SINTEZA ZILEI de ieri 7 oct
![]() ![]() ![]() |
SINTEZA ZILEI de ieri 7 oct
i_am_sleek |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 5 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
BMW
X1
2013 xDrive Renault Megane Coupe TCe
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.785 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
nimeni
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
i_am_sleek |
![]()
|
ai coborat tu in multime si ai luat pulsul emitand o parere colectiva ca nu s-a uitat nimeni ?
|
--------------------
BMW
X1
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
- Numar personalizat !
1.6 16v - 2007
|
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
Am avut un coleg in liceu exact cu aceleasi elemente de fizionomie ... pentru ca era fiul directorului. Din respect pentru semenii nostri suferinzi nu voi spune cum se manifesta (din cand in cand).
In concluzie... aia cu uitatu in dreapta jos e in concordanta cu cele de mai sus. This post has been edited by rino: 8 Oct 2009, 19:51 |
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
la sinteza zilei te amuzi de cazurile clare psihiatrice ce ies la iveala la aia ce o fac.
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Sinteza zilei e un foarte bun mijloc de indoctrinare si spalare cerebrala.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Si tu iti mentii creierul intact uitandu-te numai la nasu?
Acu' serios...chestia esentiala e sa ii asculti pe toti ...si pe aia pro si pe aia contra. Daca ai spus ca la unii nu e voie ca te indoctrinezi e clar ca deja esti indoctrinat, dar de partea cealalta. ![]() This post has been edited by Dan73: 8 Oct 2009, 21:27 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
haide bre ca are dreptate, ti se pare o emisiune cu oameni normali sinteza zilei? Stii ce zice cristoiu de fostii lui colegi?
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.785 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(i_am_sleek @ 8 Oct 2009, 16:07) ai coborat tu in multime si ai luat pulsul emitand o parere colectiva ca nu s-a uitat nimeni ? pierdere de vreme emisiunea aia |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
i_am_sleek |
![]()
|
nu are relevanta ca e sinteza zilei sau nasu sau mai stiu eu ce...
ce era de urmarit si pentru ce am deschis si topicul este legat strict de faptul ca erau invitati sustinatori ai celor mai importanti candidati si a fost foarte distractiv cum s-a comportat domul de la PDL. si cred ca fiecare invitat a fost maxim de reprezentativ pt cel pe care il sustinea. |
--------------------
BMW
X1
|
|
Modus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Se intelege decat cu pedeleii pupincuristi care sunt.
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Modus |
![]()
|
De-aia voteaza intelctualii "decat" cu Basescu.
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
i_am_sleek |
![]()
|
Modus am observat pe toate topicurile ca esti PRO Basescu. lucru care ma lasa rece (consider ca nu meriti nici o discutie) insa din fanatismul tau Basescian si probabil din frustrarea ca lumea nu intelege ce bun e Basescu incepi sa ataci la persoana.
Eu nu ma leg de tine ca esti probabil membru PDL sau daca nu, esti doar....(nu imi vine cuvantul) asa ca te rog sa iti manifesti fie o parare ontopic fie sa ne lasi. Uite, de exemplu te sfatuiesc sa deschizi un topic IL IUBESC PE BASESCU si sa postezi acolo tot ce vrei tu. Cred ca atunci vei fi MAXIMUM de fericit This post has been edited by i_am_sleek: 9 Oct 2009, 10:28 |
--------------------
BMW
X1
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
parere ontopic: pierdere de vreme... trebuia un topic special sa aflam ca ai ras aseara?
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
i_am_sleek |
![]()
|
am deschis un topic ca oricare altul...
de ce ai dat click pe el daca nu vroiai sa stii ca am ras aseara. |
--------------------
BMW
X1
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
un topic deschis unde ai intrebat ceva.. ti-am raspuns... vrei un servetel?
