Reparatie capitala motor, experienta ?
![]() ![]() ![]() |
Reparatie capitala motor, experienta ?
davincu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 20 September 07 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
renault 5
gts benzina
- TM 03 TIJ
1985
|
|||
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Spune ce motor ai, ce cod are, iti dau un manual ptr ce ai nevoie.
|
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
davincu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 20 September 07 From: Timisoara ![]() |
Benzinar , 1398 (1400) motor C1J , masinuta R super 5 fabricata in 1986 !
|
--------------------
renault 5
gts benzina
- TM 03 TIJ
1985
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
ansamblu motor (piston + segmenti + bolt + sigurante + camasa + inele etansare) KS 155.15 lei/buc
set complet garnituri Glaser 167.52 lei/set sc szakal metal...este si in timisoara. nu ai masurat sau vorbit cu vreun mecanic : nu merge set de dacie ? |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
davincu |
![]()
|
Adi , urmeaza sa dau motorul jos. Din datele ce le am de pe net pentru tipul asta de motor merg perfect cele de Dacia . Aici insa este unul din punctele de interes de discutat: si anume am auzit deseori cum ca seturile de Dacia sunt foarte proaste. Am auzit uneori si pareri cum ca nu sunt rele. Asa ca sunt derutat si asteptam si alte pareri . O socoteala simpla imi arata ca daca bag foarte multi bani in motor si il fac sa mearga 100.000 sau mai mult , probabil depaseste cu mult speranta de viata a masinii , sau ajung la o suma la care spun ca mai bine imi iau alta !
Asadar caut optimul intre reusita tehnica si economic ! -Are cineva vre-o parere - din proprie experienta - despre piesele de Dacia ? Despre axul cu came stie cineva ceva ? Cum constat , cum repar , ce costuri implica ? |
--------------------
renault 5
gts benzina
- TM 03 TIJ
1985
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
axul cu came...cel mai bine e schimbat ..reconditionat nu tine.
eu,cind am primit primul papuc (1400 cc) a trebuit sa fac capitala (adica set motor+vibrochen nou+pompa de ulei+pompa benzina+ax came+rectificat chiulasa) si am optat ptr piese de uzina...cu set de uzina,la dacia papuc am tras 99.000 km de ea in 2 ani...ulei de motor am folosit liquid moly 20w40..apoi am primit alta...si masina mergea bine ... despre seturile de dacie am auzit vorbe bune de "setul borgo" . |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 12:20 |