problema la ECU, e ..... defect!
![]() ![]() ![]() |
problema la ECU, e ..... defect!
amadi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 971 Joined: 17 January 08 From: Mehedinti ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
2002 privilege :( 1.9 dci 120hp
|
|||
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Unde ai fost la tunat?
S-a stricat la citire sau la scriere? |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Intreb pt ca Laguna are calc de injectie protejat.
Eu nu am reusit sa il citesc si sincer nici nu a vrut sa fortez nota, pentru ca in final 120 cai imi sunt de ajuns. Teoretic s-ar putea rescrie softul cu calculatorul pe masa. Nu am incercat sa repar un ecu pana acum, dar teoretic se poate. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
|
$$ilvviu |
![]()
|
Daca cumperi calculator nou, cu soft virgin, trebuie scrise doar codurile injectoarelor.
|
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
|
amadi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 971 Joined: 17 January 08 From: Mehedinti ![]() |
tocmai aici e problema
![]() |
--------------------
renault
laguna 2
|
|
romeo3108ro |
![]()
|
![]() Conducator de Twingo Group: Members Posts: 1.218 Joined: 4 March 06 From: Dirty Bucharest ![]() |
ai PM daca vrei sa te ajut
|
--------------------
i help
if
i can Ex Dacia Berlina 1310
Opel Zafira Y20DTH Twingo 1.2 16 ventricole ex angajat renou :)) Alan 42 Multi + Ml 145 / MIO Moov 500 cu Igo 8.3 si Ioana |
|
fratele cel mare |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 19 July 09 ![]() |
in concluzie, amadi a rezolvat problema?
|
--------------------
renault
laguna
2002
- mh 66 iad
|
|
byby |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 489 Joined: 29 July 07 From: IASI ![]() |
asa fac mai toti, intra pe forum, isi rezolva problema si tac in loc sa inpartaseasca si cu ceilalti.
|
--------------------
Renault
Laguna
2003 1,9 dci Privilege
|
|
amadi |
![]()
|
am rezolvat-o. am schimbat ECU, UCH, imobilizator si cartele. toate sh ca un ECU nou ma rupea la pret. acum incerc sa-l repar cel vechi, adica sa-i rescriu softul ca la asta al "nou" nu ma mai bag
![]() nu am mai raspuns pentru ca unii dintre colegii de pe forum in loc sa ma ajute m-au luat la baza si tot eu am fost dat afara de aici ![]() numai bine |
--------------------
renault
laguna 2
|
|
Aris64 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 7 September 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu-i baga in seama pe unii experti ...ajuta si tu pe marea majoritate a nestiutorilor de pe forum:). Sigur nu ti s-a raspuns la problema ca nimeni nu stia rezolvarea. In final cat te-a costat totul?
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2004, Initiale, 2,o 16V
|
|
dragoshu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 15 September 08 ![]() |
bine ai venit in lumea mea
![]() off topic: $$ilvviu: nu am pm ca sa iti raspund la propunerea ta in legaturacu calculatorul meu de bord prajit oricum daca ai ce sa faci cu el e al tau |
--------------------
renault
laguna 2
2001 1.9dCI 107 bhp
- b-XX-TIZ
|
|
amadi |
![]()
|
eu sunt din Severin si piesele le-am gasit la un tip la craiova. ecu+uch+cartele 140euro iar imobilizatorul 200 lei. la asta se mai adauga 3 drumuri de craiova + "merindele" consumate 250 lei. am facut 3 drumuri pentru ca fiind nou expert in lagune nu luasem ce trebuia. prima data am luat cutia de control fara uch si a trebuit sa merg iar dupa el, iar apoi am avut surpriza sa constat ca trebuie si imobilizatorul. asta e, eu zic ca am scapat ieftin in conditiile in care un ecu nou cred ca se apropie de 1000 de euro (nu am cautat dar asa am inteles). oricum eu nu aveam decat o cartela si aia dezmembrata
![]() numai bine dragoshu sa inteleg ca si tu ai avut probleme? ce anume? This post has been edited by amadi: 3 Aug 2009, 12:54 |
--------------------
renault
laguna 2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 22:09 |