Discuri sau Tamburi?:-?, ce sa fac?
![]() ![]() ![]() |
Discuri sau Tamburi?:-?, ce sa fac?
M@NIVELA:)) |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 15 January 09 From: Sf.Gheorghe ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
- CV44FTY
99
|
|||
s3rg3ntu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 11 August 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
suna la nr asta poate are ce iti trebuie 0744864215. Bafta!
|
--------------------
Renault
21
2L Turbo Quadra
|
|
R25_GTS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 4 June 06 ![]() |
@ M@NIVELA:))
Salut Nu umbla la ei. Da-i jos si trimite-i la mine sa-i repar, am destula experienta la activ. In nici un caz sa nu pui tamburi, n-o sa-ti mai mearga nici ABS-ul. Numai bine |
--------------------
Old
Romb
Fan
|
|
B 14 JMF |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 4 February 08 ![]() |
R25_GTS are dreptate!! Si eu am avut aceeasi problema, le-am dat jos, le-am desfacut in bucati le-am curatat pana aratau ca noi, le-am asamblat si acum am frane beton. Problema este ca se infiltreaza si se depun mizerii si asta iti blocheaza pistonul, iar cu timpul se intepeneste de tot(nu e bine ca l-ai anulat, lichidul de frana il curata).
Tamburii nu sunt nici pe departe la fel de buni ca etrierii, ca sa nu mai vorbesc ca o sa iti dea erori la computer, asa cum au patit toti cei care au schimbat ceva la tipul masinii. Daca te duci la un mecanic iti va spune sa iti iei altul, nimeni nu vrea sa se chinuie la o piesa asa de mica ca nu face bani, asa ca tre sa te chinui tu un pic. Uita-te la postul meu despre etrieri cum i-am curatat eu, e migalos da o sa ai frane dupa aia, si nu costa bani:) ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
25
- B 14 JMF
1989 V6-2963cmc-173CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 18:18 |