Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Discuri sau Tamburi?:-?, ce sa fac?

M@NIVELA:))
post 22 Aug 2009, 11:48
Post #1

Membru

Group: Members
From: Sf.Gheorghe

am o mica problema cu franarea pe spate,am ABS ,si discuri pe spate,problema este ca un etrier este blocat(acum este anulat ca fierbea roata) si celalalt nu franeaza prea bine ....am auzit ca sunt destul de greu de gasit bune sau de reparat,ce m-am gandit eu si vreau sa va cer un sfat, sa renunt la discuri si sa pun tamburi?dar cred k trebuie sa renunt la ABS daca renunt la discuri si nu prea as vrea acest lucru, astept cateva pareri, si nu imi spuneti sa raspund pe PM ca nu pot :-??

--------------------
Renault Laguna - CV44FTY 99
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
s3rg3ntu
post 22 Aug 2009, 22:11
Post #2

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

suna la nr asta poate are ce iti trebuie 0744864215. Bafta!

--------------------
Renault 21 2L Turbo Quadra
+
R25_GTS
post 24 Aug 2009, 09:38
Post #3

Membru autentic

@ M@NIVELA:))

Salut

Nu umbla la ei. Da-i jos si trimite-i la mine sa-i repar, am destula experienta la activ. In nici un caz sa nu pui tamburi, n-o sa-ti mai mearga nici ABS-ul.

Numai bine

--------------------
Old Romb Fan
+
B 14 JMF
post 24 Aug 2009, 18:49
Post #4

Membru incepator

R25_GTS are dreptate!! Si eu am avut aceeasi problema, le-am dat jos, le-am desfacut in bucati le-am curatat pana aratau ca noi, le-am asamblat si acum am frane beton. Problema este ca se infiltreaza si se depun mizerii si asta iti blocheaza pistonul, iar cu timpul se intepeneste de tot(nu e bine ca l-ai anulat, lichidul de frana il curata).
Tamburii nu sunt nici pe departe la fel de buni ca etrierii, ca sa nu mai vorbesc ca o sa iti dea erori la computer, asa cum au patit toti cei care au schimbat ceva la tipul masinii.
Daca te duci la un mecanic iti va spune sa iti iei altul, nimeni nu vrea sa se chinuie la o piesa asa de mica ca nu face bani, asa ca tre sa te chinui tu un pic. Uita-te la postul meu despre etrieri cum i-am curatat eu, e migalos da o sa ai frane dupa aia, si nu costa bani:)smile.gifsmile.gifsmile.gif

--------------------
Renault 25 - B 14 JMF 1989
V6-2963cmc-173CP
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th August 2025 - 18:18
Dacia