[VAND]Becuri auto H4+H11+w5w Logan, SLZ, SRN, Nova, H4-osram sivestar+h11 albastre+led pozitie
![]() ![]() ![]() |
[VAND]Becuri auto H4+H11+w5w Logan, SLZ, SRN, Nova, H4-osram sivestar+h11 albastre+led pozitie
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
UP
Multumesc. Deci: - H4 osram silverstar - h11 albastre (noname) - w5w led pentru pozitii - w5w philips blue vision 60 lei cu tot cu posta. |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Iulikk |
![]()
|
Sus cu becurile. Detectorul nu mai este.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
Iulikk |
![]()
|
sus
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Salut! Ai cumva o poza cu proiectoarele aprinse ca sa-mi dau seama cat de alba este lumina data de ele? Multumesc anticipat si bafta la vanzare!
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Iulikk |
![]()
|
Pentru domnul Duyu:
Uitati aici o diferenta intre intre becurile pe care le am acum (care lumineaza galben) si astea: Alte poze nu am pentru ca becurile au stat pe masina cam 3 saptamani, dar au fost aprinse ocazional. Lumineaza un alb rece... albastrui. |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Multumesc mult pentru raspuns si de asemenea pentru pozele edificatoare. Ai PM!
P.S.: Lasa apelativul "domnul". ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
Iulikk |
![]()
|
H11 + ledurile + blue visionu au plecat la Duyu
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
Iulikk |
![]()
|
Sus. Scapati de lumanarile de becuri cu care a venit loganu din fabrica
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
Iulikk |
![]()
|
Daca nu le dau saptamana asta, le tin pentru mine, de rezerva.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
Duyu |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
Iulikk |
![]()
|
Multumesc pentru feedback. Nu imi place sa imi bat joc de oameni, asa cum am spus si eu si domnul Duyu, becurile sunt absolut impecabile.
H4 silverstar... 25 de lei perechea cu tot cu transport prin posta romana. |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 21:53 |