fanatici religiosi, sau ce face autosugestia din om
![]() ![]() ![]() |
fanatici religiosi, sau ce face autosugestia din om
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
||
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Cred ca e o slujba de exorcizare. Nu stiu exact care e treaba, insa cred ca atingand sfintele moaste iese diavolul din persoana respectiva, sau cel putin asta se incearca sa se prezinte.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Iese diavolu din ea?
![]() Habotnici idioti (aia din clip)... Multe mai vezi si auzi pe lumea asta. This post has been edited by Victoras2001: 13 Oct 2009, 09:11 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Multi cretini indoctrinati pe planeta Romania.
|
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Bine, eu m-am stricat de ras, da' nu pot decat sa fiu SIGUR ca babele alea cu batic pe cap din zona n-au sa mai zambeasca cateva luni bune de aici incolo. Doar a fost impielitatu' langa ele
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
"yes cuvioaso! cuvioaso iarta-ma! e nebuna dupa domn!"
asta zice baba aia? in schimb, daca ailalta era femeia mea ii ziceam: pleaca cu toti dumnezeii tai de aici, ca ma faci de ras! ![]() This post has been edited by spy_oh_joy1389: 13 Oct 2009, 10:13 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
naighba |
![]()
|
![]() Benzinar din mosi stramosi Group: Members Posts: 589 Joined: 27 February 07 From: Bacau (Ro) / Bar sur Aube (Fr) ![]() |
"am auzit ca s-au scumpit calmantele" ...hahhaha
|
--------------------
Renault
Laguna 3 GT 2.0T 4Control
2008 Laguna 2001 1.8 16v - Privilege
Clio 2002 1.4 16v - Privilege Peugeot 206 1.4 HDI - Comercial Solenza 1.4 MPI - Clima |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 13 Oct 2009, 11:12) Desi n-am dat niciodata intr-o femeie, daca imi facea mie asa ceva, o bateam acolo, dupa care plecam naibii si nu ii mai ziceam nimic... WTF? Ce dracu ii cu astia? Nu se gaseste ceva rubedenie sa ii filmeze dupa care distrusii astia sa se vada pe sticla? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Ras ? cred ca "nebunia" ar trebui sa sperie
![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
ar fi o idee buna de emisiune...dupa nora pentru mama sa inceapa big brother cu moastele
![]() |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
ne zicea profu de religie ca in caz de catastrofe naturale sau ceva de genul(seceta, boli, inundatii) numarul celor care se duceau la moaste si se imbolnaveau grav sau chiar mureau era mai mare, deoarece multa lume pune mana pe alea si le saruta acestea devenind o sursa foarte buna de virusi. Deci ca sa ajungi pe acolo trebuie chiar sa fii fanatic
![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
A doua, aia tanara, joaca destul de bine.
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
![]() |
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
M-am uitat si eu cu sunet.
Pot spune doar... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
a doua nu e posedata, sufera de lipsa acuta de p_la
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Unora le mai place si sa se dea in spectacol. Tot ce pot spune e ca mi-ar fi rusine...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
La cum zbiara, mai degraba are una/doua in derriere
![]() This post has been edited by MihaiD: 13 Oct 2009, 18:25 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
pe ce ''madular'' o fi pus mana printre moaste de sa orgasmizat asa ....
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
l-a intalnit pe dumnezeu
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Am apucat sa vad niste imagini la stiri de la slujba de sfintire facuta la biseria cotroceni. Se imbranceau oameni in toata firea, in varsta. Incredibil, oamenii aia oare cum si-au educat copii daca la varsta asta se comporta in halul asta????????
This post has been edited by IRONICK: 13 Oct 2009, 22:00 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 13 Oct 2009, 10:12) "yes cuvioaso! cuvioaso iarta-ma! e nebuna dupa domn!" asta zice baba aia? "ies, cuvioaso! cuvioaso, iarta-ma! e nebuna dupa Domnul!" QUOTE(spy_oh_joy1389 @ 13 Oct 2009, 10:12) in schimb, daca ailalta era femeia mea ii ziceam: pleaca cu toti dumnezeii tai de aici, ca ma faci de ras! ![]() Cel mai marsav pacat al diavolului a fost sa convinga omul ca raul nu exista. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Nu.