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
i_am_sleek |
![]()
|
ok, multumesc de raspuns.
|
--------------------
BMW
X1
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(i_am_sleek @ 9 Oct 2009, 10:27) (consider ca nu meriti nici o discutie) insa din fanatismul tau Basescian si probabil din frustrarea ca lumea nu intelege ce bun e Basescu incepi sa ataci la persoana. Asta cu nemeritatul niciunei doscutii da dovada de un spirit democratic si tolerant deosebit care caracterizeaza pe contracandidatii lui Basescu (ca doar el e un dictator, nu?) Te-ai simtit atacat, sau sarmana limba romana era atacata? Sau doar Basescu vorbeste incorect gramatical, iar restul sunt inreprosabili? |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
i_am_sleek |
![]()
|
cu ce era atacata limba romana.... nu inteleg de ce te tot legi de asta? pt ca am zis maxim in loc de maximum....
asta e topicul nostru de azi? chiar nu ai alte argumente? sau vrei sa ne masuram in limba romana? nu inteleg. dar daca ne masuram in limba romana te rog sa incerci sa iti elimini din vocabular cuvinte ca 'gaozar' chiar daca au fost rostite de idealul tau politic. |
--------------------
BMW
X1
|
|
Modus |
![]()
|
"maxim de reprezentativ" nu e chiar O.K. ca exprimare. Iar cuvantul "gaozar" nu face parte din vocabularul meu. De ce nu faceti referire si la vocabularul altora? Doar Basescu candideaza?
|
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
M-am uitat si eu pe net la toata emisiunea. Mi s-a parut jenant din partea lui Avramescu asta sa spuna ca nu se coboara la nivelul limbajului lui Antonescu in conditiile in care seful lui vorbeste cum vorbeste. Asta una. Apoi a zis ca e Antonescu sustinut de Patriciu si ca ala are proces penal de coruptie sau frauda...ma rog, ce-o fi avand el. Asta in conditiile in care Base e chiar el implicat in doua procese similare, nu vreun sustinator al lui. Mi se pare aiurea, iarasi, sa faci apel la discutie civilizata si pe argumente concrete dupa ce ii caracterizezi pe ceilalti drept nulitati.
S-a luat de studiile lui Geoana cand seful lui numai cu asta nu se poate lauda, ca-n rest le stie si le are cu toate. Mi se pare un tip croit sa il sustina pe Base dincolo de orice limita. La fel, de cacao, mi s-a parut si Cosmin Gusa. Se lua de el ca tremura si nu stiu ce...ma rog fiecare cu ale lui...daca omu' e mai slab de fire, asta e. Dincolo de toate astea ceea ce incerca sa spuna Avramescu cu constitutia nu era chiar o prostie. De acord cu el in mare parte numai ca Basescu nu are in aceasta privinta decat un interes electoral. El a fost cel care cu vreo doi ani inainte de referendumul cu uninominalul a declarat ca treaba asta e o prostie. In sfarsit, cred ca doua topicuri politice sunt suficiente, se poate continua acolo foarte frumos. De-asta zic ca mai bine sa se inchida topicul asta ca nu prea are rost. Domnu' initiator de topic sa ma scuze, dar asta e parerea mea ![]() This post has been edited by Dan73: 9 Oct 2009, 12:11 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
io pa gusa nu-l suport. l-as bate numai in chelie. da' si avramescu ala e o caricatura de om.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Modus |
![]()
|
QUOTE(Dan73 @ 9 Oct 2009, 12:08) Apoi a zis ca e Antonescu sustinut de Patriciu si ca ala are proces penal de coruptie sau frauda...ma rog, ce-o fi avand el. Foarte adevarat! Tov. Patriciu care face ce vrea cu PNL e foarte bun prieten cu P$D. Doar a beneficiat de imunitate din partea justitiei in timpul guvernarii P$D 2000-2004, cand a preluat Rompetrol (cagt de legal si cum, asta ne spune Dan73)Si poate ne spune Dan73 cum "taticul politic" al lui Crin, si anume Dinu Patriciu (numele seamana cu cel al lui Dinu Paturica din "Ciocoii vechi si noi", as zice ca si apelativul de "ciocoi" se potriveste de minune cu Patriciu), s-a dus la Tariceanu in 2005, si acolo au asteptat-o pe Monica Macovei pentru a se milogi ca marele industrias roman care, nu-i asa, da de mancare la atatia romani, da burse la copii, sa nu fie urmarit penal. Mi-e foarte scarba de sforarul lui Crin, si de partidul lor care pute a petrol si caltabosi cu iz de P$D! Dar nu-i nimic Dane, coruptia nu are moarte, nu? Asa ca votati CRIN ANTONEEEEESCUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 11:56 |