La 170000 km merita sa o mai tii?
![]() ![]() ![]() |
La 170000 km merita sa o mai tii?
petrescu mihai |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 12 December 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 Dci
2002 cu Hayon Laguna II , 2002, 1.9 Dci, 107 CP
|
|||
gruita2005 |
![]()
|
![]() Membru de la Baia Mare Group: Members Posts: 1.220 Joined: 22 February 08 From: Baia Mare ![]() |
eu am luam masina la 167.000 de km in noiembrie 2007, ea a fost adusa din Franta in 2005 pe la 120.000 km si s-a plimbat printr-o comuna din jud. Satu Mare cu drumurile praf. La directie am mai schimbat bieletele, capetele de bara, bucse bara stabilizatoare, bieletele antiruliu si cam atat. Bineinteles ca trebuie sa schimb bratele si eventual telescoapele si flansele. In rest, in aproape doi ani am ajuns la 196.500 km si am avut probleme destul de minore, indoit jante, schimbat furtune apa si vapori de ulei, indoit jantele (toate 4
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo II
1997, 1.6 16V, 90CP
- MM 05 PMD
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
de acord cu gruita. la cum e piata acum, daca e sa o dai asa posibilul propietar nu o sa stie ce parere sa aiba... nu cred ca o sa se multumeasca cu "nu afecteaza mersul masinii foarte tare" si o sa ti se ofere un pret mic. Daca ar fi sa o repari, in functie de ce ai de reparat... o sa ajungi cam la aceasi chestie si probabil ca o sa iti para rau sa o dai cand o sa vezi ca merge totul ok
![]() Parerea mea este ca n-are sens sa o dai. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(petrescu mihai @ 25 Sep 2009, 16:48) Salut, - Partea exterioara valvei EGR desprinsa complet de la locul ei. - Prezinta urme de ulei pe la conducta care se afla deasupra valvei EGR - Pedala ambreiajului ramane jos destul de des, fiind nevoie sa o ridic cu varful piciorului - La plecarea de pe loc trepideaza destul de rau bordul, daca nu o tin din ambreiaj si accelerez putin - Telescoapele scartaie ( cand apas pe botul masinii) In general toate aceste probleme nu afecteaza mersul masinii foarte tare, adica nu scoate fum, nu vibreaza volanul .. etc, cu exceptia vibratiilor bordului care sunt mai enervante Problema este ca as vrea sa stiu daca merita sa ma apuc sa rezolv aceste probleme, in speranta ca dupa aceea voi mai conduce masina multi ani. sau la kilometrii astia (170 k ) incep sa curga problemele si odata cu ele si miile de euro cheltuite pe ea. Stau si ma tot gandesc ce naiba sa-i fac, sa o vand sau sa o repar si sa o mai pastrez cativa ani. Dati-va si voi cu parerea, ce ati face in locul meu. Multumesc. Nu stiu ce sa zic de egr... ce ai putea improviza sa legi la loc cele doua parti. Urmele de ulei le poti face sa dispara foarte simplu, in 10 minute si cu 3 lei costuri in caz ca nu ai banda de teflon prin casa. Cauta pe sectiune ca s-a discutat. In principiu trebuie sa pui banda de teflon in santul garniturii damperului ca sa scoti garnitura un pic in afara si astfel sa izolezi mai bine acolo). La pedala ambreiajului se pune un arc suplimantar...il gasesti la dezmembrari sau la reno. Nu costa deloc mult. Daca e pompa de ambreiaj o iei tot de la dezmembrari cu 100 lei. In legatura cu trepidatia motorului iarasi s-a discutat. Daca e tamponul de sus te costa cam 400-500 lei. Daca e bieleta anticuplu de sub motor te costa 120 lei. Nu stiu daca iti scartie telescoapele, poate flansele sau pivotii, dar oricum, asta e legata de drumurile de la noi. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
dar daca e volanta(ca si la mine) pretul este de 1000 de euro
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
2004/Emotion
- SM 60 TNG
|
|
petrescu mihai |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 12 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Am sa ma duc zilele astea la un service sa-mi fac o diagnsticare completa, sa-mi dea o lista cu piese care trebuie schimbate.
Teama mea cu astia de la service e ca s-ar putea sa-mi spuna ca trebuie sa schimb mai mult decat este necesar. Apropo stiti ceva de serviceul auto TOPTENAG (au si site ) ?? sunt seriosi,scumpi? ziceu ca ma costa 50 ron verificare parte mecanica , 80 ron partea electrica |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 Dci
2002 cu Hayon Laguna II , 2002, 1.9 Dci, 107 CP
|
|
tibirk |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 20 September 06 ![]() |
Mare grija cu diagnosticarea asta completa. Teama ta cu service-urile a fost si teama mea. Dar, surpriza.......masina facea ca toti dracii (batea de te scotea afara cu dureri de urechi) iar astia de la service-urile Renault imi ziceau ca nu are nimic, ca totul e in regula.....i-am facut si itp-ul la ei cu bataile alea. Apoi, cand m-am intors la service mi-au schimbat un pivot asa ca sa nu zic eu ca n-au facut nimic.....in fine....Pana la urma am fost cu masina in curtea unui mester care mi-a schimbat bucsile de la bara stabilizatoare si s-a facut liniste deplina.
This post has been edited by tibirk: 28 Sep 2009, 09:23 |
--------------------
-
-
- Renault Laguna II, 1.6, 16v, 2001, K4M710
|
|
TheAlphonso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 11 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu recomand Top Ten (daca sunt cei din curtea Stadionului National). Am avut o masina la ei in Service si odata cand le-am facut o vizita pe neasteptate am gasit masina fara capota motorului montata (dupa cateva zile de ploaie, va dati seama cum arata motorul) iar in masina dormea un caine ciobanesc mioritic tolanit pe bancheta din spate. Total neseriosi.
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCi 88kW
2002 Privilege
- B-XX-LIF
|
|
PMG_tr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 737 Joined: 14 January 09 From: Turnu Magurele ![]() |
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
2003 expresion
- TR-04-CWY NU FURA! Guvernul uraste concurenta!
|
|
gheorghita88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 25 November 08 From: pitesti ![]() |
masinuta mea are 226000 km si sunt multumit oricum verifica istoricul masini proprietari, revizi etc pentru ca la urma conteaza sa fie o masina buna, cu un istoric bun(putini propierari revizi la timp) decat o masina cu km dati inapoi
|
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:07 |