Conducte frana, :|
![]() ![]() ![]() |
Conducte frana, :|
XtreZz |
![]()
|
||
![]() Addicted Group: Members Posts: 794 Joined: 28 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Leon
- BV 69 XTZ
2008 1.9 TDI BXE EX: Renault 21 GTD 1986
EX: Vw Golf 3 1.6 Renault Fluence 1.6 DCI Seat Leon 1P 1.9 TDI |
|||
Cristyan Heat |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 23 September 09 From: Bucharest ![]() |
Gasesti noi si la pret ok..ca si de dacie...la Alpadrino sau AutoBild. Vezi sa nu fie din Tambur(un cilindru) ca asa am patit si eu...asta daca ai gasit deja conducta plesnita.
|
--------------------
Renault
21
- B 61 CVS
1988 - GTS - Symphonie Vand:
- piese R21 GTS - 1.7 Carburatie - '88 |
|
XtreZz |
![]()
|
am gasit deja conducta...citeste pe topicul turometru..mai multe detalii acolo :|
|
--------------------
Seat
Leon
- BV 69 XTZ
|
XtreZz |
![]()
|
Este incredibil!nu se baga lumea sa adapteze conducte de dacie...la service nici ca ma duc...ca mai rau fac...conducta noua costa 354ron doar una !!:| incredibil...traim in romania!
Va rog frumos dati-mi niste idei...daca cunoasteti careva un mecanic/service bun in zona ploiesti...sau nu stiu....o idee acolo....pur sis implu nu mai stiu ce sa fac....stau in Baicoi si nimeni nu e in stare sa faca! ![]() |
--------------------
Seat
Leon
- BV 69 XTZ
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Marius Molocea - 0722247463
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Fery_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 17 January 07 From: DEVA ![]() |
o idee.........
pe fata se potrivesc de dacie fara nicio modificare si costa vreo 7 lei unu atat am dat asta vara pe spate conducta ii lunga deci ideea este urmatoarea daca imbarligi vreo 2-3 conducte de fata ajungi unde trebe la spate cum le imbarligi................ filetele de la capeti is iderntice ca si cele de dacie is cu un furtun de racord de spate care costa cu ceva peste 10 lei se pot imbarliga 2 tevi daca nu ajunge cu inca un furtun mai pui una asta sigur merge si o poti face tu cu un pic de rabdare revin acum am vazut ca ti so spart aproape de tembur teava care ti sa spart duce de la tambur pana la furtunu de deasupra puntii care asigura flexibilitatea la miscarea puntii de la tambur pana la furtun ii aprozximativ 1 metru cumperi o teava de dacie de fata dreapta are cam un metru oricum masori si daca nbu ajunge pui de stanga carei mai lunga si nu faci nicio modificare din infiletezi teava in tambur si in furtun si gata succes This post has been edited by Fery_: 21 Oct 2009, 20:06 |
--------------------
Renault
21
- HD75LEX
GTS-1989 1721MPI 69kw
|
|
XtreZz |
![]()
|
Multumesc mult pentru raspuns!
deci sa inteleg ca filetul de la dacie este la fel ca al meu...ca am vazut si conducta lunga de dacie pe la 23 ron...tot asa cu filet in amandoua partile! This post has been edited by XtreZz: 21 Oct 2009, 20:27 |
--------------------
Seat
Leon
- BV 69 XTZ
|
Fery_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 17 January 07 From: DEVA ![]() |
e la fel
eu am pus personal la mine pe masina conductele de fata amandoua de dacie |
--------------------
Renault
21
- HD75LEX
GTS-1989 1721MPI 69kw
|
|
XtreZz |
![]()
|
Multumesc mult pentru raspunsuri!imi poti da detalii despre aerisire?
