SUVENIRURI RENAULT
![]() ![]() ![]() |
SUVENIRURI RENAULT
alin007 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.710 Joined: 20 October 08 From: MIOVENI AG ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
11
- AG 04 TKK
85 TXE Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos decat plasticele de ultima generatie!
|
|||
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Uite, eu am pus ieri o saiba (dupa ce am polizat-o sa intre) la intrerupatorul de pe pedalier...ala care "citeste" pozitia "ridicat" a pedalei de ambreiaj. Am pus saiba pentru ca rahatu' ala de plastic din care e facut pedalierul a cedat si intrerupatorul sarea de acolo. Te vei intreba ce legatura are.
Legatura devine in felul urmator: Omul da o groaza de bani o pe o masina la care firma producatoare a economisit ceva bani prin calitatea materialelor 1:0 pentru ei... Daca i se intampla ceva de genul a ceea ce am povestit eu mai sus si nu vrea sa se chinuie in stil romanesc cu o saiba, omul mai marca o data (sau de mai multe ori) banul. Din nou, prea mult in raport cu ceea ce i se ofera.. 2:0 pentru ei Sa-ti mai bagi si autogol dand 350 lei pe un pulover si sa se faca 3:0 pentru ei mie mi s-ar parea ca tarasenia asta s-ar duce spre naivitate. Probabil ca treaba asta e valabila si pentru alte marci, nu e monopolul Renault ...in orice caz mie mi se pare ca au impins afacerea (toata afacerea, nu numai vanzarea de suveniruri) dincolo de niste limite. Niste machete din alea as lua ...sa pun prin casa dar altceva nu cred. Daca o sa-si schimbe atitudinea fata de clienti, poate o sa imi iau si sapca si tricou si chiloti si papuci de plaja Renault... ![]() Se pare ca cu Laguna 3 au facut un pas in directia asta. This post has been edited by Dan73: 10 Aug 2009, 15:46 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Sa intrati voi intr-o reprezentanta Reno din Franta, sa vedeti acolo preturi la accesorii. La noi sunt ieftine.
Brelocul de 6 lei la ei e 4 euro. |
--------------------
.
.
.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce suvenir poate fi mai misto decat acela ca dupa ce ai cumparat masina, ca suvenir raman service-urile!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Super tare asta...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 00:56 |