Filtru aer sport, Model+montaj
![]() ![]() ![]() |
Filtru aer sport, Model+montaj
Vallybz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|||
shaolin_taval |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 27 February 08 From: bucuresti ![]() |
am vazut pe autokarma.ro un filtru de aer sport de la K&N la 210 RON care se potriveste cu filtru norlmal de aer si nu cred ca mai trebuie sa mai faci modificari.Nu stiu daca mareste cu mult puterea motoruli.O sa-mi iau si eu unu pe viitor.Daca iti cumperi sa-mi zici si mie daca se simte vreo diferentza.am atasat si o poza cu filtrul de pe autokarma
Attached thumbnail(s) K_N.jpg ( Size: 31.63k ) Number of downloads: 312 |
--------------------
renault
megane
- OT-87-RMY
2002 break 1.6 16v 79kw
|
|
mojorisin |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 24 July 07 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 107 cai alerti
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
am vazut ca mai sunt cele in forma tronconica, care sunt mult mai ieftine, variaza pe undeva pe la vreo 70 de lei,dar nu stiu cat de bune...de acelea stiti ceva....?am inteles ca trebuiesc montate altfel
|
--------------------
Renault
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
mojorisin |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 24 July 07 ![]() |
cele conice POT fi mai bune doar in cazul in care asiguri tubulatura potrivita sa traga aer RECE de afara si nu aer cald din compartimentul motor. Ca si performante nu sunt peste cele din cutie (in orice caz, nu cele la 70 roni). Daca gasesti un tutorial de montare corecta si pe cineva care sa afirme ca a obtinut rezultate bune cu el, atunci ia-l.
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 107 cai alerti
|
|
Vallybz |
![]()
|
pai aia caut si eu un tutorial....sa vad cum se face...si unde sa il montez...
|
--------------------
Renault
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 05:50 |