motoare uzate, pierdere compresie
![]() ![]() ![]() |
motoare uzate, pierdere compresie
MARIUSSESCU |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 16 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
renault
LAGUNA
1.9 dci 120 cp 2001
- b-49-wpe
|
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
cum sa piarda compresie ?
e normal sa scoata vapori de ulei pe la buson... orice masina scoate n-ai omule ce motor sa repari... vezi-ti de treaba, cine te-a invatat prostia aia cu busonu de ulei ? Ca am mai intalnit chestia asta, nu esti primul pe care il aud... Cat ulei consuma la 10.000km... ? Poate in cel mai rau caz sa ai probleme la turbina, dar nu la segmenti... |
--------------------
-
-
-
|
|
MARIUSSESCU |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 16 December 07 ![]() |
la turbina am sigur daca nu am la motor, ca scoate fum albastru>In 1800 de km de la ultima revizie a ajuns sub minim nivelul la ulei.....doamne ajuta sa fie turbina ...ce ironie, imi doresc sa fie turbina
|
--------------------
renault
LAGUNA
1.9 dci 120 cp 2001
- b-49-wpe
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
verifica compresia (scuzati cacofonia) la motor
scoti fiecare bujie in parte si pui in locul ei manometrul... stie mecanicul... si verifica si turbina... vezi daca are joc... Iar daca are joc, cauta s-o schimbi, ca nu se stie cat mai tine si te pomenesti ca va crapa cand ti-e lumea mai draga... Asa ca mai inainte de toate verifica turbina. |
--------------------
-
-
-
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
|
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
dominy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 608 Joined: 19 July 06 ![]() |
daca am compresie pe fiecare piston de 12 bari este nasol nu ?
|
--------------------
renault
laguna 2
2002 dci 120 hp
- GL 22 DOM
|
|
victor cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 May 07 From: Bucuresti ![]() |
nu ai cum sa folosesti nimic de la dacia papuc,ala este un motor diferit de ceea ce ai tu(asa am mai gasit aici pe forum)
|
--------------------
renault
LagunaII 1.8,16v
2003limousine
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 16:14 |