Supraincalzire temp apei cu farurile aprinse!, AJUTOR!!!!
![]() ![]() ![]() |
Supraincalzire temp apei cu farurile aprinse!, AJUTOR!!!!
Tembelu |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 1 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC00010.JPG ( Size: 360.96k ) Number of downloads: 239 __qt420g_m0___KGrHgoH_DQEjlLl__B_BKiTfSUf_Q___27.jpg ( Size: 48.84k ) Number of downloads: 265 |
||
--------------------
Renault Renault BMW
Megane Laguna 320d
2008 1.5dci 2005 1.9dci 2006 2.0d
- HN 05 HXN
|
|||
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
poi in principiu scade turatia gmv ului odata cu consumul becurilor, ori ai modificare ceva pe instalatia electrica, ori e pe moarte GMV, se mai invarte doar din inertie, iar cand aprinzi farurile, care consuma mult, ii iau tot curetul!
|
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu cumva se misca acul in momentul in care aprinzi farurile? Am mai vazut si d-astea... Ia da drumu si la aeroterma, si la dezaburirea lunetei, si vezi daca se ridica acul si mai mult.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Tembelu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 1 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Am facut si asa cu aeroterma si dezaburitorul si se ridica,dar nu foarte mult...cam o liniuta....In legatura cu modificari pe masina,nu vad nici un fir aiurea sau pus de cineva... doar ce e instalatia electrica a masinii...si GMV se invarte bine si cand aprind farurile,doar ca scade foarte putin din turatiile GMV,dar nu foarte tare incat sa-mi incinga asa de rau....Va multumesc!!!!
|
--------------------
Renault Renault BMW
Megane Laguna 320d
- HN 05 HXN
|
|
silvers |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 14 September 07 From: Timisoara ![]() |
Am avut aceeasi problema cu aprinsul farurilor la un r 11 insa la indicatorul de benzina. Daca aprindeam farurile imi arata cu 10 litri mai mult. Am rezolvat-o curatind contactele bordului si punctele de masa ale instalatiei electrice la caroserie in jumatatea din fata a masinii. Nu cred ca se incalzeste apa efectiv, doar indicatorul arata temperatura eronat . Sper sa te ajute cu ceva . Bafta !
|
--------------------
R11 TXE 1985
CLIO 1 1995
LAGUNA 2 2005
|
|
Tembelu |
![]()
|
Exact asta am observat si eu...azi am venit de la Rm Valcea si pe A1 cu farurile aprinse statea apa normal....cum aprindeam farurile crestea temperatura cu 2 liniute,stingeam farurile revenea la normal indicatorul....Multumesc!!!
|
--------------------
Renault Renault BMW
Megane Laguna 320d
- HN 05 HXN
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Trage o masa separata la bord si ii trece.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Baiet iti zisei sa cureti masele de la faruri, suruburi de 13mm, apoi borne baterie curate curate, in special pe plus unde se aduna toti papucii aia.
|
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
Tembelu |
![]()
|
Am facut exact cum mi-ai zis mihai....am curatat toate - si + de la baterie si tot asa imi face...acum am schimbat si antigelul si fara faruri sta la nivel...cum aprind farurile urca instantaneu,le sting revine la nivel....Ms tuturor pentru sfaturi!!
|
--------------------
Renault Renault BMW
Megane Laguna 320d
- HN 05 HXN
|
|
R19/16v |
![]()
|
|
--------------------
DS
5H
|
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
Aceeasi problema o am si eu la cea rosie.
Aprin farurile se ridica acul de benzina cu 1 mm....ma voi uita si la celelelate R19 pe care le detin sa vad cum se comporta. |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Pe stalpii din fata si in stg si in dreapta sunt suruburi de masa, sub plasticele ce acopera prag+stalp inferior, (nu mai tin minte care are legatura cu bordul), merita desfacut si curatat.
|
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:37 |