probleme cutie, zgomot ciudat cutie
![]() ![]() ![]() |
probleme cutie, zgomot ciudat cutie
crysti |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 16 September 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
- il 03 udd
2007 privilege
|
|||
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
cat timp esti in garantie, cere-le sa iti rezolve problema mai repede si lasa-i sa se descurce
ai alta solutie? constat cu stupoare ca apar probleme la foarte putini km. la meganurile noi, 2.2 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
crysti |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 16 September 09 ![]() |
masina iese din garantie in noiembrie,deci in 2-3 saptamani,si inginerul a recunoscut ca personal nu a mai intalnit asa ceva la 38000m,in situatia in care este superintretinuta
|
--------------------
renault
megane
- il 03 udd
2007 privilege
|
|
mihaicip03 |
![]()
|
![]() MEMBRU Group: Members Posts: 209 Joined: 20 October 09 From: BRASOV ![]() |
Si eu am un megan diesel tot din 2007, pe care l-am achizitionat recent, si care a iesit din garantie asa ca poate ma ajutati.......cu 2 probleme......prima ar fi ca in momentul cand schimb vitezele se aute un clik parca prea puternic...si vreau sa stiu daca e normal...ca la alte masini nu e asa pronuntat..., si a doua problema in treapta intai uneori maneta are o miscare de dute vino, cam 0.5 cm insa suficienta sa o simt la mana, in functie de viteza masinii, si vreau sa stiu daca sa ma astept la ceva rau? In caz ca nu ai suficient ulei in cutie iti arata mesaj pe bord? Aaa, si inca ceva....cat ulei e normal sa consume de la un schimb la altul? ( apropo ati vazut de cine e fabricat elf - ul?.....eu sunt cam sceptic daca e facut de romani fie si sub licenta....si parca are si alta culoare fata de cel fabricat de francezi, ce ziceti?)
|
--------------------
renault
megane sedan meneger
2007 1.5 dci 101 hp ....... BLACK... SI IN BRASOV SUNT MEGANURI...:P...
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Click-ul este de la cele doua contacte al pedalei de ambreiaj... la unele se aud mai tare iar la altele mai incet. Poti sa incerci sa folosesti spray WD40 sa mai ungi putin pe acolo si poate se mai diminueaza zgomotul.
Balansarea manetei de viteze fata-spate in sarcina este normala(o.5 cm). Poti deasemenea sa verifici in service ''bieleta anticuplu'' (practic este un suport care impiedica balansarea fata-spate a ansamblului motor-cutie de viteze. Succes... ![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
mihaicip03 |
![]() ![]()
|
![]() MEMBRU Group: Members Posts: 209 Joined: 20 October 09 From: BRASOV ![]() |
Mersi de informatie , insa zgomotul se aude de la cutie pentru ca am ridicat capota si acele doua " manete" care controleaza schimbarea vitezelor fac un zgomot parca prea mare. E normal? Si cu uleiul din cutie daca nu are destul iti arata pe bord?
20 Oct 2009, 12:23: si inca ceva ....parca si agata putin ....mai ales din 1 in 2 20 Oct 2009, 13:37: [COLOR=red]Spuneti-mi si mie daca se poate la 1.5 de 101 cai din 2007, sa ai 5 trepte din fabrica, sau a fost schimbata cutia This post has been edited by mihaicip03: 20 Oct 2009, 13:37 |
--------------------
renault
megane sedan meneger
2007 1.5 dci 101 hp ....... BLACK... SI IN BRASOV SUNT MEGANURI...:P...
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Da,la 1.5 Dci 101 cai ai 5 trepte.
Cu agatatul,s-a mai intalnit fenomenul. Nivelul uleiului din cutie nu ti-l arata niciun display sau senzor. |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 20:27 |