Ceas defect, Nu se mai aprind ledurile
![]() ![]() ![]() |
Ceas defect, Nu se mai aprind ledurile
ionutmanole |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 17 December 08 From: Roman, Neamt ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1
1994/1.8 RT
- NT 07 EZY
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.318 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Din cate stiu are 2 becuri in spate afisajul..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
doua becuri de 1,2W
e relativ simplu de scos |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
ionutmanole |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 17 December 08 From: Roman, Neamt ![]() |
Am gasit dar de 1.1 si a mers. Multam'
|
--------------------
Renault
Laguna 1
1994/1.8 RT
- NT 07 EZY
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
cu placere.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
- BC 99 AEB De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
ioan_francezu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 16 April 09 From: Behind the blocks ![]() |
sal! am facut o belea, am incercat sa scot beculetele alea de la ceas, si erau in niste fassunguri mici albastre; problema e ca am spart unu dintre beculete... gasesc sa cumpar cu tot cu fassungul ala... sau raman fara ceas ? sau fasungul ala facea parte din bec ? poate sa ma ajute cineva?
|
--------------------
Renault
Laguna II
2002 / 2.2 Z
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Nu cred ca facea. Becul se scoate din soclu. Fa si tu un chiuretaj la soclul ala, daca ai spart un bec in el.
This post has been edited by ricochet2: 4 Sep 2009, 01:51 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
valifilioreanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 309 Joined: 8 July 09 From: Bucuresti ![]() |
Merg becuri de bord de Dacia. Am inlocuit eu.In schimb al meu ceas licare, cand se aprinde, cand se stinge. S-a uzat acel cauciuc care face legatur intre display si placa .Se gaseste oare pe la magazinele de electronice asa ceva?
|
--------------------
Renault
Laguna
RXE 2.0L 1994 cu GPL
- B-16-AVE DE VANZARE AICI: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=223628&hl
|
|
ionutmanole |
![]()
|
QUOTE(ioan_francezu @ 3 Sep 2009, 22:07) sal! am facut o belea, am incercat sa scot beculetele alea de la ceas, si erau in niste fassunguri mici albastre; problema e ca am spart unu dintre beculete... gasesc sa cumpar cu tot cu fassungul ala... sau raman fara ceas ? sau fasungul ala facea parte din bec ? poate sa ma ajute cineva? Eu am cumparat cu totul....de fapt nici nu cred ca se gasesc separat. Oricum nu am gasit de ala albastru (1.2) si am luat unul mai micut portocaliu(1.1), dar merge OK |
--------------------
Renault
Laguna 1
1994/1.8 RT
- NT 07 EZY
|
|
brandon23 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 24 July 08 ![]() |
sunt 3 leduri de 12v, am pus unele mai mici si s-au ars instant, fasungul nu este lipit de led, se scoate iar piciorusele de la led se infasoara in jurul lui.
Inca nu am gasit leduri si am intreabat pe la o gramada de magazine. succes |
--------------------
Renault
Laguna
1997 Renaul Laguna 1997 2.2 dt mrrrrrr :)
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Esti sigur ca sint leduri ? Mie imi vine greu sa cred. Cred ca sint beculete simple, de 1.2W. Afisajul pare a fi ca afisajul de pe cadranul cu indicatoare. Si acolo sint sigur beculete, nu leduri.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
http://www.reno.ro/Schimbare-LED-uri-bord-...su-t153461.html
poate e asa si la brandon23. cind ai pus ledurile,le-ai atasat si rezistenta? |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
brandon23 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 191 Joined: 24 July 08 ![]() |
pai la cele vechi nu era nici o rezistenta
![]() poate nu vorbim de acelasi lucru, eu am ceasul pe mijlocul bordului, nu langa turometru si restul. This post has been edited by brandon23: 7 Sep 2009, 16:13 |
--------------------
Renault
Laguna
1997 Renaul Laguna 1997 2.2 dt mrrrrrr :)
|
|
Johnny78 |
![]()
|
acolo e beculete domnilor
nicaieri in Laguna nu gasesti LED-uri |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
zet105 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 15 May 09 ![]() |
QUOTE(Johnny78 @ 8 Sep 2009, 08:37) Tin sa te contrazic: in portiere de exemplu ai leduri.Ma refer la cele care lumineaza butoanele pentru ridicat/coborat geam. In bord sunt intr-adevar beculete de 1.2 si 2.0 culoare alba. Leduri ai si sub masca de la climatronic. |
--------------------
reno
Megane 3, 1.5dci, 110cp, phase 2(2012)
--
- ----
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
zet ,vorbim de ceasuri aici nu de butonase si alte chichite. si eu stiam tot asa,ca in ceasuri nu sunt leduri (laguna).
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
zet105 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 15 May 09 ![]() |
Daca tot sunt offtopic:
"nicaieri in Laguna nu gasesti LED-uri" asta nu se refera doar la ceasurile din bord.Am tinut sa subliniez ca in alte locuri ai si leduri, si unele care nu se schimba foarte usor.Aviz celor carora le trece prin cap sa-si schimbe culoarea lumnii de prin diverse locatii. |
--------------------
reno
Megane 3, 1.5dci, 110cp, phase 2(2012)
--
- ----
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Zet are dreptate
M-am exprimat eu gresit, Mea Culpa |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
1994/Business
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 01:03 |