warn, moderatorii zelosi
![]() ![]() ![]() |
warn, moderatorii zelosi
KATANA |
![]()
|
||
tatic Group: Members Posts: 135 Joined: 1 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
ex Renault
ex Symbol Fidji 1.4 75 CP
.
- .
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
6 Aug 2009, 13:36:
up 7 Aug 2009, 07:09: up This post has been edited by KATANA: Today, 08:09 2 upuri, 2 warnuri. Ultima oara iti spun - CITESTE REGULAMENTUL! |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
KATANA |
![]()
|
In regulament nu scrie nimic 2 x UP = 2 x warn
Nu iti suna a bataie de joc? 4. Initiatorul topicului are dreptul sa foloseasca UP-uri O SINGURA DATA dupa fiecare 24 de ore de la ultima sa postare, cu exceptia cazului in care anunta o diminuare a pretului solicitat. Diminuarea pretului nu se considera UP. NU se tolereaza UP-uri date mai repede de 24 de ore de la ultima sa postare sau de catre alta persoana decat initiatorul topicului. Se sanctioneaza orice abatere de la aceasta regula, chiar si numai cu 1 minut! Atentie la eventualele desincronizari dintre ceasul serverului si ceasul calculatorului dvs, inainte de a posta un UP, verificati timpul oficial in coltul dreapta jos al forumului. La incalcarea acestei reguli, topicul va fi șters si autorul sau va fi avertizat prin sistemul de warn al forumului. In cazul in care se acumuleaza trei abateri pe aceasta tema, in decurs de maxim 2 luni de la prima abatere, utilizatorului respectiv va fi banat 3 zile. Daca se constata UP-uri date de "concurenta" in ideea blocarii topicului "incomod", autorul lor va primi BAN pe 15 zile. De unde reiese "2 upuri, 2 warnuri"? This post has been edited by KATANA: 7 Aug 2009, 13:22 |
--------------------
ex Renault
.
- .
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Unde scrie ca poti sa dai 100 de upuri si sa iei doar 10% warn?
QUOTE(KATANA) recunosc ca nu am citit regulamentul complet de la sectiunea Bursa Mie asta-mi seamana a bataie de joc. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
KATANA |
![]()
|
Unde scrie ca poti sa dai 2 warn-uri pentru aceiasi abatere?
Putem continua asa pana maine, stii foarte bine ca nu ai dreptate. Dar daca devine incomod poti sterge si acest topic. Si nu este bataie de joc, este vorba de corectitudine, caracteristica ce va lipseste. This post has been edited by KATANA: 7 Aug 2009, 13:28 |
--------------------
ex Renault
.
- .
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@KATANA, nu te supara dar nu ai dreptate.
In regulament se spune ca pentru o anume abatere ai o anume pedeapsa. Nu ti se pare normal ca daca ai mai multe abateri saiei mai multe pedepse? In logica ta - te duci la chiosc si vezi afis ca un covrig = 2 lei. Ceri 2 covrigi si apoi cand sa platesti spui ca tu nu dai 4 lei, ca nu scrie nicaieri ca 2 covrigi = 4 lei. Chiar vrei sa scrie in regulament asa ceva? Eu zic ca cei ce au scris regulamentul nu s-au gandit sa ne jigneasca in asa fel incat sa ne considere persoane care nu intelegem asa ceva... Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
R19/16v |
![]()
|
Tu refuzi sa intelegi ca ai gresit de 2 ori?!
2 greseli - 2 sanctiuni. Incearca sa nu te mai victimizezi atata. Citeste si respecta regulamentul si nu se va lega nimeni de tine. |
--------------------
DS
5H
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.317 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
KATANA - nu stiu unde scria... dar stiu ca scria clar ca trebuie sa citesti regulamentul ceea ce nu ai facut... asa ca nu fi cu gura mare pt. ca tu ai gresit...
