Butoane geamuri electrice
![]() ![]() ![]() |
Butoane geamuri electrice
PunkyBogdan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 3 September 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
- IS-06-GXD
2004
|
|||
tunderbird |
![]()
|
![]() tunzator de iarba & atacator de integritatzuri Group: Members Posts: 3.193 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, au montate in ele niste beculete care se aprind odata cu luminile de pozitie si cu becurile de la butoanele din bord/radio.
Este foarte posibil sa fie arse toate trei. Eu asa am patit. Se pot inlocui si cu led-uri, bineintels montand in serie si rezistenta de protectie. |
--------------------
Dacia
Dacia
- B 13 ABC
1100 - '69, '70 ; 1300 - '70,'81 ; 1310cli - 2000 Renault Twingo 1,2 16V - 2001
Renault Laguna Concorde 1,6 16V - 1999 Cocoșul e mai frumos ca vulturul, numai că nu poate zbura! (N. Iorga) |
|
fanebabanu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 23 March 09 ![]() |
La mine se aprin doar cele doua de pe usa soferului. In dreapta cred ca e ars. Are cineva idee cum se schimba? nu ca m-ar deranja prea tare dar poate ma plictisesc intr-o zi.
|
--------------------
Renault
Clio
2003 1,4 8v
|
|
oanadenisa |
![]()
|
RENAULT Group: Members Posts: 939 Joined: 19 April 09 From: Focsani ![]() |
se scoate butonul din suport apoi cu grija se desface butonul si ai sa gasesti o piese portocalie sub ea e un bec poti sa pui un led cu un rezistor de 1k sa tii cont de polaritate ca altfel nu v a functiona
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 8v /GPL
- VN
expresion 2003 RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
PunkyBogdan |
![]()
|
multzumesc ...am sa incerc maine sa bijuteresc la ea!
|
--------------------
Renault
Clio
- IS-06-GXD
2004
|
|
BR-89-TZU |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 10 September 08 ![]() |
o intrebare !
![]() 5 Sep 2009, 08:26: ar fi tare ![]() This post has been edited by BR-89-TZU: 5 Sep 2009, 08:26 |
--------------------
RENAULT
CLIO
- br-89-tzu
2003 1.4 mpi 8v 75 cp
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Exista unele alarme cu modul de ridicare al geamurilor. Un exemplu gasesti aici.
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
PunkyBogdan |
![]()
|
am reusit in cele din urma sa schimb becurile....dupa lungi cautari ....ca cica nu's leduri ci beculete...in fine e treaba de 10 min si nu trebuie decat o surubelnita dreapta si putina rabdare:p
|
--------------------
Renault
Clio
- IS-06-GXD
2004
|
|
BR-89-TZU |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 10 September 08 ![]() |
si poti sa ne dai mai multe detalii?
![]() |
--------------------
RENAULT
CLIO
- br-89-tzu
2003 1.4 mpi 8v 75 cp
|
|
ionutt daniel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.139 Joined: 22 August 06 From: Giurgiu ![]() |
Eu am facut treaba asta la un Rover la aproape toate butoanele. Becurile erau identice cu cele folosite la iluminarea fetelor de casetofoane, ca atare le-am cumparat de la un magazin de piese electronice. Cel mai bine scoateti unul si mergeti la magazin sa-l comparati.
This post has been edited by ionutt daniel: 11 Nov 2009, 23:01 |
--------------------
renault
espace
- bulgariax4
2.2
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Azi am schimbat unul din becurile butoanelor pentru geamuri, cele de pe consola centrala in cazul meu. Era ars, am verificat prin masurare. Becul l-am cumparat de la un magazin de electronice, 0,5 ron bucata.
Operatiuni: Se scot cele trei suruburi care fixeaza consola centrala, masca schimbatorului de viteze. trec peste asta, operatiunea este descrisa in mai multe tutoriale. Se demufeaza butonul cu pricina prin tragere, nu are siguranta de fixare. Butonul se scoate din consola in sus, prin impingerea clemelor de mentinere. Butonul iese cu tot cu partea inferioara. P080111_11.36.jpg ( Size: 269.93k ) Number of downloads: 1068 Se scoate capacul superior al butonului, butonul propriu-zis. Are 4 puncte, iese usor cu o surubelnita dreapta, plasticul fiind foarte rezistent. P080111_11.36__01_.jpg ( Size: 292.64k ) Number of downloads: 1137 Apoi ies prin tragere in sus cele doua cleme de plastic albe, un fel de limitatoare ale cursei butonului. P080111_11.45__01_.jpg ( Size: 269.29k ) Number of downloads: 1120 P080111_11.45.jpg ( Size: 308.55k ) Number of downloads: 1110 Tot in sus, prin tragere cu un patent subtire ar trebui sa iasa si butonul portocaliu, sub care se "ascunde" becul in cauza. Se scoate de acolo si se inlocuieste, operatiunea de montare se face exact in ordine inversa. P080111_12.02.jpg ( Size: 276.74k ) Number of downloads: 1113 Munca - approx. o ora. rezultatul? Nepretuit ![]() |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
eu mi-am pus leduri rosii
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Nice:)
Am pus led verde la bricheta, arata bine ce-i drept. Am schimbat pana acum becurile la butoane, dupa aia la bricheta si inchidere centralizata, acum nu mai merg cele de la aeroterma (dreapta) si nici cel de la dezaburire. Nu stiu de ce, dar toate s-au ars in interval de 2 saptamani. ![]() |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
al1n |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 416 Joined: 1 August 08 From: Iasi ![]() |
presupun ca ai pus acelasi tip de bec...vezi sa nu iti mai arda ceva(doamne fereste) pe la instalatia electrica, nu cred ca e normal sa ti se arda becurile pe rand intr-un interval asa de scurt
|
--------------------
Dacia/Renault
Berlina 1.4/Symbol Expression 1.2 16v
'99/2010
|
|
danromania2002 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 323 Joined: 12 June 06 ![]() |
Merge si led pus care merge la 12 v fara nici o modificare - http://www.reno.ro/Bec-ars-de-la-butonul-d...ul-t176038.html
|
--------------------
Renault
Clio 1.5 DCI , Clio 3
2004 Symbol, 2008
|
|
kid2004kid2004 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 15 January 11 ![]() |
[B] sall Am si eu o intrebare. Am un symbol din 2007 si mi s-a ars un bec din bord, mai exact din dreptul potentiometrului pentru ventilator. pentru a schimba acel bec trebuie sa dau jos tot bordul? sau se poate umbla cumva prin spatele cd-playerului? Multumesc.
|
--------------------
renault
symbol
- B 101 SER
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 16:15 |