Politia Romana a primit un Mitsubishi Lancer, EVO X
![]() ![]() ![]() |
Politia Romana a primit un Mitsubishi Lancer, EVO X
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Te contrazici. Ori l-au cumparat ori le-a fost oferit?
La tv au spus ca le-a fost oferit spre folosinta 2 luni. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Le-a fost oferit un EVO chinuit si obosit....
Asa s-ar auzi...Masina a fost in proprietatea cuiva...candva.... This post has been edited by driverx: 18 Aug 2009, 18:32 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Daca l-au dat pt 2 luni mai bine nu il mai dadeau..oricum il primesc inapoi cu ambreiajul distrus de la plecari din limitare prin parcare pe la politie
![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Pentru Mitsubishi e marketing. Fraieri sunt astia ca pun botul. Se joaca si ei 2 luni cu masini straine. Mie "2 luni" mi se pare penibil.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Nu sunt nici in stare sa merga cu el
![]() Adica le arat ce nu for face ei niodata ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
'''oricum il primesc inapoi cu ambreiajul distrus'''
Fii serios..cum sa se strice??este japoneza...rezista 1 mil de km fara ca sa schimbi nimic..rareori benzina.. ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
cred ca toti spera sa vanda statului acum masini, daca piata e cazuta. Porsche romania, cred ca e cel mai in foame
![]() |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
YO4RLP |
![]()
|
![]() membru radioactiv Group: Members Posts: 331 Joined: 20 December 05 From: Galați ![]() |
Am văzut și eu la știri ... când am auzit că valoarea e de 40 000 euro
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
- GL-06-EAF
Confort 2002 Cine vrea, găsește posibilitați; cine nu vrea, găsește scuze.
|
|
membru_DC |
![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am vazut acum cateva zile pe A2 pathfinder argintiu branduit cu Politia pe el...
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.083 Joined: 23 July 09 ![]() |
Parerea mea este ca Loganul de 1.4 e suficient pentru Politia Romana, asa ca faptul ca or sa le ia Lancer-ul dupa 2 luni nu e o tragedie, oricum in 2 luni se termina si sezonul estival.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ramaneti la subiect, va rugam!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Cateva poze:
SURSA Attached thumbnail(s) mitsubishi_lancer_evo_politia_101.jpg ( Size: 191.78k ) Number of downloads: 508 mitsubishi_lancer_evo_politia_109.jpg ( Size: 164.99k ) Number of downloads: 489 mitsubishi_lancer_evo_politia_111.jpg ( Size: 166.19k ) Number of downloads: 510 mitsubishi_lancer_evo_politia_112.jpg ( Size: 209.9k ) Number of downloads: 466 |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
- B 97 Z I P ]
2014 Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(Filip @ 18 Aug 2009, 21:48) Parerea mea este ca Loganul de 1.4 e suficient pentru Politia Romana, asa ca faptul ca or sa le ia Lancer-ul dupa 2 luni nu e o tragedie, oricum in 2 luni se termina si sezonul estival. Esti tu sigur? Si daca in 2 luni se termina sezonul estival ce? Se inchid si autostrazile cumva? Se restrictioneaza traficul pana reincepe "sezonul"? Vitezomanii si criminalii isi stopeaza activitatea odata cu inchiderea sezonului estival? Cat despre afirmatia ca "1,4 este suficient", iar gresesti. Sunt atatea situatii in care politia urmareste infractori cu masini de zeci de mii de euro, nu poti sa urmaresti o asemenea masina cu un LOGAN 1.4 ! Daca loganul a costat 70.000 de euro, nu vreau sa ma gandesc ce pret ar avea mitsubishi lancer, la un contract cu politia romana....... |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
Nu suntem in State. Aici nu se urmaresc masini.
Si daca chiar face probleme un vitezoman, sunt destule echipaje pe drum, se blocheaza drumul si s-a terminat. |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Nu suntem in state dar au fost destule urmariri pe soselele patriei. Asta nu este o scuza pentru a "nu avea masini performante". Nu am fost, nu suntem si nici nu vom fii prea curand un popor civilizat la capitolul "automobilistic". O confirma statisticile negre lunare sau anuale ale politiei. Daca nu furau astia cu loganurile atatia bani, ne permiteam multe astfel de masini, precum evo x, dar deh..... "tre sa manance si gura unora". Asa ca ne multumim sau mai bine zis "se multumeste" (politia) cu "inchirieri".
|
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 20:51 |