Trepidatie la pedala de frana
![]() ![]() ![]() |
Trepidatie la pedala de frana
elenaelena |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 27 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio
2005 RENAULT CLIO FIDJI, PACK EXPRESSION, 1.5 DCI, 80 CP, 2005
|
|||
mad_biker |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 6 December 07 From: Bacau ![]() |
Zgomotul si trepidatiile apar doar la apasarea pedalei de frana? Volanul tremura cand se franeaza? Au schimbat si placutele de frana sau doar discurile? Se simte ca si cum ti-ar intra ABS-ul (adica iti arunca pedala de frana inapoi in momentul franarii)? Masina merge drept daca se iau mainile de pe volan la o viteza de 60-70 km\h? Si inca ceva, jantele au fost echilibrate dupa montarea noilor cauciucuri?
|
--------------------
renault
clio symbol
2002 1.4 8v
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.010 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
inainte de revizie avea aceste probleme?
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
blacklitmouse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 249 Joined: 3 November 08 From: baia mare ![]() |
stai linistita cu siguranta acei mecanici ti au atins ceva senzor abs si acum ai probleme tine te de capul lor pana iti rezolva problema!si eu am avut probleme dupa ce mi au schimbat capetele de bara au atins senzorul si la fel imi facea m am intors la ei m au asigurat ca se va rezolva, dar eu banuiesc ca m au rezolvat ei pe mine fiindca sunt Romani si cred ca doar mi au sters eroarea care imi aprea la bord iar o vreme a functionat perfetc masina e drept ca nici eu nu am actionat frana foarte tare fiindca nu obisnuiesc pentru a vedea daca au 'rezolvat' asa cum ziceau iar la vreo luna a aparut din nou
![]() ![]() |
--------------------
renault
clio
- MM88LTI
2002 expression,1.5 dci
|
|
elenaelena |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 27 April 06 ![]() |
Inainte de a merge sa fac revizia masina nu a avut aceasta problema. In momentul cand apas frana apar aceste trepidatii ale pedalei.Directia este foarte buna, nu trage in nicio parte masina, nu am vibratii in volan. Am echilibrat cauciucurile si am reglat si directia.
|
--------------------
renault
clio
2005 RENAULT CLIO FIDJI, PACK EXPRESSION, 1.5 DCI, 80 CP, 2005
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.010 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
cum spunea colegul black - ABS-ul
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 21:59 |