Nu-ti convin regulile... este simplu... te muti pe alt forum sa iti faci propriul tau forum... simplu.. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
KATANA |
![]()
|
QUOTE(Andy_ACS @ 7 Aug 2009, 13:27) @KATANA, nu te supara dar nu ai dreptate. In regulament se spune ca pentru o anume abatere ai o anume pedeapsa. Nu ti se pare normal ca daca ai mai multe abateri saiei mai multe pedepse? In logica ta - te duci la chiosc si vezi afis ca un covrig = 2 lei. Ceri 2 covrigi si apoi cand sa platesti spui ca tu nu dai 4 lei, ca nu scrie nicaieri ca 2 covrigi = 4 lei. Chiar vrei sa scrie in regulament asa ceva? Eu zic ca cei ce au scris regulamentul nu s-au gandit sa ne jigneasca in asa fel incat sa ne considere persoane care nu intelegem asa ceva... Bafta! Logica ta nu nu se aplica. Mai mult al doilea warn a fost aplicat retroactiv, dupa ce s-a sters topicul. Se pare ca stai rau cu matematica 1 covrig = 2 lei, 2 covrigi x 2 lei = 4 lei, chiar daca nu scrie. Dar aici este vorba despre un simplu calcul matematic. <span class='edit'>7 Aug 2009, 13:32:</span> QUOTE(cj98czh @ 7 Aug 2009, 13:29) KATANA - nu stiu unde scria... dar stiu ca scria clar ca trebuie sa citesti regulamentul ceea ce nu ai facut... asa ca nu fi cu gura mare pt. ca tu ai gresit... Nu-ti convin regulile... este simplu... te muti pe alt forum sa iti faci propriul tau forum... simplu.. Pana acum cel mai bun sfat. Nu o sa mai intru pe acest forum. This post has been edited by KATANA: 7 Aug 2009, 13:33 |
--------------------
ex Renault
.
- .
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@KATANA - nu e logica mea, e logica ta si e gresita. Daca si cu cititul si intelesul unui post ai probleme, nu ma mira ca nu intelegi regulamentul.
Tu nu vezi ca toti iti spun ca nu ai dreptate? In curand o sa se inchida topicul asta, si daca nu reusesti sa intelegi ca ai gresit (toti gresim, se intampla, avem multe alte probleme, e normal) o sa ramai suparat si tot tie o sa iti faci rau. Pana la urma warn-ul asa o sa dispara in timp, nu e vorba de nicio bataie de joc la adresa ta. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
KATANA |
![]()
|
Situatia de fata nu are nimic de-a face cu vreo suparare. Repet este vorba doar despre corectitudine.
Iar regulamentul vad ca se poate interpreta de catre moderator dupa bunul plac. Nu cred ca am avut gura mare, pentru ca nu am tipat si nu am jignit pe nimeni. In schimb @Andy_ACS remarca ta este ff subtila "Eu zic ca cei ce au scris regulamentul nu s-au gandit sa ne jigneasca in asa fel incat sa ne considere persoane care nu intelegem asa ceva..." This post has been edited by KATANA: 7 Aug 2009, 13:39 |
--------------------
ex Renault
.
- .
|
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
nu tin partea nimanui, doar pun o intrebare. conform postului #2, primul up este perfect 'legal' pentru ca nu vad alt up inaintea lui. doar al doilea up este dat inainte de termen, iar warn-ul este luat pe drept de catre initiatorul topicului...
This post has been edited by alindrgn: 7 Aug 2009, 13:40 |
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(KATANA @ 7 Aug 2009, 21:30) Nu o sa mai intru pe acest forum. E, asta e, saracii moderatori acum o sa fie nevoiti sa invete sa traiasca si cu asta, ce sa faca.Care era diferenta intre 10 si 20% in cazul tau acum? Ai facut 2 greseli, ai fost penalizat de doua ori. Asuma-ti greseala si da-i bataie, mergi mai departe. This post has been edited by adip: 7 Aug 2009, 13:44 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
KATANA |
![]()
|
Consider ca am gresit o singura data si am fost sanctionat. Cum poti primi warn retroactiv de la alt moderator cand topicul respectiv a fost sters odata cu primul warn aplicat?
This post has been edited by KATANA: 7 Aug 2009, 13:44 |
--------------------
ex Renault
.
- .
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
KATANA |
![]()
|
|
--------------------
ex Renault
.
- .
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
lasal ma ca e plin forumul de astia care cica ne parasesc...si nu vor sa mai scrie...si bla...bla..bla...si dupa vreo 3,4,5,6 luni iar ii vezi pe aici....
