[VAND]Piese Clio Symbol 2008
![]() ![]() ![]() |
[VAND]Piese Clio Symbol 2008
aly_vo |
![]()
|
||
![]() . . . Group: Members Posts: 475 Joined: 23 September 07 From: Nehoiu \ Buzau ![]() |
|
||
--------------------
Audi
A6
Quattro Skoda fabia 1.2 HTP; Ex Fabia 1.2HTP 'Mototolita total' de BN03WUW
|
|||
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Salutare Aline !
Hai ca nu mai stiam de tine de ceva vreme. Pe unde umbli mon cher ? ![]() Ma intereseaza: - spirala airbag - bileleta directie (stanga - dreapta) - suport etrier + culise (stanga - dreapta) - cap de bara (stanga - dreapta) - tampon de basculare - rulment roata spate - lampa plafon - chedere usi + (eventual portbagaj) + cheder parbriz (ultimul daca mai e ok) - filtru polen - lampa stop spate (ambele, daca e pretul ok) - ceasuri bord Si ar mai fi si altele dar vorbim la fata locului sau la telefon. Si nu in ultimul rand... DUPA PRINCIPIUL PRIMUL VENIT - PRMUL SERVIT, AM INTIETATE ! Ok ? ![]() Eventual fa-mi un pret de criza pentru toate astea... O medie, vezi tu... O rotunjire, asa ca-ntre prieteni. ![]() This post has been edited by Flamingo: 30 Aug 2009, 08:27 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Vreau eu capacele de roti, in ce conditii sunt? Cum pot sa intru in posesia lor?
|
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
oanadenisa |
![]()
|
RENAULT Group: Members Posts: 939 Joined: 19 April 09 From: Focsani ![]() |
ma intereseaza jentile de tablala ce pret?
|
--------------------
Renault
Clio 1.4 8v /GPL
- VN
expresion 2003 RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.168 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
@Flamingo
la cum arata, cred ca dupa impact nu prea se merita sa pui capetele de bara si bieletele alea filtrul de polen mai bine pui nou asta sa ii dau si un UP lui alin;) This post has been edited by daniel4ro: 30 Aug 2009, 14:18 |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
|
|
aly_vo |
![]()
|
![]() . . . Group: Members Posts: 475 Joined: 23 September 07 From: Nehoiu \ Buzau ![]() |
Flamingo...noi am discutat la tel (te astept sa vi cu masina).
andreis ai PM oanadenisa : jantele cu cauciucuri au plecat odata cu motorul ! |
--------------------
Audi
A6
|
|
aly_vo |
![]()
|
Se mai adauga la lista :
Frana de mana cu tot cu cablu - 100 ron tapiseria de pe plafon - 30 ron centuri - 30 ron/buc ECM+UCH+cap de cheie cu cip (fara telecomanda) - 120 euro vaporizator A/C - 200 ron unitate ABS - 100 euro |
--------------------
Audi
A6
|
|
1100 Rs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 494 Joined: 4 November 04 From: fane babanu` ![]() |
Pompa de servo directie sau macar motorasul electric le mai ai / mai sunt functionale ? Daca da ce pret ?
|
--------------------
Dacia
1300
- B 53 ZAT
1977 Smile and wave boys, smile and wave
|
|
aly_vo |
![]()
|
Pompa e bucati si bucatele...nu prea se vede in poza.. dar lovitura a luat-o pe parte stanga chiar in lonjeron.
Mai adaug la lista : Egr-ul (uitasem de el...nu s-a dat cu motorul) complet - 200 ron Display bord (ceas, temperatura, radio) - 100 ron. O sa-mi fac ceva timp si sa fac cateva poze la piese ![]() This post has been edited by aly_vo: 1 Sep 2009, 21:16 |
--------------------
Audi
A6
|
|
oanadenisa |
![]()
|
RENAULT Group: Members Posts: 939 Joined: 19 April 09 From: Focsani ![]() |
instalatia de a/c
capitonajul de la portbagaj capacul de la filtru de polen |
--------------------
Renault
Clio 1.4 8v /GPL
- VN
expresion 2003 RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(daniel4ro @ 30 Aug 2009, 13:06) @Flamingo la cum arata, cred ca dupa impact nu prea se merita sa pui capetele de bara si bieletele alea filtrul de polen mai bine pui nou asta sa ii dau si un UP lui alin;) Multumesc pentru sfata Dane ! ![]() QUOTE(aly_vo @ 30 Aug 2009, 14:35) Flamingo...noi am discutat la tel (te astept sa vi cu masina). andreis ai PM oanadenisa : jantele cu cauciucuri au plecat odata cu motorul ! Aline... iti spun si aici ce ti-am zis la telefon zilele trecute. Astept sa imi intre niste bani si te vizitez foarte curand. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
silviustel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 14 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Toba se potriveste si la Clio Symbol 1,4 8V pe bnzina? Daca da, o iau pe loc.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 1.5 / Kadjar 1.5 EDC
2008 / 2015
|
|
aly_vo |
![]()
|
oanadenisa - din A/C a mai ramas doar vaporizatorul
capitonajul nu-l pot da separat ..ramane cu capota capacul de la F.P. nu garantez ca mai e intreg. Silviustel - cred ca se potriveste (se poate adapta; am pus eu pe un 1.4 una de diesel si am indoit doar acel suport de prindere in tamponul de cauciuc). Flamingo ...ramane cum am stabilit ![]() This post has been edited by aly_vo: 2 Sep 2009, 21:49 |
--------------------
Audi
A6
|
|
aly_vo |
![]()
|
ABS-ul ramane la subsemnatul....asa ca-l scot din lista !