"La plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!" - Baudelaire |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@xcss: eu am auzit replica intr-un film vazut prin liceu si a cam trecut ceva timp de atunci. Oricum, eu unul cred ca e cat se poate de adevarata. Merci pour la citation quand-meme.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
"The Usual Suspects"
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
Sa-mi bag picioarele, cata lume proasta e pe pamantul asta !!! Este incredibil cat teatru joaca! Este incredibil cum cazuri care ar trebui internate in ospicii de nebuni stau liberi printre noi, neconsultati de medicii de specialitate. Dar, mai presus de toate, ESTE INCREDIBIL CUM UNII SEMENI DE-AI NOSTRI, NUMITI POPI, SE CRED SUPERIORI NOUA SI MINT POPORUL CU NERUSINARE, IAU BANII OAMENILOR, BANI ILEGALI DEALTFEL, SI II PROSTESC PE PROSTI, totul cu scopul de a le infrana libertatea, de a-i tine sub control, de a-i face o masa de manevra... si este incredibil cum multi fraieri ii asculta...
Dar, acestea sunt consecintele muncii de o calitate deosebit de proasta prestata de alta categorie sociala: profesorii! Asa ajung sa termine scoala oameni care nu au dragostre si pasiune pentru invatatura, pentru stiinta, pentru adevar. Un om caruia i-ai deschis ochii si a ajuns sa inteleaga stiinta, acel om are o pasiune de a invata. Si, cel putin macar acest aspect, pasiunea de a afla lucruri noi, de a invata si de a progresa, cel putin macar acest aspect il va tine departe de cele mai scarboase si infecte (si la propriu, si la figurat) locuri din aceasta tara: bisericile... Problema este ca societatea noastra s-a degradat puternic dupa 90, nu stiu unde o sa ajungem... ceva la nivelul africii, probabil, unde oamenii nu stiu carte mai deloc si se inchina toata ziua lui alah... Un apel catre toti romanii: faceti un exercitiu de minte! Nu va lasati mintea sa rancezeasca. Documentati-va pe internet si vedeti ce inseamna stiinta, vedeti cum se explica toate fenomenele fizice, chimice etc, fara sa aiba nici o legatura cu vreun spanzurat pe cruce! Dati dovada de empatie, ca SA PUTETI VEDEA CE SUNTETI VOI IN OCHII UNUI OM CULT: un roman care asculta doar de popa si face cruci de se sufoca este, in ochii lumii stiintifice, EXACT ASA CUM SUNT IN OCHII VOSTRI ARABII, care vi se par fanatici, vi se pare ca se inchina aiurea si degeaba... ei bine, intre ei si romani, nu este nici o diferenta... sunteti prea primitivi... cu multi ani ramasi in urma! Parerea mea... |
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
primavara cu verde crud si albastru
- pur pretutindeni!
|
|
marksman |
![]()
|
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Eu atat va spun: sa va fereasca Dumnezeu sa aveti de-a face candva cu asa ceva: voi, familia, prieteni...
|
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
vai, cata dreptate ai... intr-adevar, va trebui sa ne ferim de:
1. oamenii nebuni care fac precum fac cei din clipul respectiv; iar, daca ii intalnim, sa sunam 112, pentru a fi internati la nebuni, unde pot beneficia de ingrijirea necesara, tot restul zilelor lor... 2. oamenii lacomi care profita de altii, incurajand prestatii teatrale de genul aceleia, si atribuindu-le o explicatie "supranaturala", si, mai mult, sustinand ca ei ar facilita legatura cu o "divinitate" in vederea vindecarii. 3. inchinatori la fecioare, la poze, la crucificati, la trasi pe roata, si alte genuri de martiri... oameni care saruta cadavre cu speranta de a se "face bine", oameni care asculta de altii in loc sa gandeasca pe cont propriu, in mod rational... Ma voi feri de ei... de altfel, asta si fac ![]() |
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
primavara cu verde crud si albastru
- pur pretutindeni!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:27 |