eu nu intelg..daca dupa primul up topicul a fost sters...cum putea sa fie si al doilea????? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(KATANA @ 7 Aug 2009, 21:42) Consider ca am gresit o singura data si am fost sanctionat. Cum poti primi warn retroactiv de la alt moderator cand topicul respectiv a fost sters odata cu primul warn aplicat? Daca primul up l-ai dat la mai mult de 24 de ore, atunci ai gresit o singura data. Trebuie sa iei legatura cu un admin ca sa iti scada nivelul de avertizare, moderatorii nu pot din ce stiu.Daca ai dat primul up la mai putin de 24 de ore, ai gresit de 2 ori. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Andy_ACS |
![]()
|
Discutia e de principui, ce nu intelege el (sau nu e de acord):
El vrea 1Up = 1 Warn, 2Up = 1 Warn.... 100Up = tot un Warn. Noi inercam sa ii explicam ca fiecare greseala se sanctioneaza cu warn, fiecare up mai devreme de 24 de ore de ultima postare se considera greseala. Adica 1Up=1Warn, 2 Up = 2 Warn... 100Up = 100Warn. Daca nici acum nu ai inteles ideea eu nu iti mai explic pentru ca consider ca esti reu voitor. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
KATANA |
![]()
|
QUOTE(Andy_ACS @ 7 Aug 2009, 13:53) Discutia e de principui, ce nu intelege el (sau nu e de acord): El vrea 1Up = 1 Warn, 2Up = 1 Warn.... 100Up = tot un Warn. Noi inercam sa ii explicam ca fiecare greseala se sanctioneaza cu warn, fiecare up mai devreme de 24 de ore de ultima postare se considera greseala. Adica 1Up=1Warn, 2 Up = 2 Warn... 100Up = 100Warn. Daca nici acum nu ai inteles ideea eu nu iti mai explic pentru ca consider ca esti reu voitor. Bafta! Ceea ce nu vrei tu sa intelegi este ca 1UP mai devreme de 24 h => warn + stergerea anuntului. Al doilea warn l-am primit la o distanta destul de mare dupa ce a fost sters anuntul. This post has been edited by KATANA: 7 Aug 2009, 13:56 |
--------------------
ex Renault
.
- .
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
@KATANA - hai sa o luam ca la gradinita:
- daca ai dat UN SINGUR UP si ti s-a sters topicul, cum l-ai mai dat si pe al doilea? - daca ai dat 2 UP inseamna 2 warn (topicul ti s-a sters o singura data). Ordinea sanctiunilor (2 warn si stergerea topicului) nu conteaza, in cazul tau probabil a fost primul warn, stergerea, al doilea warn. Eu ma retrag, sper sa iti rezolvi 'problema'. Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 7 Aug 2009, 14:02 |
--------------------
-
-
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
daca nu te agiti atat discutam frumos si rezolvam problema.
Adevarul e undeva la mijloc dar mai departe de tine si iti voi explica. 1. Nu ai citit regulamentul. 2. Ai dat 2 up-uri, ambele la interval mai mic de 24 de ore de postul anterior. Conform regulamentul pe care tu il interpretezi cum vrei tu, pentru fiecare up primesti un warn. Da, 2x1warn=2warn. Asta ti-au mai spus si moderatorii si userii pana acum. Daca vrei sa accepti bine, daca nu ... NU. 3. Al doilea warn nu trebuia acordat fiind dat pentru un topic deja sters. si ca sa concluzionez, 1 up=1warn, 2up = 2 warn, 3 up = suspendare cateva zile ca nu respecti regulamentul (citit sau nu). |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
alex ..adevarul este tot timpul undeva la mijloc...numai ca pe forumul asta tot timpul se trage pe o anumita parte.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
KATANA |
![]()
|
QUOTE(Andy_ACS @ 7 Aug 2009, 14:01) @KATANA - hai sa o luam ca la gradinita: - daca ai dat UN SINGUR UP si ti s-a sters topicul, cum l-ai mai dat si pe al doilea? - daca ai dat 2 UP inseamna 2 warn (topicul ti s-a sters o singura data). Ordinea sanctiunilor (2 warn si stergerea topicului) nu conteaza, in cazul tau probabil a fost primul warn, stergerea, al doilea warn. Eu ma retrag, sper sa iti rezolvi 'problema'. Bafta! Ordinea sanctiunilor a fost warn, stergerea topicului, warn (la ore distanta). Altfel nu mai polemizam atata aici. <span class='edit'>7 Aug 2009, 14:12:</span> QUOTE(AlexV @ 7 Aug 2009, 14:05) daca nu te agiti atat discutam frumos si rezolvam problema. Adevarul e undeva la mijloc dar mai departe de tine si iti voi explica. 1. Nu ai citit regulamentul. 2. Ai dat 2 up-uri, ambele la interval mai mic de 24 de ore de postul anterior. Conform regulamentul pe care tu il interpretezi cum vrei tu, pentru fiecare up primesti un warn. Da, 2x1warn=2warn. Asta ti-au mai spus si moderatorii si userii pana acum. Daca vrei sa accepti bine, daca nu ... NU. 3. Al doilea warn nu trebuia acordat fiind dat pentru un topic deja sters. si ca sa concluzionez, 1 up=1warn, 2up = 2 warn, 3 up = suspendare cateva zile ca nu respecti regulamentul (citit sau nu). OK hai sa discutam. Dar nu interpretam regulamentul dupa bunul plac. Repet ordinea sanctiunilor a fost warn, stergerea topicului, warn (la cateva ore distanta). De acord meritam primul warn si stergerea anuntului. Warned by Notes DragosP Warned on Today, 12:27 Added to warn level Up mai devreme de 24h R19/16v Warned on Today, 07:21 Added to warn level up < 24h This post has been edited by KATANA: 7 Aug 2009, 14:15 |
--------------------
ex Renault
.