UP ! Mai pun la lista : Luneta spate cu dezaburire - 300 ron This post has been edited by aly_vo: 4 Sep 2009, 20:56 |
--------------------
Audi
A6
|
|
marius2606 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 483 Joined: 16 October 06 ![]() |
Salut Alin, vreau sa te intreb daca mai ai stopurile acelea ca ma intereseaza!
|
--------------------
renault
megane
- CL 10 ZCR
2002 coupe
|
|
lorin_b |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 14 October 07 From: bucuresti ![]() |
capacele si ambele proiectoare ,daca le mai ai, le vreau eu!
|
--------------------
renault
symbol
- B 43 EFF
2003
|
|
cristim5 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 6 February 08 ![]() |
Caseta de directie o mai ai? Daca da cat costa?
|
--------------------
renault
symbol
2006
|
|
aly_vo |
![]()
|
Marius: am stopurile.
Lorin_b : capacele pleaca catre hellcat iar proiectoarele inca sunt. Cristim5 : caseta din nefericire este praf...a dat cutia de viteze in ea si s-a spart. Pentru cine vrea piesele ..dati-mi un tel sa discutam. |
--------------------
Audi
A6
|
|
zarul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 5 March 09 ![]() |
scaune? si daca da sunt cu reglaj pe inaltime?
![]() |
--------------------
renault
clio symbol
2002 1.4mpi
|
|
aly_vo |
![]()
|
Scaunele si banchetele spate s-au dat de la inceputul dezmembrarii masinii.
|
--------------------
Audi
A6
|
|
cristim5 |
![]()
|
Legat de caseta de directie stricata. Poti sa imi spui cam in ce conditie este? Daca piesele din ea , semeringuri si ce mai are sunt in stare buna? Caseta mea face figuri si as vrea sa o repar, dar am nevoie de piese. Mersi.
|
--------------------
renault
symbol
2006
|
|
aly_vo |
![]()
|
Caseta are axul indoit si cu siguranta a strivit si simeringul de la cremaliera...daca o vrei asa (inca nu am aruncat-o) ti-o fac cadou
![]() |
--------------------
Audi
A6
|
|
cristim5 |
![]()
|
Multumesc oricum, dar nu imi mai este utila.
|
--------------------
renault
symbol
2006
|
|
aly_vo |
![]()
|
UP !
|
--------------------
Audi
A6
|
|
fatal1ty |
![]()
|
![]() Xenoane Group: Members Posts: 483 Joined: 27 October 08 From: Brasov[Kronstadt] ![]() |
salut.m-ar interesa afisaju de la cd-player...eu am tavita din aia mare....si vreau sa ii pun afisaj....mi-ar trebui afisaju cu tot cu plasticu care il acopera....daca mai e intreg.....iti atasez o poza sa intelegi mai bine....
Attached File(s) |
--------------------
Renault
Clio 2 Campus
- N T T
2007 Merg... si imi place!!!
|
|
aly_vo |
![]()
|
Da este ! si display-ul si plasticul..sunt intacte. Interiorul nu a avut de suferit in afara de climatizare (Valeo Made in Romania). Da-mi maine un telefon; poane ne gasim in bv ca ajung si eu saptamana asta.
|
--------------------
Audi
A6
|
|
fatal1ty |
![]()
|
![]() Xenoane Group: Members Posts: 483 Joined: 27 October 08 From: Brasov[Kronstadt] ![]() |
maine te contactez...iti mai atasez 3 poze ca-sa vezi ce am eu...si ce imi trebuie...adica ecranu care are 3 butoane pe el....plasticu care inca mai era pe bord in poza...si plasticu exterior care vine si peste gurile de aerisire....mersi mult....pe maine
Attached thumbnail(s) aV1ci4Lr_04b2bb24ba695a88f1e8be5a4efba74c_resize.jpg ( Size: 69.61k ) Number of downloads: 672 Pq2p5WjJ_04b2bb24ba695a88f1e8be5a4efba74c_resize.jpg ( Size: 106.89k ) Number of downloads: 463 Attached File(s) |
--------------------
Renault
Clio 2 Campus
- N T T
|
|
catuta |
![]()
|
![]() Membru care uraste "porumbeii"!! Group: Members Posts: 509 Joined: 27 May 09 From: Galati ![]() |
Langa filtrul de polen cum scoti ventilatorul in partea dreapta(cum bagi mana)se afla o cutiuta cu un motoras care inchide/deschide clapeta de recirculare aer si tare fericit m-ai face daca voi intra in posesia ei.Daca nu te descurci sa o gasesti iti voi da mai multe detalii.Ms.mult si astept un mesaj la 0769423452 si te voi suna eu.
|
--------------------
Honda
CB 1000 Big One
- GL 53 ROC
16v 130CP Avem o tara superba,pacat ca e locuita de..
|
|
aly_vo |
![]()
|
@catuta : stiu despre ce e vorba...de la acea 'cutiuta' a mai ramas doar motorasul...90% din plasticaraia climatizarii a fost crapata (Made in Romania); s-a deplasat panoul dintre motor si habitaclu....si de aici a pleznit climatizarea...si ventilatorul e crapat pe o parte...
Ne auzim maine... 14 Sep 2009, 21:33: Displayul pentru CD (temperatura, ora...) a ajuns la fatal1ty , vor ajunge in curand si proiectoarele tot la el; sa le folosesti sanatos ! This post has been edited by aly_vo: 14 Sep 2009, 20:33 |
--------------------
Audi
A6
|
|
fatal1ty |
![]()
|
mersi mersi.....de abia astept sa le pun la un loc toate.....ne auzim luni;)
|
--------------------
Renault
Clio 2 Campus
- N T T
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st August 2025 - 03:57 |