratie metalica) undeva in partea stanga superioara a bordului (cam in spatele ceasurilor, pe langa tweeter). Am dat bordul jos, am cautat pe acolo... si nu am gasit nimic.
![]() Sa fie tot placuta aia de la catalizator? Si daca da, cum pot ajunge la ea s-o mesteresc? |
--------------------
Renault
Symbol Fidji 1.5 dci +80CP
2006
- B-00-??? What's that coming over the hill / Is it a monster? Is it a monster?... It is my monster!!!
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.463 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
S-a discutat aici:
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=850...mot+catalizator |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
Brohlin |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 11 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc pentru link. Cautam solutii acum...
![]() |
--------------------
Renault
2006
- B-00-??? What's that coming over the hill / Is it a monster? Is it a monster?... It is my monster!!!
|
|
Brohlin |
![]()
|
Am rezolvat problema printr-o operatiune banala de 3 minute cu niste izolier
![]() |
--------------------
Renault
2006
|
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Cum? In ce fel ai rezolvat-o? Te rog explica exact ce ai facut.
|
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
bleano1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 13 January 13 From: iasi ![]() |
QUOTE(ienciu @ 30 Oct 2009, 18:30) Nu este tablita. La mine face permanent cuplata in viteza indiferent de turatie. Stiu acel zgomot. Deobicei apare dupa ce se schimba distributia sau se de jos scutul si nu este strans bine la loc si tablita acea se destrange si la o anumite turatie face zgomot. La mine este cutia de viteze de vina. Azi am primit constatarea finala. Rulment terminat ( nu stiu de care) din cutie + suportii din cutia de viteze rupti. Total cost reparatie 1900 lei la reprezentanta renault. Cred ca FIX aceeasi problema o am si eu.Exact acelasi zgomot.Dar in nici un caz nu merg in reprezentanta,,,am gasit cutie SH cu 600ron aleg varianta SH,,,cat o tine ...o tine,iar daca tot se umbla pe acolo am sa schimb si setul ambreiaj,,,cam patineaza la accelerari bruste. |
--------------------
renault
clio2
1,5dci 65cp,2004,caroserie
|
|
Farcasu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 10 March 13 ![]() |
Ienciu, exact sunetul de care spui tu il am si eu la masina.
si daca e oprit motorul si o las in viteza, fara frana de mana trasa cand ma dau jos din ea si se mai misca putin se aude sunetul acela ascutit. in mers si la viteze mici, sa zic treapta 1 la miscari bruste sa zic, accelerat , lasat. iar accelerat iar lasat. se aude acel scartait. iar in mers la schimbare de trepte efectiv cand am lasat de tot ambreiajul si am accelerat iar se aude scartaitul. dar numai cand se pune in miscare ceva.un scurt scartait si gata. inca nu as investi atatia bani daca se ridica as mult reparatia. dar va trebui pe viitor facut ceva, sa nu raman cu ea pe undeva. e dus si semeringul de la timonerie(scapa ulei din cutie pe acolo)cuta cutia sa poata schimba semeringul. probabil va trebui sa merg odata sa vad cat ma costa la vreun service desfacut de cutie, verificat , schimbat semering. |
--------------------
Renault
Symbol
2008 1.4
- cj-11-cfj
|
|
BogdanIce |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 7 January 12 ![]() |
Farcasu si la mine face exact la fel ca la tine ...inca nu am ajuns sa vad despre ce e vb ...sau cat costa reparatia ,dar urmeaza ca imi face pe creieri...dar la mine mai intai trebuie sa imi rezolv problema de la alternator
![]() |
--------------------
Renault
Clio
1.4 benzina 2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 05:57 |