- .
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(KATANA @ 7 Aug 2009, 14:56) Al doilea warn l-am primit la o distanta destul de mare dupa ce a fost sters anuntul. Și ce? QUOTE(AlexV @ 7 Aug 2009, 15:05) 3. Al doilea warn nu trebuia acordat fiind dat pentru un topic deja sters. De ce? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
KATANA |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 7 Aug 2009, 14:28) Pentru ca esti frustrat? ![]() Ai cautat in DEX definitia cuvantului moderator. Stii ce presupune sa fii moderator? QUOTE(AR-18-MOS @ 7 Aug 2009, 15:11) Nu e problema ta ce treaba am eu. Momentan tu ai falsa impresie ca, vai doamne, esti nedreptatit. Nu-ti convine, pleaca. Repet poate ca ai treaba si te plictisesti degeaba pe aici. @AlexV cum spuneam mai sus astept o solutie. QUOTE(AlexV @ 7 Aug 2009, 14:05) daca nu te agiti atat discutam frumos si rezolvam problema. Adevarul e undeva la mijloc dar mai departe de tine si iti voi explica. 1. Nu ai citit regulamentul. 2. Ai dat 2 up-uri, ambele la interval mai mic de 24 de ore de postul anterior. Conform regulamentul pe care tu il interpretezi cum vrei tu, pentru fiecare up primesti un warn. Da, 2x1warn=2warn. Asta ti-au mai spus si moderatorii si userii pana acum. Daca vrei sa accepti bine, daca nu ... NU. 3. Al doilea warn nu trebuia acordat fiind dat pentru un topic deja sters. si ca sa concluzionez, 1 up=1warn, 2up = 2 warn, 3 up = suspendare cateva zile ca nu respecti regulamentul (citit sau nu). Si ca o concluzie - ma asteptam sa recunoasteti ca al doilea warn a fost aplicat in mod nejustificat si sa corectati greseala, dar la tastatura toti suntem viteji (si aici ma refer in special la tine DragosP). Topic inchis, cel putin pentru mine. This post has been edited by KATANA: 7 Aug 2009, 17:12 |
--------------------
ex Renault
.
- .
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(KATANA @ 7 Aug 2009, 18:04) Pentru ca esti frustrat? ![]() Si ca o concluzie - ma asteptam sa recunoasteti ca al doilea warn a fost aplicat in mod nejustificat si sa corectati greseala, dar la tastatura toti suntem viteji (si aici ma refer in special la tine DragosP). Ne-am ținut împreună de vreo cărămidă la cutremuru' din '77 de țineți Dvs. minte că aș fi eu frustrat?? Dacă nu, aștept scuze. Aici! Am pus două întrebări, la cel mai serios mod posibil. Una Dvs., și ați dovedit doar... hm... mârlănie. A doua lui AlexV, întrebare la care aștept în continuare un răspuns. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
KATANA |
![]()
|
Marlanie?! Intrebarea de mai sus "Si ce?" denota batjocura. Si va rog sa va controlati vocabularul chiar daca nu "Ne-am ținut împreună de vreo cărămidă la cutremuru' din '77". Consider ca pana acum nu am folosit un vocabular neadecvat.
Faptul ca sunteti moderator nu va da dreptul sa abuzati de aceasta calitate (si aici ma refer strict la warn-ul primit nejustificat, topic-ul fusese deja sters) si nici nu va da dreptul sa ma faceti marlan. Sa-mi cer scuze pentru ce? Conform unui DEX online FRUSTRÁ, frustrez, vb. I. Tranz. A lipsi pe cineva (în special statul sau o instituție a lui) de un drept sau de un bun; a păgubi; p.ext. a înșela. – Din fr. frustrer, lat. frustrari. Sursa: DEX '98 Care este jignirea in faptul ca v-am facut frustrat. Avand in vedere reactia de mai devreme imi mentin afirmatia. Scuzele sunt pentru faptul ca mi-am permis sa va vorbesc la persoana a doua singular dat fiind diferenta de varsta (sa zicem ca datele pe care le aveti completate la profil sunt reale). l.e. Si uite asa am inceput sa vorbesc si cu dvs pe forum. This post has been edited by KATANA: 7 Aug 2009, 19:48 |
--------------------
ex Renault
.
- .
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 01:36 |