23 Oct 2009, 16:43: M-am apucat de operatiune...o sa scriu evolutiile aici:D si intrebarile care le am! Astazi la ora 12 m-am inarmat cu spray degripant, cu o cafea si multa rabdare...am ridicat masina si m-am apucat sa incerc sa desfac conductele din repartitor...nu mergeau e niciun fel! pana la urma am rupt 3 conducte...dar a 4-a era un furtun schimbat in service la brasov! si nici ala nu vroia sa iasa...m-am chinuit 2 ore sa il dau jos...pana la urma cu o cheie franceza am reusit sal tin fix ca sa pot sal desfac cu cheia...dupa care am bagat repartitorul in menghina si m-am apucat sa desfac capetele de conducte din el...alta distractie! toate erau blocate...pana la urma am reusit sa dau inca 2 jos dar ultima nu vroia deloc...s-a ras piulita si nu se mai potrivea cu nicio cheie...am incercat sa o pilesc sa se potriveasca cu o cheie dar fara succes! pana la urma dupa trei ore de chin am reusit sa o dau jos si pe ultima cu un fel de cheie franceza....acum il curat...ilf ac frumos si maine ma duc sa imi cumpar conducte! Wish me luck ![]() This post has been edited by XtreZz: 23 Oct 2009, 16:43 |
--------------------
Seat
Leon
- BV 69 XTZ
|
Fery_ |
![]()
|
pana aici bine lucrat ...............
dupa ce pui la loc tevile faci aerisirea iei cu tine pe cineva sa dea la pedala pentru aerisire iti trebe jumat de metru de furtun din ala transparent ca de perfuzii sa-l bagi pe capetii de aerisitor incepi aerisirea cu cea mai lunga conducta si termini cu cea mai scurta umplii vasu cu lichid (nou) foloseste lichid DOT4 la inceput pui sa dea cate 10 pedale si cu pedala calcata desfaci aerisitoru si incepe sa vina lichidul ...........o sa vina cu bule de aer o sa vezi pe furtun strangi aerisitoru repeti operatiunea pana lichidul iese constant fara bule de aer si atunci treci la roata urmatoare cand ai ajuns la ultima si ii ok mai faci un ultim tur de aerisire la fiecare roata cateodata se mai intampla sa mai vina inca 2-3 bule chiar daca inainte era ok sau sar putea sa nu dar tu o faci dupa asta trebe sa mearga ai nevoie cam de o ora sa faci treaba calumea bafta |
--------------------
Renault
21
- HD75LEX
GTS-1989 1721MPI 69kw
|
|
XtreZz |
![]()
|
care sunt capetii de aerisitor? cumva chestiile acelea de panga locul unde se baga conducta in tambur? daca da cum se desfac?
Multumesc anticipat! Mai am o problema..nu vrea sa iasa conducta din tambur...mai incerc maine ca acum nu mai vad nimic deja... |
--------------------
Seat
Leon
- BV 69 XTZ
|
Fery_ |
![]()
|
aerisitoru ii tumburusu ala mic de langa teava si desfaci numa un filet si presiunea iese
numa grija mare sa nmu-l rupi da bine cu degripant si lucra cu atentie |
--------------------
Renault
21
- HD75LEX
GTS-1989 1721MPI 69kw
|
|
XtreZz |
![]()
|
conducte lungi se potrivesc cele de dacie!
Au mai intervenit niste probleme...un nit din pompa..care mi l-au bagat astia in service sa imi suspende spatele nu pot sal scot...niste idei ceva? This post has been edited by XtreZz: 24 Oct 2009, 11:57 |
--------------------
Seat
Leon
- BV 69 XTZ
|
Fery_ |
![]()
|
nu stiu ce sa zic.....................improvizezi la fata locului folosind ce scule ai
succes |
--------------------
Renault
21
- HD75LEX
GTS-1989 1721MPI 69kw
|
|
XtreZz |
![]()
|
mda...am dat de alta problema acum...conducta stanga spate nu am cum sa o fac...pentru ca in repartitor gaura este cu filetul mai amre si nu am de unde sa iau conducta sa se potriveasca:| se pare ca tot la un service ajung
|
--------------------
Seat
Leon
- BV 69 XTZ
|
XtreZz |
![]()
|
am rezolvat in service pana la urma! am frane din nou
![]() |
--------------------
Seat
Leon
- BV 69 XTZ
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 12:07 |