Carburator de dacie pe motor 1.4
![]() ![]() ![]() |
Carburator de dacie pe motor 1.4
SOARECELE |
![]() ![]()
|
||
![]() mereu fara timp liber Group: Members Posts: 296 Joined: 9 February 09 From: bucurestiul de altadata ![]() |
|
||
--------------------
MITSUBISHI
COLT
- B-06-LDX/B22TIW
2008 SAM SAFETY
|
|||
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Solexul tau, are prezoanele de prindere pe galerie, paralele cu motorul, sau sunt decalate cu cca 30 grade?
Daca nu sunt decalate, merge pus destul de usor. Daca sunt decalate ai nevoie de flansa. |
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
SOARECELE |
![]()
|
![]() mereu fara timp liber Group: Members Posts: 296 Joined: 9 February 09 From: bucurestiul de altadata ![]() |
sincer nu l-am desfacut vreodata cu mana mea, habar nam cum e prinderea
am inteles k flansa aia, la o adica, se poate fabrica dintr-o tabla speram poate ca cineva a facut o astfel de operatie si ma poate lamuri in amanunt ce si cum. ideea e ca mas duce sa cumpar carb nou din targ de la vitan si apoi sa ma duc cu el in brate la mecanic... asigurandu-ma insa dinainte ca se poate rezolva operatie fara interventii prea mari... cam asta ar fi |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
- B-06-LDX/B22TIW
2008 SAM SAFETY
|
|
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am un Zenith pe masina cu prinderea identica cu Solex 32 bis, daca si pe al tau scrie 32 bis, sigur ai nevoie de flansa, flansa aia nu e chiar o jucarie, trebuie facuta dreapta sa nu ai treaba cu aerul fals. Si eu ma gandesc daca nu pot sa-l curat pe Zenit sa trec la Carfil, un carburator extrem de simplu usor de reglat, dar putin cunosc sa il regleze cum trebuie.
|
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
tilicaru |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 April 08 ![]() |
tial last un pm . am eu 2 carburatoare unul nou nout aproape folosit un an merge impecabil si unul care tre curatat . daca ai mai tre cuiva . ym : alex2claudiu . eu am pus injectia .
|
--------------------
renault r5 campus
renault
1987
|
|
tilicaru |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 April 08 ![]() |
poze cu carb
This post has been edited by tilicaru: 12 Sep 2009, 14:49 Attached thumbnail(s) IMG_0393.JPG ( Size: 90.81k ) Number of downloads: 121 IMG_0392.JPG ( Size: 85.43k ) Number of downloads: 132 IMG_0097.JPG ( Size: 130k ) Number of downloads: 125 IMG_0098.JPG ( Size: 118.05k ) Number of downloads: 130 |
--------------------
renault r5 campus
renault
1987
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 00:29 |